پاسخ: بحث و تبادل نظر در مورد خنک کننده های T.E.C و مسائل مربوطه
نقل قول:
سلام :
من مشغول ساخت کولینگ آبی بودم که این ایده به سرم زد و تقریبا هم در عمل جواب می ده . در ضمن از برفک هم خبری نیست تا اتصالی پیش بیاد .
با کمترین هزینه هم قابل ساخت است . فقط یک کفه ی مسی لازم داره برای روی فن CPU تا دما رو براحتی از
CPU به المان بده یا شاید هم بر عکس شد ... ! المان سرماش رو داد به CPU !:wink:
این هم عکس های کولینگ ما ! :
این عکس رادیاتی هست که خریدم ... ولی فعلا رفته توی آرشیو
در ضمن یک منبع شیشه شور پیکان و پمپش هم توی آرشیوه !
5 تصویر موجود است . :great:
با تشکر ...
عزیز این کاری که انجام دادین چرابا چسب TEC رو چسبوندین رو هیت سینک ؟ همون خمیر سیلیکون که میزدی
مثل سنگ می چسبید دیگه چسب لازم نبود
حالا به نظر شما اون فن میتونه گرمای 54 درجه طرف گرم TEC رو می تونه مهار کنه ؟
من آزمایش کردم نمی تونه عزیز قضیه اون پایدار نبودنه پیش می یاد که برعکس دمای CPU افزایش پیدا می کنه:
نقل قول:
همین دیگه این TECخیلی پایدار نیست یعنی تا موقعی که برق خوب میره توش خوب عمل می کنه یه کم که آمپر میادپایین عوض میشه یا وقتی طرف سرد و جای خیلی گرم می چسبونی تا خنک کنه ،اگر گرما بر سرمای وارده غلبه
کنه سیستم برعکس عمل می کنه یعنی هی می بینی اون وسیله داغ تر وداغ تر میشه (اون وسیله=CPU)
البته بستگی به خنک کردن طرف گرم TEC هم داره هان!(این نتایج تست من بود تو این چند روز دارم به پایداری چند ساعته میرسم دعا کنید )
حالا دلیل نمیشه برامن این اتفاق افتاده برای شما هم اینطوری بشه !
پس حتما از این وسیله یه تست دما بگیر بذار ببینیم برا شما چطوریه ؟:love:
با تشکر از زحماتت:11():
قربانت مجید
اقا من اون اولای تاپیک یه چند تا طرح با کتیا براتون کشیده بودم
این برنا مه مخصوص کشدن همچین قطعاتی هست که واسه کار با دستگاه کشیده میشه اگه طر ح خاصی رو میخواید بگید من براتون میکشم و اپ میکنم واگه تو یاختس از لحاظ مالی مسکل دارین من یه قالبساز اشنا دارم تو اون شرکتی که میرم ادم منصفی هست کارتون رو انجام میده با دستمزد کمتر نسبت به بقیه جاها (اول قیمت بگیرین)
ولی اگه میخواید جایی بسازن حتما خودتون سرز کار باشید تا موقع ساعت کردن قطعه قالبساز کارشو دقیق انجام بده خدای نکرده نشتی اب پیدا نکنه
نقل قول:
سلام .
باید بگم طرح شما فوق العاده است:1. (10)::1. (5):. حتما هم پرفورمنس بالایی داره :1. (16):. یه سوال برام پیش اومد . اون پولیش زیر رو خود تراش کار می تونه انجام بده با این کیفیت :ange: ؟ یا جای دیگه ای بردید و اون براتون این کار رو کرد . اگه حرفه دیگه ای بوده چه حرفه ای . یعنی باید پیش چه استاد ( اووووستا ) کاری ببرم برای پولیش ؟:tussor:
راجع به تعوض اسم تاپیک هم موافقم . بازم نظر دوستان ارجحیت داره:rules::lock:
خلاصه کنم و دوباره بگم که : خدا وکیلی کم آوردم .:surprised:
راستی این طرح رو به خاطر این اینقدر پر از جوش کاری زدم چون می خواستم تلفات مسم بیاد پایین .:1. (13):( به کسی نگید تقلبی بود :1. (38):)
ممنون از اولین نفری که این طرح رو نقد و بررسی کرد . یعنی مجید آقای گل :1. (22)::give_rose::love:
این رو هم یادم اومد . حدود 54 سانتی متر لوله 54 م م و 50 سانت هم لوله 66 م م دارم . از این نظر مغازه دار ها به فکر ما بودن ( البته بیشتر به فکر جیبشون بودن )
اگه امکان داره نظرتون رو راجع به LN2 lock هم بگید
فعلا بای
دوست من یه سری ادمها هستن کارشون پولیشه بهش میگن پرداخت کاری با یه دستگاه به اسم سوپر سونیک
این کار رو انجام میدن
رو کارهایی که من دیدم یه اهم 100*50 رو یه کاری کرده بود میشد به جای اینه ازش استفاده کرد من که موهامو باهاش شونه میزدم :1. (2)::whistle:
ولی چون سطح کار کمه و پیچ خم نداره ارزون واستون در میاد اگه خواستید بگید ادرش چند تا پرداخت کار رو بدم
البته قیمت به نوع جنس و سطح و....بستگی داره ولی چون مس نرمه ارزونتر در میاد و زود تر:1. (40):
دوست عزیز اینجا همه مرد عمل هستنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
شما آدرس رو بدید لطفا
دوست من
یه نفر رو میگم یکی از هموطنان ارامنه هستن
خیابان دماوند خیابان شهید افشاری اول خیابان پرداخت کاری بندری ولی قبل از رفتن حتما بگید که من باهاتون بیام که هم کار بهتری بهتون بده هم تخفیف براتون بگیرم
هر کس خواست بگه من شمارمو تو پیغام خسوسی بهش میدم
البته به شرطی که اور کلاک رو یادم بدبید منم سیستمم رو اور کنم
برای ساخت قطعه هم میتونم کمکتون کنم
من خودم کارم کنترل کیفیت یه شرکت قالبسازی و تزریق پلاستیک هست تقریبا 90% شبیه همین اور خودمونه
سلام .
بسیار ممنون که تاپیک رو زنده نگه داشتید .:1. (5)::1. (1)::love:
اول از همه تشکر از بابت اینکه از راهنمایی کردن دریغ نمی کنید .
تشکر ویژه از بابت مطلب دوستمون cao-cao . از بابت توجهتون به نیاز کمک دوستان در موارد فنی خیلی ممنونم . و اینکه این جایی که معرفی کردین رو دقیق بلد نیستم ولی فکر کنم همین امیروز داشتم از جلوش رد میشدم . البته با ماشین . و خیلی هم نزدیک منزل هست . یعنی نهایتش کار پولیش بشه 1 ساعت . تازه اگه توی پاکدشت پرداخت کار پیدا نکنم ( البته امکان نداره اونجا شما حرفه ای رو نبینی ) .
در باره طرح LN2 هم خود من رو گیج کردین . این دو طرح کاملا با هم فرق میکرد ها . اولی مربوط بود به cpu water block و دومی مربوط میشد به LN2 block و سوی هم کمک اتصال پیچ کردن . اون استوانه ای شکله که بلندتر هم هست حدود 20 سانت طولشه و دوجداره طراحی شده . اونی که سر بسته هست و 2 تا لوله 10 مم بالاش داره و طولش هم 4 ذکر شده مال cpu هست .اینم از عکسهاش :
cpu water block بدون کمک پیچ :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اینم از همون طرح یعنی cpu water block به همراه اون قطعه کمک پیچ :
این هم از طرح LN2 که هم دوجداره بیده و هم 20 سانت ارتفاع داره . بدون کمک پیچ :
اینم LN2 با کمک پیچ :
امید وارم جا افتاده گفته باشم . چون خودم تعجب کردم . فقط بازم میگم . اشتباها در طرح LN2 با کمک پیچ یادم رو که جداره داخلی و ایزولاتور فوقانی رو بکشم . برای همین ایراد پیدا شد که امید وارم با این که به چشم دوستان آگاه یک اشتباه فاحش بیده ولی بر بنده ببخشن :1. (28):( اوووووو . چقدر لفظ قلم گفتم :1. (38):)
و اما . راستش دقیقا یادم هم که سه را دنگی کجاست . دقیقا پای منار . یه سراهی که در واقع راه سوم همون راه اریبی هست که از خیابون پامنار خارج شده . و دقیقا جلوی مناره معروف خیابون پامنار هست . توی اوجا خمکاری دیده بودم ولی چون نمیدونستم که پولیش کار کیه دیگه نپرسیده بودم .
