سلام .
نمی دونم چی شد دوباره همه خاموش شدن . بابا یه UPS بخرید واسه خودتون خیال همه رو راحت کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید . یهو همه با هم پست دادن رو ترک می کنن . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید . بابا ترک پست جرم داره ها . میرید بازداشتگاه . گفته باشم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .
خلاصه
اینم از ترکوندم پمپمون . تبدیلش کردم به یه پمپ اکسترنال با سر شلنگی های 10 مم . فقط بدیش اینه که سر و صداش خیلی زیاد شده . وقتی توی آب بود اصلا بگم یک ذره صدا داشته باشه . موقع تست همش فکر می کردم خاموش شده یا کم آورده . ولی الان یه موقع وصلش می کنم میگم چجوری میشه از شر این صدا خلاص شد . خودم به این فکر افتادم که توی عکس سوم میبینید . ولی طرح خیلی خوبی نیست . صدا از جلوی پمپ خارج میشد و من فکر کردم به خاطر پشت پمپه که اینقدر صدا داره . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی . کاشکی یه نفر یه چسب خوب برای آب بندی کردن و درز گرفتن معرفی می کرد که بشه کندش . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عکس اول :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عکس دوم :
عکس سوم :
منتظرم نظر بدید که چجوری صداش رو خفه کنم . اعصابم ریخته به هم . همش فکرم در گیره .
فعلا
Bookmarks