اگه دعا نمی کردی جواب نمی دادم !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شوخی کردم !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله درسته برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید تنظیم اختلاف سطحم در این پمپ های ضعیف خیلی در تولید مقدار صداشون تاثیر داره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
طول شیلنگ هم فکر کنم قبلا در مورد گفته بودم ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رنگ کردن کیس:
در مورد رنگ کردن کیس به نظر من مدل پایین برچسب است یعنی طرف طرحش رو کشیده رو کاغذ برچسب چاپ کرده وبعد چسبونده رو کیسش که کار سختی نیست در مورد درش هم طلق پلاستیکی 3 میلیمتر رو اندازه درش باید
بخری و ادامه برچس رو روی در بچسبونی اون دست گیرها هم که تزئینی یه باید خودت نصب کنی .
راستی از شابلون و اسپرهای رنگ می تونین درست رنگ کنین .
کلک نگفته بودی VGA water block خریدی ؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدآخه این VGA water block ی که خریدم یه تیکه کوچولو شیلنگ 6.5 مم داشت که از خودش رنگ سبز منتشر میکرد . خیلی ازش خوشم اومد . یعنی به اصطلاح خود ترمال تیک UV بود .
بله هومن خیابونه بود کنار میدون امام خمینی ، ناظم الطبا بود نمیدونم اسمش یادم نیست خلاصه اونجا شیلنگ رنگی داره ! یکم بگردی پیدا می کنی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد اون تانک کولنت هم به نظرم بری ناصر خسرو لوازم آزمایشگاهی فروشا دارن یا جمهوری رو میری جلو
سه راه جموری به طرف میدون منیریه اونجاهم لوازم آزمایشگاهی اینا می فروشن فکر کنم بتونی مدل طلقی شو
پیدا کنی
راستی بحث ساخت کیس رو به نظرم یک جای دیگه ادامه بدیم بهتره ؟!!نه!
ادامه موضوع رو با TEC با وات بیشتر ادامه بدیم :
عزیز من یک TEC مدل 80 وات گرفتم ولی با شرایط یکسان خنک کنندگی طرف گرم و پاور در مقایسه با مدل 60 وات که تا منفی 19 درجه
اول می رفت و روی منفی 15 درجه ثابت خنک می کرد و برفک میزد ولی در این مدل 80 وات که باید طبیعتا بیشتر خنک می کرد تازه من دو تا فن دور بالا پشتش گذاشتم ولی باز م از منفی 8 درجه بیشتر نرفت که نرفت .
حالم خیلی گرفته شد ولی هیچ وقت نا امید نمی شم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شایدم ترمومتره مرخص شده و دما رو اشتباه نشون میده ولی آخه اگر بخواد اینجوری باشه دمای محیط رو در حالت عادی درست نشون میده
بنظرتون اشکال از چیه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قربانت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مجید
Bookmarks