پاسخ: کمک در ساخت Water Cooling
خوب میخوام واتر بلاک را ببندم ولی نمیدونم که کدوم یکی از این واشر ها را باید اول گزاشت ؟:1. (27):
این واشر ها پشت مادربرد قرار میگیره زیره یک قطعه ی فلزی مثل خودشون !:whistle:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
:1. (2):
اول اونی که عکسش رو بالا گذاشتی رو چسبش رو بر میادری میچسبونی پشت مادربورد بعد اونطرف هم چسبش رو بر میداری بعد این پایینیه (عکسی که گذاشتی ) میچسبونی روش بعد فلزیه رو میذاری و پیچ هارو میبندی
عزیز اگه همون Tt که داخل جعبه دفتر چه راهنما داره کاملا به صورت تصویری توضیح داده :party:
نقل قول:
اول اونی که عکسش رو بالا گذاشتی رو چسبش رو بر میادری میچسبونی پشت مادربورد بعد اونطرف هم چسبش رو بر میداری بعد این پایینیه (عکسی که گذاشتی ) میچسبونی روش بعد فلزیه رو میذاری و پیچ هارو میبندی
ولی اگر قصد چسباندن را نداشته باشیم امکانش هست که به همون ترتیبی که گفتید قرار بدهم و فقط نچسبونمش ؟ :1. (38):
و اون واشر مشکیه اونطرفش چسبی نیست و سفید رنگه !
نقل قول:
عزیز اگه همون Tt که داخل جعبه دفتر چه راهنما داره کاملا به صورت تصویری توضیح داده :party:
دفترچه ی من نم کشیده و برگه هاش چسبیده به هم :1. (28):
:give_rose:
واشر؟! اون صفحه که حالت اسفنجی داره فکر کنم هر دوطرفش چسبی باشه ولی بادون اون نمیشه چون اون صفحه فلزی رو که میذاری ممکنه اتصالی کنه اگر فقط با همون صفحه پلاستیکی باشه
نقل قول:
واشر؟! اون صفحه که حالت اسفنجی داره فکر کنم هر دوطرفش چسبی باشه ولی بادون اون نمیشه چون اون صفحه فلزی رو که میذاری ممکنه اتصالی کنه اگر فقط با همون صفحه پلاستیکی باشه
آره عزیز هر دو طرفش جسبیه !:1. (38):
ولی منظوره من اینه که اگر اون را بزارم ولی کاغذی که روش هست را نکنم و چسبی نشه بزارم همونجوری که در عکس میبینی مشکلی داره ؟
یعنی فکر کن چسبی نیست اون واشره :yes:
حالا مشکلی هست یا نه ؟:1. (26):
فکر نمیکنم مشکلی باشه ولی عواقبی اگر داشت پای خودت
نقل قول:
فکر نمیکنم مشکلی باشه ولی عواقبی اگر داشت پای خودت
مثلا چه عواقبی ؟ :1. (27)::1. (27)::1. (27):
:1. (2):
اگه یه موقع اتصالی داد دیگه پای خودت چون در هر صورت حساب کنی اون کاغذ برای گذاشتن روی برد و مدارهای الکتریکی طراحی نشده
نقل قول:
اگه یه موقع اتصالی داد دیگه پای خودت چون در هر صورت حساب کنی اون کاغذ برای گذاشتن روی برد و مدارهای الکتریکی طراحی نشده
عزیز منم فکرکنم اون رو برای عایق بندی گذاشتن تا اتصالی نکنه !؟:1. (38):
یا مثلا آب به برد نفوذ نکنه !