سلام .
باید بگم طرح شما فوق العاده استبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید . حتما هم پرفورمنس بالایی داره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید . یه سوال برام پیش اومد . اون پولیش زیر رو خود تراش کار می تونه انجام بده با این کیفیت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ؟ یا جای دیگه ای بردید و اون براتون این کار رو کرد . اگه حرفه دیگه ای بوده چه حرفه ای . یعنی باید پیش چه استاد ( اووووستا ) کاری ببرم برای پولیش ؟:tussor:
راجع به تعوض اسم تاپیک هم موافقم . بازم نظر دوستان ارجحیت دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خلاصه کنم و دوباره بگم که : خدا وکیلی کم آوردم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی این طرح رو به خاطر این اینقدر پر از جوش کاری زدم چون می خواستم تلفات مسم بیاد پایین .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ( به کسی نگید تقلبی بود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
ممنون از اولین نفری که این طرح رو نقد و بررسی کرد . یعنی مجید آقای گل برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این رو هم یادم اومد . حدود 54 سانتی متر لوله 54 م م و 50 سانت هم لوله 66 م م دارم . از این نظر مغازه دار ها به فکر ما بودن ( البته بیشتر به فکر جیبشون بودن )
اگه امکان داره نظرتون رو راجع به LN2 lock هم بگید
فعلا بای
دوست من یه سری ادمها هستن کارشون پولیشه بهش میگن پرداخت کاری با یه دستگاه به اسم سوپر سونیک
این کار رو انجام میدن
رو کارهایی که من دیدم یه اهم 100*50 رو یه کاری کرده بود میشد به جای اینه ازش استفاده کرد من که موهامو باهاش شونه میزدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی چون سطح کار کمه و پیچ خم نداره ارزون واستون در میاد اگه خواستید بگید ادرش چند تا پرداخت کار رو بدم
البته قیمت به نوع جنس و سطح و....بستگی داره ولی چون مس نرمه ارزونتر در میاد و زود تربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید