سلام این بلاک خوبه با بندازمش دور؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
Printable View
سلام این بلاک خوبه با بندازمش دور؟
سلام عزیز خوش اومدی:love:نقل قول:
عزیز به این میگی خرت و پرت شما اینو برش زدی از قسمت پایین کو لینگ های CPU البته من این جوری فکر می کنم !
بریم سر اصل مطلب شما این قطعه رو به نظر من به بلاک سیستم خنک کننده واتر بلاک تبدیل کن مثل شکل زیر :
که بهترین ایده است:
قربانت :give_rose:
مجید
يكي از دوستان پمپ هاي جديد TT رو وارد كرده . اگر كسي خواست بهم بگه براش بگيرم .
مرسی حتما مجید جان:11()::love::great:نقل قول:
از دوستان کسی بلاک واتر برای فروش سراغ نداره؟ و سوال دیگه آیا برای چیپ مادربردهای مختلف این بلاک واتر متفاوت هست یا همه از یک استاندارد رعایت میکنند؟
خوب عزیز با بهادر امید یعنی AMD>INTEL تماس بگیر ایشون راهنمایی تون می کنندنقل قول:
در مورد قطعات دیگه خب مثلا برای VGA بلاک داریم برای چیپ مادربرد هم بستگی به مدل برندش داره که اندازه اش
چند میلمتری زیاد و کم داره:1. (26): ولی توی یه حول حوش 3.5 تا 4 سانت برای چیپ اصلی مادربرد نوسان داره
که بازم بهادر عزیز بیشتر راهنمایی تون می کنه:yes:
بلاك cpu و vga شركت thermaltake رو موجود دارم. اگر كسي خواست بهم بگه .
سلام به همگی
من یه پمپ میخواهم که آب از 8 متر لوله مسی 8 عبور بده وفشار بالایی داشته باشه ؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان.
من سامانم , دانشجوی مهندسی IT دانشگاه خواجه نصیر الدین طوسی.
خیلی وقت پیشا به فکر ساختن یه سیستم water cooling افتادم ولی امکاناتم خیلی کم بود.
الان دارم با استفاده از دستگاه CNC ودستگاه فرز برای cpu و GPU و chipset ام water block درست میکنم.
دقت این دستگاه ها فوق العاده زیاده و بی شک بلاک هایی که درست می کنم از مدل های گرون قیمت کاخونه ای بهتر کار میکنن.
وقتی بلاک ها رو ساختم حتما عکس ها شو براتون up میکنم.
کار شماها به کجا رسیده؟
خوشحال میشم باهاتون تبادل اطلاعات کنم.:11():
ایمیلم:saman_voice2006@yahoo.com وsaman.voice2009@gmail.com
سلام shayanst .
میتونی از پمپ تصفیه ی آب آکواریوم استفاده کنی .
میتونی یه 70 لیتر در دقیقشو با 8000 تومان بخری.
این پمپ ها اصلا صدا ایجاد نمیکنن , قدرتشون قابل تنظیمه , در داخل محیط مایع کار میکنن و قیمت مناسبی هم دارن.
موفق باشی.:11():