امید وارم زودتر بتونم کارش رو تموم کنم که طرحهای کامل و ساخته شده رو بزارم اینجا . هم حالش رو ببرید و هم حالش رو ببرید و هم خرجش رو بدید :1. (38):( چه گیری دادم من )
راستی دوست عزیز . این دو تا عکسی که از کیستون با اون ابر رادیاتور گذالشتین رو دقت کردم به نظرم اومد که مین برد شما باید ایسوس باشه و اگه اشتباه نکنم یه LCD poster هم داره . :1. (38)::wink: ( چقدر من پیشگو هستم ):1. (38):
در کل بازم ممنون . اگه حرف نگفته ای باقی مونده یا یادم رفته یا دیگه وقت نیست که بحثش رو انجام بدم .
راستی یه مطلبی یادم اومد . اسم بنده محمد رضا هست . هرکی خواست میتونه راحت تر هم باشه همون محمد صدا کنه :1. (38)::wink::1. (1):( نگفتم دیگه اینقدر خودمونی بشید :1. (38): . شوخی کردم بابا خودمونی تر بشید :wink:)
فعلا بای . ممکنه برای چند روزی نتونم بیام . پس ممکنه چند روز بنده رو نبینید :1. (38):
راستی بنده اور بلد نیستم وگرنه حتما یادتون میدادم . و از این بابت هم خوشحال میشدم . حالا هم قصه نخورید و بدونید که بقیه بچه ها که بلد هستن حتما بهتون یاد میدن .
سلام به همه
محمد جان شما بگو من با قالبساز شرکتمون هم صحبت کردم
میدم با فرز ته کارتو رو فرز کنه تا راحت تر بتونی روش کار کنی بعد که بیشتر براش توضیح دادم که چقدر باید صاف و صیقل باشه و تمام قسمت به به سی پی یو بچسبه یه راه جالب کفت که گفتم به شما هم بگم بی نصیب نمونید
گفت می نرمه اگه یه تیکه بگیری و با فرز توش رو خالی کنی و ته رو با ساعت اندازه کنی بعد فرز کنی بعد اون قسمت باقی مونده ته کار رو که میخوره به سی پی یو با سمباده با یه روش خاص سمباده بزنی واز سمباده درشت بیای به ریز اگه حوصله داشته باشی و ممارست کارت حتی از الترا سنیک هم بهتر میشه
من تا اونجایی که بتونم کمکت میکنم شک نکن
منم مخلصت سهرابم
راستی تو که اور بلد نیستی واتر کولینگ میخوای چیکار؟
:love:
از دوستانی که می تونن TEC تهیه کنن تقاضا می کنم اگر امکانش هست 2 تا TEC برای من بگیرن اگه میتونن لطفا پیغام خصوصی بدین
با تشکر:give_rose:
نقل قول:
از دوستانی که می تونن TEC تهیه کنن تقاضا می کنم اگر امکانش هست 2 تا TEC برای من بگیرن اگه میتونن لطفا پیغام خصوصی بدین
با تشکر:give_rose:
سلام :
شما یک سر برو جمهوری پاساژ امجد یا پاساژ توکل پیدا می کنی ...
من هم خریدم 8500 تومان .