|
|
یه سوال شما تست کردی دیدی برفک نمیزنه یا حدس میزنی که نباید برفک بزنه؟؟!
کاربر شهرسختافزار
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Dark Devil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تست کردم . برفک نمی زنه
بدلیل فاصله المان تا CPU و اتلاف سرمای المان در طول مسیر
در ضمن المانی که من خریده بودم در حالت معمول هم برفک نمی زد فقط روش قطرات ریز آب جمع می شد و تا یک
مرحله قبل از یخ زدن می رفت .
البته الان باید برای شادی روح اون المان دعا کنیم ... چون از وسط شکست !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چسب سیلیکونی که صفحه مسی رو روی المان چسبونده بودم خیلی قوی بود و در زمان جدا کردن المان شکست ...
با تشکر ...
اقا من اون اولای تاپیک یه چند تا طرح با کتیا براتون کشیده بودم
این برنا مه مخصوص کشدن همچین قطعاتی هست که واسه کار با دستگاه کشیده میشه اگه طر ح خاصی رو میخواید بگید من براتون میکشم و اپ میکنم واگه تو یاختس از لحاظ مالی مسکل دارین من یه قالبساز اشنا دارم تو اون شرکتی که میرم ادم منصفی هست کارتون رو انجام میده با دستمزد کمتر نسبت به بقیه جاها (اول قیمت بگیرین)
ولی اگه میخواید جایی بسازن حتما خودتون سرز کار باشید تا موقع ساعت کردن قطعه قالبساز کارشو دقیق انجام بده خدای نکرده نشتی اب پیدا نکنه
cpu :e5200
gpu :ati 4850
ram : king 2 gig
hdd : 160+80+500+40
psu 530 green
& xbox 360
دوست عزیز اینجا همه مرد عمل هستنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما آدرس رو بدید لطفا
دوست من
یه نفر رو میگم یکی از هموطنان ارامنه هستن
خیابان دماوند خیابان شهید افشاری اول خیابان پرداخت کاری بندری ولی قبل از رفتن حتما بگید که من باهاتون بیام که هم کار بهتری بهتون بده هم تخفیف براتون بگیرم
هر کس خواست بگه من شمارمو تو پیغام خسوسی بهش میدم
البته به شرطی که اور کلاک رو یادم بدبید منم سیستمم رو اور کنم
برای ساخت قطعه هم میتونم کمکتون کنم
من خودم کارم کنترل کیفیت یه شرکت قالبسازی و تزریق پلاستیک هست تقریبا 90% شبیه همین اور خودمونه
psu 530 green
& xbox 360
|
|
سلام .
بسیار ممنون که تاپیک رو زنده نگه داشتید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اول از همه تشکر از بابت اینکه از راهنمایی کردن دریغ نمی کنید .
تشکر ویژه از بابت مطلب دوستمون cao-cao . از بابت توجهتون به نیاز کمک دوستان در موارد فنی خیلی ممنونم . و اینکه این جایی که معرفی کردین رو دقیق بلد نیستم ولی فکر کنم همین امیروز داشتم از جلوش رد میشدم . البته با ماشین . و خیلی هم نزدیک منزل هست . یعنی نهایتش کار پولیش بشه 1 ساعت . تازه اگه توی پاکدشت پرداخت کار پیدا نکنم ( البته امکان نداره اونجا شما حرفه ای رو نبینی ) .
در باره طرح LN2 هم خود من رو گیج کردین . این دو طرح کاملا با هم فرق میکرد ها . اولی مربوط بود به cpu water block و دومی مربوط میشد به LN2 block و سوی هم کمک اتصال پیچ کردن . اون استوانه ای شکله که بلندتر هم هست حدود 20 سانت طولشه و دوجداره طراحی شده . اونی که سر بسته هست و 2 تا لوله 10 مم بالاش داره و طولش هم 4 ذکر شده مال cpu هست .اینم از عکسهاش :
cpu water block بدون کمک پیچ :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینم از همون طرح یعنی cpu water block به همراه اون قطعه کمک پیچ :
این هم از طرح LN2 که هم دوجداره بیده و هم 20 سانت ارتفاع داره . بدون کمک پیچ :
اینم LN2 با کمک پیچ :
امید وارم جا افتاده گفته باشم . چون خودم تعجب کردم . فقط بازم میگم . اشتباها در طرح LN2 با کمک پیچ یادم رو که جداره داخلی و ایزولاتور فوقانی رو بکشم . برای همین ایراد پیدا شد که امید وارم با این که به چشم دوستان آگاه یک اشتباه فاحش بیده ولی بر بنده ببخشن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ( اوووووو . چقدر لفظ قلم گفتم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
و اما . راستش دقیقا یادم هم که سه را دنگی کجاست . دقیقا پای منار . یه سراهی که در واقع راه سوم همون راه اریبی هست که از خیابون پامنار خارج شده . و دقیقا جلوی مناره معروف خیابون پامنار هست . توی اوجا خمکاری دیده بودم ولی چون نمیدونستم که پولیش کار کیه دیگه نپرسیده بودم .
امید وارم زودتر بتونم کارش رو تموم کنم که طرحهای کامل و ساخته شده رو بزارم اینجا . هم حالش رو ببرید و هم حالش رو ببرید و هم خرجش رو بدید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ( چه گیری دادم من )
راستی دوست عزیز . این دو تا عکسی که از کیستون با اون ابر رادیاتور گذالشتین رو دقت کردم به نظرم اومد که مین برد شما باید ایسوس باشه و اگه اشتباه نکنم یه LCD poster هم داره . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ( چقدر من پیشگو هستم )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در کل بازم ممنون . اگه حرف نگفته ای باقی مونده یا یادم رفته یا دیگه وقت نیست که بحثش رو انجام بدم .
راستی یه مطلبی یادم اومد . اسم بنده محمد رضا هست . هرکی خواست میتونه راحت تر هم باشه همون محمد صدا کنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ( نگفتم دیگه اینقدر خودمونی بشید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید . شوخی کردم بابا خودمونی تر بشید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
فعلا بای . ممکنه برای چند روزی نتونم بیام . پس ممکنه چند روز بنده رو نبینید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M A H R A D (27-08-08), Majid OC (28-08-08)
راستی بنده اور بلد نیستم وگرنه حتما یادتون میدادم . و از این بابت هم خوشحال میشدم . حالا هم قصه نخورید و بدونید که بقیه بچه ها که بلد هستن حتما بهتون یاد میدن .
سلام به همه
محمد جان شما بگو من با قالبساز شرکتمون هم صحبت کردم
میدم با فرز ته کارتو رو فرز کنه تا راحت تر بتونی روش کار کنی بعد که بیشتر براش توضیح دادم که چقدر باید صاف و صیقل باشه و تمام قسمت به به سی پی یو بچسبه یه راه جالب کفت که گفتم به شما هم بگم بی نصیب نمونید
گفت می نرمه اگه یه تیکه بگیری و با فرز توش رو خالی کنی و ته رو با ساعت اندازه کنی بعد فرز کنی بعد اون قسمت باقی مونده ته کار رو که میخوره به سی پی یو با سمباده با یه روش خاص سمباده بزنی واز سمباده درشت بیای به ریز اگه حوصله داشته باشی و ممارست کارت حتی از الترا سنیک هم بهتر میشه
من تا اونجایی که بتونم کمکت میکنم شک نکن
منم مخلصت سهرابم
راستی تو که اور بلد نیستی واتر کولینگ میخوای چیکار؟
psu 530 green
& xbox 360
از دوستانی که می تونن TEC تهیه کنن تقاضا می کنم اگر امکانش هست 2 تا TEC برای من بگیرن اگه میتونن لطفا پیغام خصوصی بدین
با تشکربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks