پاسخ: کمک در ساخت Water Cooling
نقل قول:
با سلام و تشکر از دوستان بابت راهنمایی هاشونژ\,
یه طرحی داشتم گفتم اگه یه مکعب از جنس مس و تو خالی درست کنم کارم راه می اندازه ؟
من واترکولینگ بیشتر برای خلاص شدن از شر صدای فن میخام نه کم کردن دما اگر همون دمای فن هم بهم بده حله
این یه طرح شماتیک هستش نظرتون چیه ؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
در مورد این عکس که دوستمون دادن
اگه یه زائده بزارم جلوش ( رنگ زرد ) یه جریان آشفته ایجاد میشه و جریان آب خنک به CPu میخوره
در مورد این بلاک
از کجا میتونم تهیه کنم حدود قیمتش چقدره ؟
سلام به اردلان گل :11():
دوستان راهنمایی های لازمه رو انجام دادن فقط در مورد این طرح بهتره که آب سرد از بالا
واردشه و آب گرم هم از بالا خارج شه بهتره و در واقع بحث همون سطح مقطع بیشتر برای تبادل گرما با CPU که هرچه بیشتر باشه بهتره !
البته طرح شما هم در کاهش دما تاثیر داره به همون اندازه که می خواید ولی بگم پمپ بهتری می خواد وصداش هم از صدای فن بیشتره !!:1. (26):
در مورد خرید بلاک هم امید جان اطلاعات بهتری دارند ولی بعید می دونم اون عکس واتر رو بشه گیر آورد اون برای نمونه است واین جور که معلومه ساختگیه ؟!
قربونت :11():
مجید
سلام
طرحتون جای کار داره . و مهم تر هم اینکه قراره مثلا از یه شمش این چنین چیزی در بیارن یا اینکه قراره با ورق مس درستش کنید .
به نظر بنده بهتره وقتی داری خرج می کنی یه چیزی بشه که درست جواب بده . به نظرم بنده این طرحی که آقا بهادر گذاشته هم طرح فوق العاده ایه .
یه سوال هم برای پیش اومد . بنده متوجه نشدم توی این قسمت منظورتون چیه :
" در مورد این عکس که دوستمون دادن
اگه یه زائده بزارم جلوش ( رنگ زرد ) یه جریان آشفته ایجاد میشه و جریان آب خنک به CPu میخوره "
ابن بلاک هم دست سازه . و یکی از بهترین طرح ها برای CPU محسوب میشه .
فعلا
نقل قول:
سلام
طرحتون جای کار داره . و مهم تر هم اینکه قراره مثلا از یه شمش این چنین چیزی در بیارن یا اینکه قراره با ورق مس درستش کنید .
به نظر بنده بهتره وقتی داری خرج می کنی یه چیزی بشه که درست جواب بده . به نظرم بنده این طرحی که آقا بهادر گذاشته هم طرح فوق العاده ایه .
یه سوال هم برای پیش اومد . بنده متوجه نشدم توی این قسمت منظورتون چیه :
" در مورد این عکس که دوستمون دادن
اگه یه زائده بزارم جلوش ( رنگ زرد ) یه جریان آشفته ایجاد میشه و جریان آب خنک به CPu میخوره "
ابن بلاک هم دست سازه . و یکی از بهترین طرح ها برای CPU محسوب میشه .
فعلا
ممنون از شما
شرمنده عکس یادم ره بزارم
اون قسمت زرد رنگ همون چیزی هست که میگم
در مورد شمش فکر نکنم امکانش باشه که تو خالی درستش کرد ولی طرحی که مجید خان دادن به نظرم هم سادست هم کارایی لازم داره
سلام
اگه اون زائده به صورت یه صفحه باشه و از بالا نصب بشه بهتر اثر می زاره . میشه یه چیزی شبیه به همونی که آقا مجید فرمودن . البته فقط یه کمی شبیه میشه . آب از یک طرف وارد و از طرف دیگه خارج میشه .
امید وارم واضح باشه که از بالا نصب بشه یعنی چی . یعنی توی طرح شما زائده به صفحه در ارتباط با CPU وصل شده . ولی بنده عرض می کنم که به قسمت روبروی همین صفحه وصل بشه . یعنی از داخل به وسط سه راهی متصلش کنید .
