عزیز این کاری که انجام دادین چرابا چسب TEC رو چسبوندین رو هیت سینک ؟ همون خمیر سیلیکون که میزدیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط N@VID برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مثل سنگ می چسبید دیگه چسب لازم نبود
حالا به نظر شما اون فن میتونه گرمای 54 درجه طرف گرم TEC رو می تونه مهار کنه ؟
من آزمایش کردم نمی تونه عزیز قضیه اون پایدار نبودنه پیش می یاد که برعکس دمای CPU افزایش پیدا می کنه:
حالا دلیل نمیشه برامن این اتفاق افتاده برای شما هم اینطوری بشه !همین دیگه این TECخیلی پایدار نیست یعنی تا موقعی که برق خوب میره توش خوب عمل می کنه یه کم که آمپر میادپایین عوض میشه یا وقتی طرف سرد و جای خیلی گرم می چسبونی تا خنک کنه ،اگر گرما بر سرمای وارده غلبه
کنه سیستم برعکس عمل می کنه یعنی هی می بینی اون وسیله داغ تر وداغ تر میشه (اون وسیله=CPU)
البته بستگی به خنک کردن طرف گرم TEC هم داره هان!(این نتایج تست من بود تو این چند روز دارم به پایداری چند ساعته میرسم دعا کنید )
پس حتما از این وسیله یه تست دما بگیر بذار ببینیم برا شما چطوریه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر از زحماتتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قربانت مجید
Bookmarks