نقل قول:
اگر که P500 Tt خوب باشه که دیگه مشکل حله حله !:great:
مجید جان بیا و نظرت را بگو ؟:1. (26):
Printable View
نقل قول:
اگر که P500 Tt خوب باشه که دیگه مشکل حله حله !:great:
مجید جان بیا و نظرت را بگو ؟:1. (26):
خواهش می کنمنقل قول:
صداش یه کم زیاده انگار جارو برقی روشن کردی ؛ نه شوخی کردم یه کم صدا داره :دی
واقییتش چند دسی بل بودنش رو نمی دونم
داغیش هم35تا30درجه گرما داره
شایدم اون پمپ اینجوری بوده ولی کلا پمپ های Ttفاکتور پرتابه آبش ضعیفه ! همه ما منتظر یم:دینقل قول:
دوستان لازم دیدم این نکته رو هم بگم من الان 1 ماه شذه که دارم از پمپ P500 Tt استفاده میکنم با ساعت کاری بالا (حدودا 20 ساعت در روز) ولی هیچ مشکلی نداشته هوا هم نمیکشه و اصلا داغ هم نمیکنه!
میگم مجید جان شاید این مشکل که شما میگفتین در مورد P400 ها بوده ؟؟! یا من هم منتظر ماه دوم و سوم باشم برای خرید پمپ جدید؟!
در مورد خرید هم من گرفتارم اگه بخوای صبر کنی تا 25 شهریور کار دارم بعدش وقتم آزاده عزیز
اگه تهرانی خب برو بخر کاری نداره که ::love:
من تهران نیستم ! این پمپی که گفتی مخ سرمون را نخوره موقعه ای که روشنه :1. (27):نقل قول:
و نگفتید که داغ میکنه یا نه فقط درجه را گفتید ! منظورم این بود که مثل پمپ فابریکیش داغ نمیکنه و بعدش بسوزه ؟
خیلی ممنون برادر:give_rose:
کجایی:آدرس؟!نقل قول:
شاید! خب ببین پمپ کلا صدا داره باید عایق بندیش کنی یا توی یه محفضه در بسته بزاری !
بله داغ می کنه چون موتور داره و دور شم زیاده ولی نه مثل اون نمی سوزه ! عمر می کنه . .. .
نقل قول:
نزدیکم !:1. (38):
آخه اونجوری که از لحاظ صدا خوب میشه ولی داغ میکنه که :1. (27):
وقتی داغ میکنه پس چه جوری میخواد 24/7 کار کنه !
من میخوام در شرایط کاری طولانی مشکل نداشته باشه ! اصلا میدونی چی خوبه : پمپ 3D Galaxy :1. (38):
حالا اگر در حد اون هست که بخرم که خیلی خوبه اگر نیست میشه از آواژنگ یک پمپ بگیریم ؟:1. (38)::1. (38)::1. (38):
هی کشش بده!!:party:نقل قول:
آقا این پمپ و من تا 10 سال ضمانت می کنم 24/7 کار کنه ! راضی شدی
من پمپ آوازنگ رو از نزدیک با هاش کار کردم اون داخلی قرار داره منظورم اینه که منبع آب بهش وصله
از اونورش عین شیر سماور آب می یاد . . . . . .مرخصه !!:1. (27):
ok ما تسلیم شدیم !:1. (38):نقل قول:
دیگه وقتی شما ضمانت بدی حرفی توش نیست :1. (40):
خوب من باید پول تهییه کنم واسه خریدنش پس یکم طول میکشه ! اگر Hyper 212 ام را سریع تر بفروشم که حله ! اگر میتونی مشتری پیدا کن :1. (38):
خیلـــــــــــــــی ممنون :11():
من میخوام در مخزن آب (Tank) آب بریزم ! حالا چطور آب را بریزم داخلش که هوا نگیره ؟
این هم مخزن که جای درایو قرار میگیره :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
و اگر یک 4870 یا 2 تا 4870 را بخوام با این سیستم آبی خنک کنم جواب میده یا داغ میکنه ! ؟
؟
:give_rose:
هوا نگیره؟!؟ اگر بخوای میتونی سفینه سوارشی بری بیرون جو پرش کنی بر گردی! (معمولی پرش کن این چیزا مهم نیست برای هوا گیری میتونی بعد از اینکه آب ریختی پر شد پمپ رو روشن کنی تا یک دور آب توش بچرخه هواش که تخلیه شد درش رو ببند)
بستگی به رادیات داره که تا چقدر بتونه خنک کنه (باید بلاک VGA هم تهیه کنی!)
مارو دسته کم گرفتی ؟ من ندونم واتر بلاک میخواد یا نه ؟نقل قول:
رادیات هم اینه :
:give_rose: