پاسخ: یک کولینگ مناسب برای cpu
نقل قول:
دوستان Hyper TX212 رو از دریا کامپیوتر 40 هزار و پانصد قیمت گرفتم
به نظرتون این رو بگیرم یا Tuniq یا Nirvana?
قیمت نیروانا و تونیک رو هم اگر کسی داره بگه ممنون میشم. بعدش درسته که نیروانا فنش قابل تعویض نیست؟
////////////
مدیران محترم فکر کنم خوب باشه که این تاپیک استیکی بشه!
نقل قول:
راستی v8 چنده؟!
فکر کنم هر کدوم که خمیر همراهش بیشتر و بهتر باشه رو بگیرم. از این حهت کسی میتونه اطلاعاتی در اختیارم بزاره؟!
دوست عزیز انتخاب کولر به نظر شما و انتظار شما از کولر بر میگرده...
اگر طرفدار اوورکلاک شدید هستید تونیک بهترین انتخاب هست! با قیمتی حدود 60 تومن...
نیروانا علاوه بر ظاهر زیبا صدای بسیار کمی داره! این کولر حتی در دور 1000 دور هم قابلیت کولینگ بالایی داره!
بله فن های یدکی این کولر به سختی شاید در ایران یافت بشه! ولی از اونجا که خودمم همین کولر رو دارم! کیفیت ساخت فنش بسیار بالاست...
بهر حال قیمت روز نیروانا رو باید پرس وجو کنید... احتمالا بین 60-70 می تونید پیدا کنید...
هایپر هم انتخاب خوبی می تونه باشه! کارایی به نسبت خوبی داره... توانایی تعویض فن 12 رو هم داره...
در آخر تصمیم با خود شماست...:11():
coolermaster z600 يا tuniqtower
ممنون دوستان ... کیس Coolermaster CM690 هستش که کولینگ باید توش یه مشکلی نخوره ... هدفم هم کار کردن پایدار 5200 توی 3.6 تا 3.8 با دمای زیر 60 توی بدترین حالت لود هستش!
اما همونطور که گفتم بین نیروانا و تونیک و Z600 که طبق توصیه آقای امید گرامی به جای Hyper 212 گذاشتم هر کدوم که همراهش خمیر بیشتر و بهتری دار ه رو انتخاب خواهم کرد. از نظر هزینه هم مشکل دارم ... هر چی کمتر بهتر .... مثلا اگر همین 212 کارم رو راه میندازه لطفا بگید که سراغ چیز گرونتر نرم.
حالا نظرتون چیه؟ کدمشون خمیر بیشتری داره و این کار رو راه میندازه؟
رفتم امروز از بازار ایران بگیرم ولی حاجی اینکه 1 کیلو وزنشه اون هیچی خمیر همراهش نداره اونم هیجی گرونتر از tuniq 120 ه که!!!!
خب تونیک که توی همه چارتهایی که دیدم بهتر از z600 عمل کرده وزنشم که خیلی کمتره!!!!
نگرفتم آخرش ... آخه 70 خیلی زیاده ....همون حدود 50 بگید بابا!!!
پاسخ : یک کولینگ مناسب برای cpu
شما 212 یا تونیک بگیر هر دو در یک سطح هستند با این وجود که 212 کمی بهتر عمل میکنه و از لحاظ نصب و شکل و شمایل راحت تر و زیبا تر هست .
z600 رو تست كردم . نتايج واقعا عالي بود . با hyper212 واقعا فرق ميكنه .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
چون PR رو ديدم نظرم روي اين هست .
نیروانا رو آقای علینژاد با ساپورت 1366 میدن 60 تومن .... z600 خودش رو فروشگاه دریا کامپیوتر میده 75 و خود دریا کامپویتر میده 69 ولی برای اور باید فن هم بخرم که اونم ده تومن به بودحه من نمیرسه ....
تصمیم گرفتم برم سراغ تونیک تاور 120 ... که قیمت داقیقش رو البته نمیدونم.
در ضمن حسین جان عملکرد تونیک بارها بهتر از 212 هستش توی همه چارتها در واقع قابل مقایسه نیستن.
با تشکر از آقای امید و بقیه دوستان که لطف کردن.
پاسخ : یک کولینگ مناسب برای cpu
والا من 120 رو داشتم و 212 رو هم داشتم اینجور که من تست کردم دیدم قوی تر عمل میکنه و مزایای بیشتری داره !
از بین کولر های موجود در بازار ایران IFX-14 با قیمت بالا بهترین گزینه هست بعدش هم Nirvana 120 و TT 120 که در یک حد هستند . :love: