من روی سی پی یو و چیپ شمالی استفاده کردم و فکر کنم هنوز بیشتر از نصفش مونده باشه .
Printable View
من روی سی پی یو و چیپ شمالی استفاده کردم و فکر کنم هنوز بیشتر از نصفش مونده باشه .
من با خمیر خودش فعلا تا باس 240 برای CPU با دمای 37 درجه تونستم بیام و 30 دقیقه با occt ازش تست گرفتم مشکلی نداشته!
با تشکر.
بابا عماد جان خیلی عقبی :1. (38): من باهاش تا 328 امدم یعنی 4.6 :1. (38): و سیستم برای 3 روز پایدار بود :wink:نقل قول:
البته سیستم خنک کنندرو یکم تغییر دادم خمیرش هم دست سازه یکسری تغییرات توش دادم که فوق العاده دما رو پایین میاره :yes:
شما کارت درسته برادر!
با pentium D تا 328 اونم 3 روز تست!:gasp:
بابا سید تو دیگه خیلی دل داری!
من انشاءالله به زودی نتایج را اعلام میکنم.
با تشکر.
امیر جان یه کم بیشتر توضیح بده ، چه تغییراتی ؟نقل قول:
رو فرکانس 4.6GH یه تست MAX TEMP سی ( 30 ) دقیقه ای با ORTHOS میزاری ؟ :1. (26):
دیگه شرمنده اخلاق ورزشیتم عزیز چون این تغییرات رو از یک اورکلاکر پرسیدم و اعمال کردم قرار نیست شما بدونید :1. (38):نقل قول:
درمورد تست لینک نرم افزار رو بده تا تست رو بزارم برات من تستهای سنگینی رو گرفتم که شاید باورت نشه :wink:
نقل قول:
دیگه شرمنده اخلاق ورزشیتم عزیز چون این
نقل قول:
تغییرات رو از یک اورکلاکر پرسیدم و اعمال کردم قرار نیست شما بدونید
جون داش امير...:1. (27): چه تغييرات مثلا عجـــــــب ديگه اوور كلاك شاخ دو نداره كه...؟
ديگر از تنظيمات بايوس و ولت مود ديگه بالاتر كه نيسته عزيز..:1. (26):
بعد اينجا همه حاضرهستند تا به هم كمك كنند نه از هم بپوشونند اگر مساله اي رو بلد باشند..
خب میتونستی ، از اول همچین بحثی رو مطرح نکنی !! :1. (27): پس انجمن واسه چیه ؟!؟! واسه آموزش هست دیگه ! :great:نقل قول:
بابا ! hard overclocker !!! :lol:
این لینک دانلود : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اگر بخواهم يه كولر آبي براي پردازنده بگيرم،همينطوري بايد بگيرم يا بايد مادربورد يا پردازنده قابليت پشتيباني رو از يه كولر آبي رو داشته باشه؟
ديگر اينكه ميخواهم پردازنده را اور كنم.اگر ميشه يه كولر مناسب معرفي كنيد؟
يه كولر خيلي قوي ميخوام!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
قيمتش مهم نيست.
حداكثر برقي كه يه كولر ميكشه چقدره؟
والا دوست عزيز امروزه اكثر كولر ها و واتر كولينگ ها همه براي cpuو مادربورد هاي مختلف ساخته
مي شود..و اكثرآ همه روي بيشتر قطعات كار مي كنند ولي توي ايران واتر پيدا فكر نكنم به راحتي پيدا
بشه
اگر هم پيدا بشه خيلي گران است.../ من خودم به شخصه يك واتر كولينگ ساختم و لذتش رو هم ميبرم...
و در مورد كولر هم فكر كنم مدل thermaltake v1 عاليه ولي از سري هاي hyperو tuniq هم خوب باشند كه
قيمت پاييت تري دارند .../:give_rose: