پاسخ: یک کولینگ مناسب برای cpu
من چون نرم افزاری های خیلی مهمی دارم..زیاد اوور نمی کنم،پس بلو اوربه هم سره کاریه و اصلان اهل اوور سنگین نیستم..
fsb wall هم یعنی حد محدودیتی که بعضی از سی پی یوها برای اوور دادن(wall یعنی دیوار دیگه!)..مثلا C2D 6300 که اوایل اومده بود تا fsb 500 میرفت و عین خیالش هم نبود!! ولی الان اینتل اومده مدل های بالاتر خودشو با fsb wall بالا میزاره که اوور کلاکر ها دیگه نرن 2140 بخرن و اندازه 9770 ازش کار بکشن! اینتل میگه که 6850 بگیرید و اوور کنید..
بعضی از سی پی یو ها هم fsb wall اصلان ندارن و کلان باید از طریق سریال نامبر یا پکیج نامبر بتونید حدس بزنید که کدوم 6750 اوور میشه و کدوم نمیشه...پس همه نمی تونن 6750 را به 4 گیگاهرتز برسونن و بغیر از بحث کولینگ نیاز به تجریه قبل از خرید سی پی یو هم هست..
همینا بسه فعلا :دی
نقل قول:
من چون نرم افزاری های خیلی مهمی دارم..زیاد اوور نمی کنم،پس بلو اوربه هم سره کاریه و اصلان اهل اوور سنگین نیستم..
fsb wall هم یعنی حد محدودیتی که بعضی از سی پی یوها برای اوور دادن(wall یعنی دیوار دیگه!)..مثلا C2D 6300 که اوایل اومده بود تا fsb 500 میرفت و عین خیالش هم نبود!! ولی الان اینتل اومده مدل های بالاتر خودشو با fsb wall بالا میزاره که اوور کلاکر ها دیگه نرن 2140 بخرن و اندازه 9770 ازش کار بکشن! اینتل میگه که 6850 بگیرید و اوور کنید..
بعضی از سی پی یو ها هم fsb wall اصلان ندارن و کلان باید از طریق سریال نامبر یا پکیج نامبر بتونید حدس بزنید که کدوم 6750 اوور میشه و کدوم نمیشه...پس همه نمی تونن 6750 را به 4 گیگاهرتز برسونن و بغیر از بحث کولینگ نیاز به تجریه قبل از خرید سی پی یو هم هست..
همینا بسه فعلا :دی
اگه اهل اور نیستین چرا از خنک کننده اختصاصی (اونم از TT) استفاده میکنین؟ مگه خنک کننده خود CPU جوابگو نبود؟
با IP35 PRO تا حالا سعی کردین با این کولینگی که دارین یه اور سنگین انجام بدین؟ اگر تا حالا اینکارو کردین میشه نتایج را اعلام کنین؟
در مورد FSB wall هم ممنون اما اطلاعات جزئی تری میخواستم... مثلا اینکه چه پردازنده هایی و در چه باسی wall دارن؟
با تشکر.
خوب گهگدار باید اوور کرد دیگه(واسه بازی)..خوبی این فن اینکه موسفت و چیپست و رم هارو هم خنک نگه میداره و اصلان با فن استاک که قابل غیاس نیست،ولی با تاور ها هم قابل غیاس نیست...
نقل قول:
خوب گهگدار باید اوور کرد دیگه(واسه بازی)..خوبی این فن اینکه موسفت و چیپست و رم هارو هم خنک نگه میداره و اصلان با فن استاک که قابل غیاس نیست،ولی با تاور ها هم قابل غیاس نیست...
نتایج اور را نذاشتی برادر!:1. (38):
خیلی کنجکاوم بدونم با مین بردی که داری تا کجا تونستی CPU را اور کنی!:wink:
با تشکر.:11():
سلام من تاپیک را نخوندم و نمیدونم که چه کردید ولی من tuniq را دارم و دماع cpu در بدترین شرایت کاری و با نهایت اور تا 55 بیشتر نمیره بالا
cpu:e8400 over: clock:4000 mhz fsb: 2200 mhz
دوست من فرکانس 4.0 برای این پردازنده زیاد نیست ان هم به این دلیله که پردازنده های 45 نانومتری هم خنک تر هستن و هم ولتاژ کمتری نیاز دارند
ولی بازهم خوب همتی داشتید که به این فرکانس رسیده اید
انشالله خدا فرکانس بیشتر قسمتتون کنه :yes:
با سپاس امیر :1. (40):
آقایون مهندس سلام عرض شد .
من میخوام بدونم که بهترین Air cooler واسه Cpu چه مدل از چه شرکتی هست ؟ :merci:
من پیشنهادم نیروانا 120 است :great: چون از نظر اندازه ای و خنک کردن خیلی بهتر از Hyper212 است :give_rose:
نقل قول:
آقایون مهندس سلام عرض شد .
من میخوام بدونم که بهترین Air cooler واسه Cpu چه مدل از چه شرکتی هست ؟ :merci:
محصولات Thermalright هم توسط فونیران عرضه میشن. بد نیست یک نگاه هم اونجا بندازید... (مثلا مدل IFX-14)
دوست عزیز سوال خودتون را در همون تاپیک دنبال کنید ... :love: