پاسخ: یک کولینگ مناسب برای cpu
نقل قول:
با توجه به خنک کنندگی عالی و قیمت عالی فقط Hyper 212 از کولر مستر با گارانتی دریا کامپیوتر
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
شما که میگفتید کولینگ ها گارنتی ندارند:1. (27):
راستی سایت این گارانتی رو هم بگو حسین
نقل قول:
سلام ..
دوستان لطفا اسمی از شرکت های داخلی به شکل نامناسب ( توهین و یا تمسخر و .. ) به میان نیارن .
فقط روی محصولات و کیفیت اونها بحث کنید .
ممنون .
آره زشته غیبت میشه بد بد بد ........:gasp:
نقل قول:
شما که میگفتید کولینگ ها گارنتی ندارند:1. (27):
راستی سایت این گارانتی رو هم بگو حسین
چند بار مثل الان حرف گزاشتی تو دهنم ! حواست باشه که دیگه تکرار نشه :1. (27):
من کی گفتم کولر گارانتی نداره :1. (2)::1. (2)::1. (2):
نقل قول:
با توجه به خنک کنندگی عالی و قیمت عالی فقط Hyper 212 از کولر مستر با گارانتی دریا کامپیوتر :1. (38):
با تشکر.
رفتم دیدمش از شکلش خوشم اومد به دوستم گفتم یه قیمت واسم بگیره.اینا LED هست وسطش یا چراق فسفره ؟
نقل قول:
سلام دوستان من یه مشکلی با فن Phenom 9850 دارم که میخام عوضش کنم مشکل که نه ولی فن خودش دیگه قابل استفاده نیست چون یکی از پره های توربینش شکست حالا میخام بدونم تا سقف 45 تومن چه فنی رو میتونم جایگزین کنم.
blue orb 2 و قرار هست thermallight هم بیاد صبر کنید تا thermalight بیاد . تونیک تاور هم کولینگ خوبیست
نقل قول:
blue orb 2 و قرار هست thermallight هم بیاد صبر کنید تا thermalight بیاد . تونیک 3 هم کولینگ خوبیست
راستش Blueorb قیمتش یه 75 تومن باید باشه اونقد نمیخام هزینه کنم نمیدونم شاید این Hyper212 هم همین قیمت باشه من گفتم حداکثر 45 تومن زیادهم نمیخام قوی باشه حداقل از فن Stock قویتر باشه.
TUNIQ TOWER هم خیلی از دوستان ازش راضی بودند .
این هم بررسی تونیک تاور نکته مهم این خنک کننده گارانتی خیلی خوب شرکت آینده سیما هست . اگر به مشکلی بخورید قابل حل هست . کولینگ های دیگر عمدتا قطعات یدکی ندارند
این لینک شاید به سوالات خیلی از دوستان جواب بده . مرجعی که خیلی از کولینگ ها رو تست کرده .
سلام :
آقایان ... اساتید ... دوستان ...
بعد از مطالعه 16 صفحه من هنوز به شخصه متوجه نشدم که با 50 هزار تومان چه کولینگی رو می شه خرید ؟!
Hyper 212 رو دریا کامپیوتر پیشنهاد داد گفت برای اور هم عالی جواب می ده . قیمتش هم حدود 55هزار تومان گفت . خودم این 3 مدل رو می پسندم .
Cooler Master Hyper TX2
Cooler Master Hyper Z600
Cooler Master Hyper 212
به نظر اساتید کدامش رو شنبه بخرم ! چون وقت تلف کردن باعث ضرر سنگینی برام می شه !
دریا گفت شنبه بار جدیدمون می رسه ...
باتشکر ...
اصولا مقایسه TX2 با Hyper212 و Z600 درست نیست چون نه از نظر قیمت و نه از نظر کارایی در یک رده نیستن!
به نظر من Z600 به علت داشتن Heatpipe بیشتر قاعدتا کارایی بهتری خواهد داشت ضمن اینکه میتونین به صورت passive هم ازش استفاده کنین بنابراین نتیجه میگیریم Z600 انتخاب مناسبتری هست اما همینطور که در برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] میتونین مشاهده کنین تفاوت خیلی زیادی با هم ندارن (hyper212)!
با تشکر