پاسخ: کمک در ساخت Water Cooling
آقایون من نتیجه گیری کردم که :
یک پمپی باید بگیرم که از فابریکش خیلی بیشتر از یکم قوی باشه :1. (38):
چون از یک نفر شنیدم که اگر پمپی در اون حد یا یکم قوی تر بگیری فشار میاد بهش و داغ میکنه و میسوزه مثل پمپ فابریکیش :1. (28):
حالا باید پمپی باشه که از فابریکیش قوی تر باشه که نه فشار بیاد بهش و نه داغ کنه :yes:
حالا چه پمپی ؟ از کجا میشه تو ایران گیرش اورد ؟ قیمتش چنده ؟ :whistle:
؟
با تشکر :11():
نقل قول:
آقایون من نتیجه گیری کردم که :
یک پمپی باید بگیرم که از فابریکش خیلی بیشتر از یکم قوی باشه :1. (38):
چون از یک نفر شنیدم که اگر پمپی در اون حد یا یکم قوی تر بگیری فشار میاد بهش و داغ میکنه و میسوزه مثل پمپ فابریکیش :1. (28):
حالا باید پمپی باشه که از فابریکیش قوی تر باشه که نه فشار بیاد بهش و نه داغ کنه :yes:
حالا چه پمپی ؟ از کجا میشه تو ایران گیرش اورد ؟ قیمتش چنده ؟ :whistle:
؟
با تشکر :11():
خب ما از اول داشتیم با همین خوصیات پمپ بهتون معرفی می کردیم !!
شما برو ساختمون پلاسک یه کم بگری مدلی که دوستان گفتن پیدا می کنی از Tt قطعا قوی تره و نتیجه اش رو بگو:love:
سلام :
به نظر من یک پمپ متوسط بگیریم ، تست کنیم اگر فشارش بالا بود از دیمر استفاده کنیم .
من اگر یک پمپ با قردت 4 تا 6 برابر شیشه شور ماشین گیر بیارم کارم پیش می ره .
نقل قول:
خب ما از اول داشتیم با همین خوصیات پمپ بهتون معرفی می کردیم !!
شما برو ساختمون پلاسک یه کم بگری مدلی که دوستان گفتن پیدا می کنی از Tt قطعا قوی تره و نتیجه اش رو بگو:love:
بالا خره چه پمپی بگیرم یعنی مشخصاتش چی باشه ؟:1. (38):
سلام .
یه پمپ که حتما باید توی آب قرار بگیره و نمیشه دقیقا شبیه به اون چیزی که شما گفتی معرفی میکنم .
HJ - 1541 سرعت 1200 لیتر در ساعت . ارتفاعش هم فکر می کنم حدود 1.3-2 متر بود . قیمتش هم یا 9 تومن یا 10 تومن . از پاساژ پلاسکو طبقه زیرین . اسم مغازه یادم نیست ولی اون سمتی که آکواریومی ها هستند رو برید جلو تقریبا وسط های سالن .
امید وارم حد اقل در حد توانم کمک کرده باشم .
بازم اگه تونستی پمپ اگسترنال بخری برای این سیستم شما بهتره . چون خنک کردن شما با رادیاتور هستش و بهتره از سیستم باز استفاده نکنی .
فعلا بای
من یک پمپی نیاز دارم که نخوام اونو داخل آب قرار بدهم باید یک خروجی و یک ورودی شلنگ آب داشته باشه !
قبلا هم گفتم که میخوام با پمپ فابریک خودش فقط فرقش تو قدرت بیشتر باشه نه چیزه دیگه ای :1. (28):
؟:1. (26):
:give_rose:
آقا مجید گل شما هم اگر لطف کنید و بگید چه پمپی بخرم بد نیست ها :1. (38):
دستت درد نکنه :11():
عزیز من بازم همون پمپی رو که تو عکس خط قرمز دورش کشیدم رو می گم برو بخر!
تو سا ختمون پلاسکو طبقه زیر هم کف این مدل مغازه آخرتو اون عقب نشینی سمت چپ یه مغازه داره که دوست خوبم good_punisherهم بهش اشاره کرد بهترین مدله برا کار شما هی میگی مدل مدل عکس پمپ و بریز تو رم گوشیت به مغازه دار نشون بدی همونو بهت میده حتما باید پرتابه آبش 4 متر باشه قیمتش هم28 تا 30 هزار تومنه بیرونه آب هم قرار میگیره با دو تا سر شیلنگی دو سرش بزن آب واردش میشه وخارج میشه مواظب باش از جای آب نده که بد بختی شروع میشه . . .
اگرم خیلی سختته می خوای من برات بخرم بیارم در خونتون بابا چقذر لفتش میدی من تا الان یه پمپ ساخته بودم
نقل قول:
عزیز من بازم همون پمپی رو که تو عکس خط قرمز دورش کشیدم رو می گم برو بخر!
تو سا ختمون پلاسکو طبقه زیر هم کف این مدل مغازه آخرتو اون عقب نشینی سمت چپ یه مغازه داره که دوست خوبم good_punisherهم بهش اشاره کرد بهترین مدله برا کار شما هی میگی مدل مدل عکس پمپ و بریز تو رم گوشیت به مغازه دار نشون بدی همونو بهت میده حتما باید پرتابه آبش 4 متر باشه قیمتش هم28 تا 30 هزار تومنه بیرونه آب هم قرار میگیره با دو تا سر شیلنگی دو سرش بزن آب واردش میشه وخارج میشه مواظب باش از جای آب نده که بد بختی شروع میشه . . .
اگرم خیلی سختته می خوای من برات بخرم بیارم در خونتون بابا چقذر لفتش میدی من تا الان یه پمپ ساخته بودم
واقعا دست گلت در نکنه خیلی ممنونم :11():
خوب حالا که این پمپ خوبه پس شما باید زحمت خریدشو بکشی :1. (38):
و سوال مهم این پمپ در حال کار چند دسی بل صدا ایجاد میکنه ؟ و مشکل داغ کردن نداره ؟:1. (26):
با تشکر از آقا مجید :give_rose:
دوستان لازم دیدم این نکته رو هم بگم من الان 1 ماه شذه که دارم از پمپ P500 Tt استفاده میکنم با ساعت کاری بالا (حدودا 20 ساعت در روز) ولی هیچ مشکلی نداشته هوا هم نمیکشه و اصلا داغ هم نمیکنه!
میگم مجید جان شاید این مشکل که شما میگفتین در مورد P400 ها بوده ؟؟! یا من هم منتظر ماه دوم و سوم باشم برای خرید پمپ جدید؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]