سلام
خوب . کیس و طرح روش باشه برای تاپیکش
اون چیزه ( VGA block = اون چیزه ) رو هم که خوب دیگه ... شما تا حدودی در جریان بودی . یعنی شما فقط میدونستی که قراره یه چیزی بخرم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید . البته درست میگی . فقط یک نفر از بچه های سایت کاملا در جریان بود . اونم آقا امید بود . می خواستم وقتی خریدمه بودمش چند تایی عکس بگیرم و بزارم تا از طرحش لذت ببرید . من که سیر نمیشم وقتی نگاهش می کنم . حتی بعد از افطار که کلی غذا خوردم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستش من هر چی اون طرف ها ( اون طرف ها = نظام الاطبا ) رو دیدم و توی ذهنم دارم میگردم چیزی که شبیه این شلنگه باشه ندیدم . همه چیزایی که اونا داشتن شلنگ های پر فشار بود که اونا هم کدر هستن . ولی این شیلنگه کاملا شفافه . خود فونیران داره . ولی متاسفانه یه ست رو میده 12 تومنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید . عین کولنتش اصلا ارزش نداره با این قیمت . یا مثلا کانکتور ها که همون سر شیلنگی های بدون نیاز به بست و این جور چیزاست رو یک ستش رو میده 25 تومن . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عکی ها رو هم باور کن توی آپلود سنتر همین سایت میگذارم . برو توی البوم هام رو نگاه کن . پر عکسه . ولی نمی دونم چرا این طوریه . ان شاء الله باید سایت اصلاح بشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ( ائتلاف اصلاح طلبان سایت pcnetwork برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) ( البته اشتباه نشه ها . بنده اصلاح طلب نیستم . برای خنده گفتم دور هم باشیم . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
دوست عزیزمون آقای دارک درست می فرمایند . در واقع TEC با توان بالانتر گرما رو سریع تر از طرف سرد میگیره و به طرف گرم میبره . برای همینه که میگن توانش بیشتره . اگه یادتون باشه توی فیزیک هم به همین معنی بود . در واقع توان همون آهنگ مصرف انرژیه یا حتی آهنگ تغییرات توی ریاضی هم به این موضوع ربط داره . یا مثلا توی یه یخچال این توان به نوعی میزان گرمای گرفته شده از ماده گرم رو هم نشون میده . ( البته خیلی دقیق یادم نیست . ولی توانی که می نویسن بیشتر همون توان موتوره . که با استفاده از بازده و این جور چرت و پرت ها که حالم ازشون به هم می خوره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید میشه گرمای مبادله شده رو محاسبه کرد . )
حالا شما بین یه 60 و 80 دیدی این طوریه . برو ببین بین 60 و 160 چقدر تفاوته . اصلا نمیشه نگاهش کرد . نگاهش کنی داغ می کنه . برای همینه که میگن کار با TEC با توان کمتر راحت تره . اگه یادت باشه توی یکی از پست هام گفته بودم که اگه بخوام روی TEC ها بیشتر کار کنم حتما میرم یه 120 یا 160 می خرم . در مقابل هم گفتم که حتما روی ثبات دمایی کولینگم هم خیلی باید کار کنم .
شما به نظرم یه تست پایداری دما هم ازش بگیرم . مطمئن باش دمای این پایدار تره .
در کل حرف آقای دارک رو گوش کن . برو با واتر کولینگه هم یه تست بگیر و کیفش رو ببر .
راستی . این واتر کولینگه رو که یکی از بچه ها عکسش رو گذاشته دیدید ؟ با TEC هم آب رو خنک میکنه هم CPU رو . خیلی جالب بود . فقط نمیدونم که گرما این وسط کجا میره ؟ ( و این جاست که فیزیک باقالی میشود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید . یعنی یه جورایی مخ منه که باقالی میشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) مگه به آب منتقل نمیشه ؟ یعنی آب داره تقریبا 4 تا TEC رو خنک میکنه و 3 تا از همین TEC ها هم دارن آب رو خنک می کننن. این که نمیشه . عملا آب داره 1 TEC رو خنک می کنه ( 1=3- 4 ) . پس خود آب داره گرم میشه . این دیگه پرفرمنس نداره که . کارایی سیستم خیلی میاد پایین .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ملالی نیست جز دوری شما برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ( = منتظر نتایجت هستیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
فعلا
Bookmarks