سلام .
بسیار ممنون که تاپیک رو زنده نگه داشتید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اول از همه تشکر از بابت اینکه از راهنمایی کردن دریغ نمی کنید .
تشکر ویژه از بابت مطلب دوستمون cao-cao . از بابت توجهتون به نیاز کمک دوستان در موارد فنی خیلی ممنونم . و اینکه این جایی که معرفی کردین رو دقیق بلد نیستم ولی فکر کنم همین امیروز داشتم از جلوش رد میشدم . البته با ماشین . و خیلی هم نزدیک منزل هست . یعنی نهایتش کار پولیش بشه 1 ساعت . تازه اگه توی پاکدشت پرداخت کار پیدا نکنم ( البته امکان نداره اونجا شما حرفه ای رو نبینی ) .
در باره طرح LN2 هم خود من رو گیج کردین . این دو طرح کاملا با هم فرق میکرد ها . اولی مربوط بود به cpu water block و دومی مربوط میشد به LN2 block و سوی هم کمک اتصال پیچ کردن . اون استوانه ای شکله که بلندتر هم هست حدود 20 سانت طولشه و دوجداره طراحی شده . اونی که سر بسته هست و 2 تا لوله 10 مم بالاش داره و طولش هم 4 ذکر شده مال cpu هست .اینم از عکسهاش :
cpu water block بدون کمک پیچ :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینم از همون طرح یعنی cpu water block به همراه اون قطعه کمک پیچ :
این هم از طرح LN2 که هم دوجداره بیده و هم 20 سانت ارتفاع داره . بدون کمک پیچ :
اینم LN2 با کمک پیچ :
امید وارم جا افتاده گفته باشم . چون خودم تعجب کردم . فقط بازم میگم . اشتباها در طرح LN2 با کمک پیچ یادم رو که جداره داخلی و ایزولاتور فوقانی رو بکشم . برای همین ایراد پیدا شد که امید وارم با این که به چشم دوستان آگاه یک اشتباه فاحش بیده ولی بر بنده ببخشن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ( اوووووو . چقدر لفظ قلم گفتم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
و اما . راستش دقیقا یادم هم که سه را دنگی کجاست . دقیقا پای منار . یه سراهی که در واقع راه سوم همون راه اریبی هست که از خیابون پامنار خارج شده . و دقیقا جلوی مناره معروف خیابون پامنار هست . توی اوجا خمکاری دیده بودم ولی چون نمیدونستم که پولیش کار کیه دیگه نپرسیده بودم .
امید وارم زودتر بتونم کارش رو تموم کنم که طرحهای کامل و ساخته شده رو بزارم اینجا . هم حالش رو ببرید و هم حالش رو ببرید و هم خرجش رو بدید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ( چه گیری دادم من )
راستی دوست عزیز . این دو تا عکسی که از کیستون با اون ابر رادیاتور گذالشتین رو دقت کردم به نظرم اومد که مین برد شما باید ایسوس باشه و اگه اشتباه نکنم یه LCD poster هم داره . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ( چقدر من پیشگو هستم )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در کل بازم ممنون . اگه حرف نگفته ای باقی مونده یا یادم رفته یا دیگه وقت نیست که بحثش رو انجام بدم .
راستی یه مطلبی یادم اومد . اسم بنده محمد رضا هست . هرکی خواست میتونه راحت تر هم باشه همون محمد صدا کنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ( نگفتم دیگه اینقدر خودمونی بشید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید . شوخی کردم بابا خودمونی تر بشید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
فعلا بای . ممکنه برای چند روزی نتونم بیام . پس ممکنه چند روز بنده رو نبینید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks