بیا من برات کمتر میگیرم ولی فراموش نکن باید سود من رو بدی :1. (38):
Printable View
بیا من برات کمتر میگیرم ولی فراموش نکن باید سود من رو بدی :1. (38):
نقل قول:
بابا مشکل سود نیست به روی چشم...
مشکل اینجاست پیدا نمی شه...............................!!!!!!!!!!!!:1. (28):
نامردا... پسر خالم زالمان پیدا کرده طرف یکی مونده واسش... گفته 100 کمتر نمی ده...
نیروانا هم همین طور... پیدا نمی شه!! اونم به قیمت کذایی می دن... می گن عید تو راهه!!! بابا عید قربانه چه ربطی به Pc داره...........................!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!
این وسط coolingsys هم از کار افتاده تو سایت هیچی نیست حتی نتونستم شماره تماس پیدا کنم ببینم اونا چند می دن...؟؟؟
بدجوری حالم گرفته شده...:cry:
ببین باید سریع عمل کنی وگرنه اون یکی هم از دست میدی شماره ام رو هم که داری
من یک زالمان 9700 دارم اما سیستم فعلاً ندارم
قصد فروش داشتم اما حالا منصرف شدم ایشالله که بتونی پیدا کنی من 80 خریده بودم اگر دوباره قصد فروش داشتم خبر میدم بهت
یکجا سراغ دارم البته اگر تا الان نفروخته باشه این کولر
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
درسته... ولی آخه آدم چقدر پول مفت بریزه تو جیب این خدا نشناس ها...؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:1. (9):
لاجیتک MX3200 گرفتم 120 تومن در حالی که خودش 90-80 دلار بیشتر نیست...(اینو مجبور شدم انتخاب دیگه ای نداشتم):whistle:
زالمن خودش 70-60 دلاره ولی این میده 100 تومن!!! آخه چه قدر آختلاف...؟؟؟؟؟؟؟؟؟:1. (12):
نیروانا از اونم ارزونتره 60-50 دلار فکر می کردم دیگه این قیمت بهتری داشته باشه ولی 80 هم خیلی زیاده....
فقط می تونم بگم تا وقتی که تو ایران هستیم دور تکنولوژی رو باید خط بکشیم... نظارتی نیست هر چقدر دلشون بخواد می فروشن....:slap:
من که بی خیال خرید زالمان از ایران شدم... یکی از اقوام به آذربایجان رفت و آمد داره فکر می کنم بتونه پیدا کنه نشد همون نیروانا رو با 50-45 تومن می گیرم و خلاص...:1041:
واقعا این مدت زیاد حرص خوردم...!!
بهر حال ممنون امیر جان زیاد زحمت دادم...:11()::11():
--------------------------------------------------
راستی v8 کولر مستر رو دیدم خیلی خفنه خدا می دونه اگه ایران بیاد چند می خوان بدن... یه سرچ کن ظاهر خفنی هم داره...!!!
ممنون از لطفت...نقل قول:
ولی از من می شنوی 2دستی بچسب ولش نکن... چون خداییش نمی تونی بهتر از این کولر چیزی پیدا کنی...
راستش نمی دونم چه سیستمی داری ولی ایشالا... سیستم توپ که گرفتی واقعا دستت میاد چقدر کارایی داره...
خصوصا واسه 4هسته ای ها کم نمیاره...:cool:
دوستان عزیز اگه یکم دقیق نگاه کنیمنقل قول:
این کولر ها چند عدد اول با هم زیاد فرق نمیکنند
دمای محیط بیشتر می تونه تاثیر گذارتر باشه
زالمان کولینگ های خوبی داره
ولی هم گرونه و هم یک اشکال بزرگ داره خصوصا برای ما ایرانی ها
فن بعد از از کار افتادن دیگه پیدا نمیشه .
فن کولر مستر من از کار افتاد نه کامل ولی دورش از حدود 2100 به 1550 کم شد .
چاره ای جز تعویض نبود
و با یک فن 12 سانتی دیگه عوضش کردم بهتر وقوی ترش 5 وات
ولی اگه نیروانا و زالمان دورشون بعد از مدتی کمتر شد که قول میدم حتما میشه با گرم شدن
بعد از 1 سال چی میکنید.
شما که این قدر به فکر با صرفه بودن و خوش قیمت بودن هستید یک کولری باید انتخاب کنید که فن براحتی تعویص بشه.
مثل سلطان ترمالرایت اولترا 120 اکستریم
یا اگه پیدا نشد کولر خوب دوم tt120
و هر کولر دیگه که فن استاندارد 12 سانتی بخوره
و تا مدتها قابل استفاده باشه
دوست عزیز حرف شما رو منم قبول دارم منم اول همین قصد رو داشتم که از کولر های موجود استفاده کنم... خصوصا تونیک ولی منصرف شدم به خاطر دلایل زیادی و البته وزن زیادش....نقل قول:
هایپر 212 باز به نسبت بهتر بود ولی مساله ای که مشکل ایجاد کرد فن 25 سانتی کناری کیس بود...
بهر حال چیزی که باعث شد نیروانا رو انتخاب کنم وزن مناسب & کارایی بالا(حتی در دور پایین) & نویز پایین(خیلی واسم مهم بود) و یه خورده ظاهرش!! چیزی که من روش زیاد حساسم...
اما در مورد فن...
فکر می کنم یه فرقی رو باید قائل بشیم بین فنی که زالمان یا زرو ترم تولید می کنه و فن های 12 سانت عادی...؟؟
بهرحال کیفیت عمر و دوام بیشتری رو باعث می شه... در مورد زالمن می تونم بگم که توان کاری 5000 یا 50000 ساعت (دقیق یادم نمونده!) رو واسه فن تضمین کرده... پس می شه انتظار داشت که حداقل 4-3 سال بدون نگرانی کار کنه...
تو این رنج کارایی سبک ترین ها اینها بودن... من زیاد با کولر سنگین موافق نیستم... کولر سنگین لنگر به مراتب بیشتری ایجاد می کنه خصوصا اگه ارتفاع زیادی داشته باشه تو جابجایی ها امکان آسیب دیدن بورد وجود داره...
به هر حال ارزش تست داره...!!
با سپاس... :11()::11():
بچه ها من كولر ocz ديدم تو بازار.چطورن؟
قيمت ها كه خوب ارزون نيست.ولي ميخوام ببينم كاراييشون چطوره؟
فكر ميكنم بيشتر از زالمن يا زروترم پيدا بشه تو بازار.
اين دو مارك رو كه هر هركيه.(البته ميشه بسط داد به همه ي مارك ها!!!!)
هر كي هرچقدر دوست داشت قيمت ميده!:127fs3556139: