طرح بدی نیست . اولین مزیتش اینه که heat load بسیار کمی داریم چرا که خود هیت سینک مقدار زیادی از گرمای cpu رو دفع میکنه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViViD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نیاز به عایق کاری مادربرد نیست اما باید محل اتصال tec به هیت سینک عایق کاری بشه .
ولی عمده ایرادی که داره اینه که جای زیادی میخواهد , و گمون میکنم همون tec با 60 وات کافی باشه . اما سئوال اینه که خود tec رو میخواهید با یه هیت سینک دیگه خنک کنید یا با واترکولینگ ؟ و اینکه tec رو روی چه هیت سینکی میخواهید ببندید . به مکان و جایی که اشغال میکنه فکر کردید ؟
البته توی چند صفحه قبل دیدم یکی از دوستان این کار رو کرده بود و روی فن استوک خود اینتل یه tec چسبونده بود و روی اون هم یه هیتسینک معمولی گذاشته بود با فن .( از همین هایی که توی الکترونیکی ها می فروشند )
من با دیدن عکس فهمیدم که با اون هیت سینک به این ضعیفی دوستمون نتیجه نمیگیره . به هر حال خنک کردن سمت گرم اولین نکته مهم هست .
دومین نکته که به نظر من مهم هست اینه که هیت سینکی که cpu رو خنک میکنه با ambient temperature در حال ایجاد تعادل دمایی هست . و مطمئن باشید که هرچقدر تلاش کنید که هیت سینک رو خنک کنید اون سرما رو دفع میکنه تا به تعادل دمایی نزدیک محیط برسه . برای همین هست که میگم سرمایی زیادی به مادربرد نمیرسه که بخواهد ایجاد مشکل کنه .
Bookmarks