پاسخ: یک کولینگ مناسب برای cpu
شرکت فونیران چند تا IFX-14 و چند تا Ultra 120 Extreme آورده بود چند هفته ی پیش ,
که قیمتشون کمتر از 80 هزار تومن بود.
ولی , وارد کننده ی اصلی Thermal right به زودی شروع به کار می کنه که دیگه شرکت فونیران نیست.
قرار بود محصولات Thermal right تا خرداد ماه وارد ایران بشه ولی نمیدونم چه مشکلی پیش اومد که نیاوردن.
در ضمن من بودم Gigabyte نمیخریدم.
دوستان ممنون همون ZEN FZ120 گرفتم.
یه سوال دیگه : از همین خمیر cpu میشه برا خنک کننده گرافیک هم استفاده کرد ؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برای گرافیک خمیر سیلیکون باید کمی حالت چسبندگیش بالاتر باشه .
Ultra 120 Extreme کولینگ خوبیه .
نقل قول:
در ضمن من بودم Gigabyte نمیخریدم.
چرا ؟:1. (27):
ببخشید ها , اینو میگم ولی خیلی آشغاله !!! تست ها رو ببین میفهمی !
حیف نیست پولتو بریزی توی شکم شرکت گرون فروشی مثل آواژنگ ؟
نقل قول:
ببخشید ها , اینو میگم ولی خیلی آشغاله !!! تست ها رو ببین میفهمی !
حیف نیست پولتو بریزی توی شکم شرکت گرون فروشی مثل آواژنگ ؟
سلام . آقا من توی بحث نیستم ولی خدا وکیلی با این دوستمون موافقم :1. (10)::love::give_rose::1. (38):
اصلا تا وقتی asus هست چرا (؟؟؟؟؟؟؟) gigabyte چه برسه به اینکه از آواژنگ هم باشه :1. (38)::whistle:
سلام ..
دوستان لطفا اسمی از شرکت های داخلی به شکل نامناسب ( توهین و یا تمسخر و .. ) به میان نیارن .
فقط روی محصولات و کیفیت اونها بحث کنید .
ممنون .
سلام دوستان من یه مشکلی با فن Phenom 9850 دارم که میخام عوضش کنم مشکل که نه ولی فن خودش دیگه قابل استفاده نیست چون یکی از پره های توربینش شکست حالا میخام بدونم تا سقف 45 تومن چه فنی رو میتونم جایگزین کنم.
نقل قول:
سلام دوستان من یه مشکلی با فن Phenom 9850 دارم که میخام عوضش کنم مشکل که نه ولی فن خودش دیگه قابل استفاده نیست چون یکی از پره های توربینش شکست حالا میخام بدونم تا سقف 45 تومن چه فنی رو میتونم جایگزین کنم.
با توجه به خنک کنندگی عالی و قیمت عالی فقط Hyper 212 از کولر مستر با گارانتی دریا کامپیوتر :1. (38):
با تشکر.