بازم میگم امید وارم بد توضیح نداده باشم . اگه بد بود بگید براتون به عکس هم بزارم . الته بگم ها . تقریبا غیر ممکنه بتونید این کار رو با تمیز کاری انجام بدید . خیلی مشکله که یه صفحه رو به داخل یه لوله جوش بدید یا حتی چسب بزنید .
فعلا
شما لطف داری اردلان جان :11():
فقط این طرحی که گذاشتین باید مسیر آب طولانی تر باشه (مارپیچ ) نه این که زائده یا مانعی بر سر حرکت آب قرار
داشته باشه ! چون از سرعت حرکت Coolant می کاهه وآب گرم و گرمتر میشه!
نقل قول از محمد:
نقل قول:
این طرحی که آقا بهادر گذاشته هم طرح فوق العاده ایه .
این طرح خوبیه فقط 100 هزار تومن می گیرن اینو با دستگاه فرز در بیارن ؛چون با تراش نمی شه این جوری
مار پیچ در آورد :
با سلام دوباره
تصمیم گیریم کردم به احتمال 99% میرم سراغ این دوتا
حالا شما کدوم یکیش پیشنهاد میدید؟>
هر دوی این دوشکل یک عمل رو انجام می دهند اردلان جان:11():
ومسیر حرکت آب از بالا وخروج هم از بالا هستش که بهترین حالات که میمونه طراحیه بلاک که شکل زیر خیلی
شبیه واتر بلوکی که استاد محمد عزیز ساخته و بهتر می تونه راهنمایی تون کنه :
ولی من با هردو موافقم :yes:
باتشکر
مجید
با سلام
دوباره مزاحم شدم
واسه این گرافیکم شما چه بلاکی رو پیشنهاد میکنید
این هیتسینکش طوری هستش که روی ای سی های مموری هم میاد و اونا رو هم ختک میکنه
نقل قول:
شما لطف داری اردلان جان :11():
فقط این طرحی که گذاشتین باید مسیر آب طولانی تر باشه (مارپیچ ) نه این که زائده یا مانعی بر سر حرکت آب قرار
داشته باشه ! چون از سرعت حرکت Coolant می کاهه وآب گرم و گرمتر میشه!
نقل قول از محمد:
این طرح خوبیه فقط 100 هزار تومن می گیرن اینو با دستگاه
فرز در بیارن ؛چون با تراش نمی شه این جوری
مار پیچ در آورد :
نه عزیز چه خبره 100 تومن بده من میدم او ن شیاره وسطش رو با 4< 5 تومن برات در بیارن:gasp:
سلام دوستان
آقا اردلان . برای خرید واتر بلاک می تونی از بهادر امید کمک بگیری . ایشون لطف کردن و برای من یکی تهیه کردن . البته من هنوز وصلش نکردم . به ایشون بگید حتما کمکتون می کنن .
برای رم های کارت گرافیک هم کار جالبی میشه کرد . یک سری هیت سینک های کوچک برای رم ساخته میشه . از جنس مس یا آلومینیم . اونایی که رنگ شده اند آلومینیم هستن و اونایی که رنگش مسیه که خوب تابلوهه . این هیت سینک ها طوری ساخته شده که روی چیپ های رم سوار میشه . فقط روی چیپ ها . اگه بخواید می تونید برای رم های گرافیک هم استفاده کنید . ولی ظاهرا باید با یه اره مویی ابعادش رو کمی کوچکتر کنید . چون رم های گرافیک یکمی کوچیکترن . این هیست سینک ها رو قیمتش رو نمیدونم ولی از سبز سیستم میتونید بخرید .
آقای Cao Cao . خداییش اگه با 20 - 10 تومن هم بتونه به این تمیزی در بیاره پایه ام . فقط بگو کی و کجا ؟ البته اگه بتونید قطعه رو از بنده بگیرید و بعد از کار ازتون تحویل بگیرم حتما از خجالتتون در میام :give_rose::1. (1):
ممنون
فعلا