thermaltake v1 و tuniq tower , minibigtyphon عالی هستند . سراغ hyper 212 نرید خیلی ها از دستش ناراضی هستند .
Printable View
thermaltake v1 و tuniq tower , minibigtyphon عالی هستند . سراغ hyper 212 نرید خیلی ها از دستش ناراضی هستند .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
هر چی باشه از تونیک بهتره چون من هم اونو داشتم و هم 212 را !!!!:whistle:
V1 که 5 الی 10 درجه با 212 و تونیک فاصله داره ! تو چارت های صفحه ی قبل فکر کنم باشه !!!:1. (38):
:merci:
وقت محدود بود همون fz 120 رو گرفتم . دستم رسید ....
پدرم در اومد این فن استوک اینل رو جا بندازم.
ممنون از دوستان.
خمیر سیلیکون خوب واقعا تاثیر دارد . مثلا artic silver 5 واقعا عالی هست .
خمیری که با خودش هست چی ؟ خوب نیست ؟ please no moneyنقل قول:
معمولا خمیر سیلیکونها که تو جعبه این فنها هست از نوع معمولی هست . برای اور باید از خمیر سیلیکون های ترکیبی که نقره یا آلمینیوم یا سرامیک دارند استفاده کرد . چون میزان انتقال حرارت رو به بالا ترین میزان بالا میارن و ماندگاری بیشتری دارند .
نقل قول:
خمیر داخل جعبه ی FZ 120 عالیه ! چون اگر جدا بخوای بخریش 10 هزار پول باید بدی !! :whistle:
نقل قول:
اینی که فرمودید قیمتش چنده ؟ و چند درجه تفاوت داره ؟ چون من الان دارم از آشغال ترین نوع سیلیکون استفاده میکنم و باید به فکر یک سیلیکون خوبش باشم ؟:1. (26):
:give_rose:
از بهادر تشکر می کنم چون خمیری که معرفی کرد در تست ها یی که دید م در اثر استفاده از این خمیرنقل قول:
دما گاهی اوقات تا 5 درجه کاهش نسبت به قبل با یه cooling ثابت داشته که خودش رکورده البته قیمت شو ندارم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
مشخصاتش:
Thermal Conductance:
>350,000W/m2 °C (0.001 inch layer)
Thermal Resistance:
<0.0045°C-in2/Watt (0.001 inch layer)
Average Particle Size:
<0.49 microns <0.000020 inch
Extended Temperature Limits:
Peak: –50°C to >180°C Long-Term: –50°C to 130°C
Performance:
3 to 12 degrees centigrade lower CPU full load core temperatures than standard thermal compounds or thermal pads when measured with a calibrated thermal diode imbedded in the CPU core.
Coverage Area:
Arctic Silver 5 is sold in 3.5 gram and 12 gram tubes. The 3.5 gram tube contains enough compound to cover at least 15 to 25 small CPU cores, or 6 to 10 large CPU cores, or 2 to 5 heat plates. At a layer 0.003" thick, the 3.5 gram tube will cover approximately 16 square inches.