مجید جان اصلا آب با اون پشت کاری نداره ولی اون کاغذ که من میگم منظورم همون کاغذ روی اسفنج رو میگم که برای محافظت از چسبش هستنقل قول:
:1. (23):
Printable View
مجید جان اصلا آب با اون پشت کاری نداره ولی اون کاغذ که من میگم منظورم همون کاغذ روی اسفنج رو میگم که برای محافظت از چسبش هستنقل قول:
:1. (23):
آخه فرق کاغذ با لاستیک چیه ؟ تو اتصال !!!!!نقل قول:
و شاید من نخوام تا ابد از این واتر کولینگ استفاده کنم بعد موقعه ی کندنش درد سر داره و مین را هم داغون میکنه :1. (28):
برای این گفتم کاغذ را نکنم :yes:
؟
من هم متوجه شدم منظورتون چیه از نکندنش و اینکه از نظر من اتصال نمیکنه ولی اگر کرد پای خودتون....
نقل قول:
خودتو درقید اتصالی نکن !:1. (38)::1. (38): کاغذ با لاستیک تو رسانایی فرقی ندارن !!!!
فقط میخواستم ببینم که واسه چیه حتما باید بچسبونیش یا نه اگر نچسبوندیش هم مشکلی نداره که معلوم شد !:1. (38):
بالاخره یک پمپ پیدا کردم ولی اون چیزی که میخواستم نشد !!!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
همانطور که در عکس میبینید 1 ورودی آب و 2 خروجی دارد .
پمپ کاملا باید در آب قرار بگیرد که بتواند مکش کند و نسوزد ( به گفته ی فروشنده ) .
خوب من نیاز به 2 خروجی نداشتم و یکی را با چسب آکواریوم بستم ! و خروجی دیگر خیلی بزرگتر از لوله های به کاربرده در مدار هست که با تبدیل کوچکش کردم .
مشکل من در اینجاست که نمیخواهم پمپ را در آب قرار بدهم چون مخزن آب Big Water SE بلا استفاده میماند :1. (28):
حالا اگر امکان داشته باشد که ورودی آب را به یک شلنگ وصل کنیم و آن را به مخزن دیگر نیاز به ظرف آبی نیست برای مکش پمپ ولی 2 مشکل به وجود میاید :
1: احتمال سوخت پمپ هست !
2:احتمال افت فشار نسبت به قرار دادنش در ظرف آب !!!
؟
مشخصات فنی پمپ آب :
2000L/H
2.2m پرتابه آب (ارتفاع)
هم اکنون نیاز مند یاریتان هستیم .
مسئله منبع آب که باید قبل از پمپ قرار داشته باشه تا شما بتونی میزان آب وارده به سیستم رو تنظیم کنینقل قول:
ولی لازم نیست پمپ ر و داخل آب قرار بدی عزیز از مخزن آب به پمپ وصل می کنی و درز های پمپ رو هم با چسب آکواریوم یا دو قلو آب بندی می کنی تا هوا نکشه بعدشم سر شیلنگی ها رو که اندازه سر اون سوراخ هست رو قرار میدی و چسب میزنی تا خوب آبندی شه !عین اون پمپ 30 هزار تومنی های( 4.2m پرتابه آب) من اینجوری درست کردم لازم به گذاشتن در آب نبود عین ساعت هم کار می کرد :
نقل قول:
خوب اینکه قبل از پمپ قرار میگیره یعنی قرار میدمش ! ولی منظورت را از تنظیم میزان آب ورودی را متوجه نشدم ؟!؟!؟!
ولی فروشنده گفت اگر در داخل آب قرارش ندی پمپ سری میسوزه !!! ولی فکر کنم منظورش از این حرف این بوده که آب به پمپ نمیرسه که مکش کنه و میسوزه نه از لحاظ داغ کردن درسته ؟نقل قول:
ارسالی توسط Majid OC
نقل قول:
ارسالی توسط Majid OC
ولی مجید جون این پمپی که من دارم قسمت ورودی آبش خیلی بزرگه و شلنگ منم خیلی کوچک هست نسبت به آن !!! :
نقل قول:
ارسالی توسط Majid OC
ولی پمپ شما با این فرق میکنه ها !!! و شاید پمپ شما مخصوص بیرون آب بوده یه نگاه به این بندازه :
؟
با تشکر:give_rose:
حسین جون من عین پمپ شما رو دارم ؛شایدم زیادی بهش شبیه ؟!:1. (26):
یعنی بلاخره شما یه جای برای ریختن مایع Coolant در سیستم لازم داری ؛ دیگه یه مخزن که اندازه درایو سی دی رام هست منظورم اوم مخزنه البته هرچی فاصله اش با پمپ کمتر باشه بهتره !(تجربه شخصی)نقل قول:
خوب اینکه قبل از پمپ قرار میگیره یعنی قرار میدمش ! ولی منظورت را از تنظیم میزان آب ورودی را متوجه نشدم ؟!؟!؟!
چرا پمپی که ما داریم بعد 7 یا 8 ساعت ؛ یخورده بیشتر از یخورده داغ میکنه !؟:1. (38):نقل قول:
ولی فروشنده گفت اگر در داخل آب قرارش ندی پمپ سری میسوزه !!! ولی فکر کنم منظورش از این حرف این بوده که آب به پمپ نمیرسه که مکش کنه و میسوزه نه از لحاظ داغ کردن درسته ؟
بله فروشنده باید این حرف رو بزنه ! ولی من از اون جایی که عاشق ریسکم آب بندیش کردم ومایع Coolant رو در اون ریختم و عین ساعت کار می کنه ! مهم همون قضیه رسیدن آب کافی به پمپه !
شما غیر ازاین سری که یه طرفش رو با چسب آکواریوم بستی ؛سری دیگه ای داخل جعبه پمپ نبود؟نقل قول:
ولی مجید جون این پمپی که من دارم قسمت ورودی آبش خیلی بزرگه و شلنگ منم خیلی کوچک هست نسبت به آن !!! :
اگه نیست اندازه این دهانه بزرگ رو بگیر و بذار ببینم داخلی و بیرونی چنده؟
اگه تونستی از تمامی قطعات داخل جعبه پمپتون عکس بذار(همین جوری از دهانه های اتصال ها عکس بذار)
راستی حجم عکس ها خیلی بالاست کمترش کن :yes:
نه بابا این عکسی که گذاشتی میگه پمپ رو چه جوری تو آکواریوم نصب کنی تا گرد ش آب به درستی انجام شه :1. (27):!:1. (38): ربطی به بیرون تو آب نداره هر پمپی اگر شما محفظه بسته ای رو بذاش ایجاد کنی و مایع رو در اون جریان بدی وظیفه اش پمپ کردن آبه !؟منم اون دهانه رو با اون واسطه که تو جعبه پمپتون باید باشه سر ش گذاشتمنقل قول:
ولی پمپ شما با این فرق میکنه ها !!! و شاید پمپ شما مخصوص بیرون آب بوده یه نگاه به این بندازه :
و بعدش سر شیلنگی رو زدم سرش ؛ چون چسبوندمش نمی تونم جداش کنم عکس بزارم براتون :
اون قطعه که تو جعبه است در این عکس کاملا مشخصه :
قربانت
مجید :11():
مگر یادت رفته مخزن آب که مخزن Big Water SE هست !نقل قول:
پس مشکل داغ کردن باید تست بشه ! ولی آب وقتی از اون شلنگ به این کوچیکی میگزره خیلی سرعتش کم میشه تا شلنگ بزرگتر !!یعنی به پمپ فشار نمیاد که بخواد از اون شلنگ به این ریزی آب بمکه !!!؟؟؟ و افت فشار پیدا نمیکنه ؟؟؟نقل قول:
ارسالی توسط Majid OC
این چیز هایی است که داخل جعبه موجوده :نقل قول:
ارسالی توسط Majid OC
آخه عکس با دوربین 3.2 مگا گرفته شده تازه اگر ریسایزش نکرده بودم که 700 کیلو بود :1. (38):نقل قول:
ارسالی توسط Majid OC
قربانت :11():
خب پس هیچی!:1. (26):نقل قول:
مگر یادت رفته مخزن آب که مخزن Big Water SE هست !
نه بابا اون آب که می یاد توش خودش خنکش می کنه ! آب سیاله غلیظ که نیست شما می دونی اون پمپ چه دوری داره آب مهلت وایسادن نداره ! افت فشار فقط و فقط در طولانی بودن مسیر پمپاژ آب تاثیر دارهنقل قول:
پس مشکل داغ کردن باید تست بشه ! ولی آب وقتی از اون شلنگ به این کوچیکی میگزره خیلی سرعتش کم میشه تا شلنگ بزرگتر !!یعنی به پمپ فشار نمیاد که بخواد از اون شلنگ به این ریزی آب بمکه !!!؟؟؟ و افت فشار پیدا نمیکنه ؟؟؟
عجیبه اون قطعه که من دونبالش بودم نیست تو جعبتون بگذارید در مورد ش یکم فکر کنم با همین قطعات میشه کاری کرد براتون مثل مال من بشه؟!نقل قول:
این چیز هایی است که داخل جعبه موجوده :
قربونت :11():
مجید