از شایان و محمد عزیز تشکر می کنم چشم حتما با واتر بلوک تست می گیرم میزارم قضیه سر اینه که می خواستم ببینم با هیت سینک میشه پایدارش کرد که دیگه به واتر نیازی نباشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد آدرس شایدم من این طور یادم بود ولی شیلنگ کاملا شفاف سفید رنگ وجود داره ! من دیدم رنگی شو نه ندیدم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد این طرح که با TEC هم آب رو خنک میکنه هم CPU رو مورد تحلیل بررسی می کنیم :
طرح امسال جشواره خوارزمی بنده حقیقر بود که قبلا از این که این مدل خارجی متولد بشه دقیقا 2سال جرقه این ایده در مغز کوچک من زده شد و این شد که ما آب رو با TEC مثل آب سرد کن خنک میکنه و پمپ می شد روی CPU و با این کار فرکانس CPU اینتل 641 که 3.2 گیگاهرتز کار می کرد رو به فرکانس 5.2 گیگاهرتز رسوندم .
طرح تا مرحله استان تهران رفت و مقام استانی قراره بیاره حالا چندم معلوم نیست ؟
به دلیل پایین بودن سطح داوری استانی که هر کی میرفت برای دفاع از خودش 20 دقیقه نیم ساعت تو بود و می یومد بیرون ولی من که رفتم تو ساعت 3.5 برای این داورها ازکارم دفاع کنم رفتم تو ساعت 8 شب باخو د داورها اومدم بیرون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ولی بازم حالیشون نمیشد قضیه چیه ؟! جالب اینه که دو تا دکترای الکترونیک از صنعتی شریف یک استاد دانشگاه رشته فیزیک داور بودن ولی بازم حرف دلم رو نفمیدین
و همین شد که کار برای مرحله کشوری انتخاب شد ولی فرستاده نشد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منم فقط گریه کردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بازم تا همین مرحله که کار بالا اومد خدای بزرگ رو شاکرم که من رو در این برهه زمانی تنها نذاشت و ما هرچه داریم از اوست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ایشالا امسال کامل ترش می کنم دوباره می فرستم . . .. . . . . من ولکن نیستم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Air-, Liquid- and Thermo-Electrical Cooling Technologies in One: CoolIT Freezone Review
تحلیل بررسی خنک کننده Coolit Eiminator TEC
محمد جون در اینجا :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اون قطعه مشکی رنگ وسط هیت سینکه که گرمای سه تا TEC رو میگره و توسط فن هیت سینک خنک میشه
که سه تاTEC اون بلاک های آبی رنگی که روش هستند وآب درون آنها پمپ میشه و آب پمپ شده رو خنک می کن
و آب خنک شده به بلاک نهایی میره و CPU خنک می کنه عیب این نمونه خارجی پایدار نبودنش چون 1 هیت سینک برای 3 تا TEC در واقع بعد از مدتی گرمای تولیدی بر سرمای تولیدی طرف سرد غلبه کرده و راندمان سیستم رو پایین میاره در واقع آب گرم تر و گرم تر میشه در نتیجه بعد از چند ساعت همون فن CPU رو جای کولینگ می بندی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عیب بعدیش مصرف برق وحشناک این دستگاهه!
مزیت اصلی شم نو یز نسبتا پایین این دستگاهه!که در سایت های سخت افزاری بهش اشاره شده .
می رسیم به تست دمای این کولینگ من از دو تا سایت که این کولینگ تست کردن
نتایج شون رو می زارم:
سایتXbit Labs :
مشخصات:
تست دما:
البته بگم کم کولینگی پیدا میشه از پس تست سنگین 2.0 OCCT بر بیاد واقعا در درگیر کردن CPU وبالا بردن دما شاهکاره ؛ نگاه کنید :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نمودار دما بر زمان کاملا به نمودار دقت کنید چه جوری دما ی CPUظرف 5 دقیقه دما به 62 درجه می رسه !!! تازه با این 3 تا TEC و کولینگ CoolIT !عجب برنامه ای این 2.0 OCCT !!؟البته کم کم با خنک شدن آب پایین تر می یاد ولی افزایش دما سیر صعودی رو طی می کنه توجه کنید که کولینگ CoolIT در مدت 1 ساعت تست مرز دمایی 70 درجه رو گزرونده ولی Enzotech Ultra-X خیر به 70 درجه اصلا نرسیده و یکی از فن های قدرتمند در خنک کردن CPU هست ولی چطور تونسته بر 3 تا TEC و واتر کولینگ غلبه کرده که اصلا به ظاهرشم نمی خوره در مقایسه با CoolIT که این همه دک و پز داره !!خیلی برای من جالب بود ؟!!
نتیجه نهایی دمای ثبت شده کولینگCoolITدر مقایسه با فن Enzotech Ultra-X بادور فن 1300تونسته در حالت 100 Load بر CoolIT غلبه کنه :
فن Enzotech Ultra-X این شکلیه :
تست دما از Cooling قدرتمند Enzotech Ultra-X در مقایسه با فن های دیگر که از همه یه سرو گردن خنک تره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید :
Intel:
AMD:
نتایج سایت legitreviews از تست کولینگ CoolIT:(می خوایم ببینیم یه سایت سخت افزاری معمولی چه نتیجه ای گرفته؟)
تست دما:
در حالت عادی:(با OCCT بالا نتایج رو مقایسه کنید!)
دمایپردازنده در حال Overclock وFSB=1600 :
توان کولینگ در حال Overclock وFSB=1600 :
دمایپردازنده در حال Overclock وFSB=1960 :
توان پردازنده در حال Overclock وFSB=1960 :
دمای پردازنده E6700 Overclock و FSB=1200 3.0Ghz:
راستی موقع که کولینگ رو خریدن یه گربه هم تو جعبه اش بودهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باتشکر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مجید
Bookmarks