يعني خودت يه واتر كولينگ دستي ساختي؟چگونه؟
Printable View
يعني خودت يه واتر كولينگ دستي ساختي؟چگونه؟
بله دوست عزيز خودم ساختم و طرهش هم خودم بود اين هم لينكش...
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سلام به دوستان عزیز . از امروز بنده را هم به این بحث اضافه کنید :1. (40):
فقط داشتم صفحات میخوندم دو تا نکته : یکی اینکه پیشنهاد میشه حتما از کیس های Full Tower و مادربورد های 6 لایه برای تونیک تاور استفاده کنید .
در مورد کولینگ هم دو سه روزی فرصت بدید تا من هم برسم به بحث شما ... :1. (38):
فقط یک نکته که برای همه دوستان میگم نه شخص خاصی ( حتی خودم ! ) :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
یا افراد دیگه ای مثل Linskingdom که شخصا دوست بنده هست . به نظر شما این درست تر نیست ؟ این درست تر نیست که وقتی که اطلاعاتی ، تکنیکی چیزی بلدیم در اختیار همدیگه بگذاریم تا زمانی هم بتونیم انتظار داشته باشیم دیگران کمکمون کنند ؟ بنده که خودم را در سخت افزار و کلا در اطلاعات هیچ حساب می کنم اما فکر نمی کنید شما استادان هم در کل بخواین حساب کنید در همچین زمینه هایی از افرادی مثل افراد بالا به خصوص برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] اطلاعات کمتری دارید ؟ ( ببخشید رک حرف میزنم و شما خطاب را خود بنده را فرض کنید که اطلاعاتی ندارم ) . اما همین طوری که لینک دادم میبینید که ایشون چندین و چند تا آموزش و ... داره که خودش میتونه برای ما آموزش حسابی در نظر بیاد . دقت کنید در انجمن ها و سایت های خارجی اکثرا این حکم هست . چرا به نظر شما پیشرفت می کنند ؟ به خاطر اینکه هر کی هر چی بلده برای خودش بلده ؟ نه برای اینکه از کوچک ترین اطلاعاتشون در به اشتراک گذاشتن دریغ نمی کنند . :1. (26): برای همین به نظر من ( نظر سایرین را نمیدونم ) باید اطلاعات یا تکنیک هایی که بلدیم را آموزش بدیم تا ضمن اینکه خودمون هم چیزی یاد میگیریم بتونیم دوستمون یا هم وطنمون را با اطلاعات بیشتر ببینیم . نباید بگذاریم مثل قبل که در ایران کار های تیمی به نتیجه نمیرسید باز هم نرسه . :1. (23): :1. (40):
شرمنده از بحث خارج شدم ولی فکر کنم بد نبود این نکته را هم مطرح می کردیم .. :give_rose:
موفق باشید
شهریار :1. (21):
نقل قول:
سلام شهريار جان و همه دوستان گل خوبي هستين كه...
در مورد قسمت قرمز رنگ بگم كه كه بله من هم موافقم اگه بدوني من بدبخت بابت اين كولينگ چه
بيچارگي كشيدم چون مشكل جا داشت به هر بدبختي كيس رو بعضي از جاهاش رو حذف كردم تا
بتونم جاي پمپ و واتر بلوك و رادياتور رو قرار بدم داخل كيس بهترين كار همين داشتن كيس خوب است./
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
و اما در مورد قسمت آبي رنگ بگم كه وقعا حق با شماست ما ايراني ها واقعا خصلت هاي بدي داريم
كه خود شما هم به همون اشاره كرديم (كه نمونه بارزش خودم.) و اين كه فكر مي كنيم يك چيز رو
كه بلديم نباييد به ديگري اين موضوع رو انتقال بديم و گر چه اطلاعاتمون در حد 0هم نيست..(باز هم خودم رو مي گم دوستان) و اين كه مثلا سر ساخت واتر كولينگ بنده واقعا
دوستان به من كمك شاياني كردن دل گرمي هاي دوستان و كمك هاي اقا حميد و همه واقعا آدم لذت مي بوردم واقعا از دوستاني
كه كمكم كردن تشكر مي كنم و اين كه بنده هم گر چه اطلاعات زيادي در مورد اين محصول نداشتم
ولي اطلاعاتم الان از اون موقع خيلي بهتر شده و يك دوست داشتم كه اون هم مي خواست واتر
كولينگ بسازه كه چون زبانش عالي بود خيلي توي سايت هاي خارجي وقت خودش رو صرف مي كرد
كه اطلاعاتي كسب كنه و واقعا من بهد زده بود كه چطور اين قدر يك فرد در كشور خارجي وقت صرف
مي كنه و آموزش هارو داخل سايت ها قرار مي دهند تا ديگران استفاده كنند و يا اين كه يك قسمت
ديدم طرف مي گفت گول coolanet هاي شركتي رو نخورين دستور ساخت اون رو داده بود كه
خرجش چند برابر كمتر شده بود.و راندمان كاري هم بالاتر بود..و من هم استفاده كردم بنده هم به عنوان يك عضو كوچيك از اين
انجمن كه شاييد اطلاعات من به 1صدوم اساتيد خودم و دوستان ديگر نرسه واقعا اگه اطلاعاتي در
وجودم باشه كه به درد كاربران عزيز اين انجمن و يا هر جاي ديگه بخوره حاضرم از تمام وجودم مايه
بزارم..و اين كه خيلي دوست دارم همه دوستان اين فروم يك روزي بتونيم در مسابقات سخت افزاري
بزرگ دنيا شركت كنيم با تشكر از همه ايمان كوچيكتونم....:give_rose:
دقیقا با شهریار موافقم :wink: خوبه که هرکی هرچی بلده بگه :yes: من توی فرم های زیادی عوضم ( خارجی ) و چیزهایی به دستم میرسه که اگر ضبر کنید برای شما هم قرار میدم فقط باید صبر کنید :great:
در کل بیاین کاری کنیم که توی این دنیای بزرگ ایران رو هم جزو قوی ترین افراد در سخت افزار ببیند :yes:
موفق و سلامت باشید :yes:
اوور واسه چی می کنین؟ چند نفرتون هستید که واقعا از منطق اوورکلاکینگ سر در میارین؟ وقتی مانیتورتون 75 یا 60 هرتز هست...اوور چقدر فایده داره؟ خودمو نمیگم که سیستم خیلی خوبی دستمه..ولی بعضی ها هنوز دلیل کارشون هم مشخص نیست.
بهترین air cooling تو ایران همین zerotherm nirvana هست و بعدش کولر مستر 212 و بعد هم تونیک و محصولات ترمال تیک...خمیر سی پی یو هم باید جدا خریداری بشه.
سوال خیلی خوبی کردی وحید جان !! :1. (10): اونایی که دست به این کار میزنن چند گروه هستن !!نقل قول:
1 - کسانی که واقعآ نیاز دارن ( میتونن یه run پنج ساعته رو تو 3 ساعت بگیرن ) یا بازی میکنن و به fps بالاتری دست پیدا کنن ! ( این مورد همه جا یافت میشه ! )
====================================
2 - کسانی که واسه هیجانش این کار رو میکنن ( بچه مایه دار .... بی کاری و ....... ) ( این مورد هم همه جا یافت میشه !! ) .
3 - کسانی که علمش رو دارن و بر اساس پایه و منطق سراغ این کار میرن ( معمولآ هم بدبخت بیچارن ) و می خوان چیزهای جدید یاد بگیرن و کلآ با نحوه تغذیه و پاورینگ پردازنده و رم ...... در حالت اورکلاکینگ آشنا بشن و شاید هم چیزهای جدیدی ابداع کنن ! و صد البته نتایج تحقیقاتشون رو هم در اختیار همه قرار میدن !
( این مورد بیشتر در کشورهای خارجی ( جهان اول ) یافت میشه تا تو ایران !! ) ( :1. (38): )
4 - کسانی که هدفشون از این کار اینهاست که نام میبرم :
1 - پوز زنی !!
2 - پز دادن !!
3 - حریف طلبیدن !!!
این گروه معمولآ نتایج تحقیقاتشون رو هیچ وقت منتشر نمیکنن ! و در جواب سوال دوستانشون درباره ، نتایج تحقیقات این جواب ها رو میدن :
1 - وقت ندارم (یعنی برو بینم حال نداریم ) ! :yes:
2 - به زودی ( یعنی عمرآ داداش ) :1. (38): !!
3 - مجبور میشن ، تا میتونن دروغ بگن و بلوف بزنن تا قضیه ماست مالی بشه !!
این جور افراد بیشتر تو ایران یافت میشن ، ( دلیل پیشرفت نکردن ما ایرانی ها همینه !! :1. (28): ) . :1. (27):
البته مورد چهارم فکر نمیکنم بین ما دوستان وجود داشته باشه ! چون یکی از دلایل پیشرفت سریع این فروم این بود که تا چند وقت پیش کاربرهای صادق و صاف و ساده داشته !! :great:
دیگه از اون موقع به بعدش رو نمیدونم ! :whistle:
خدا وکیلی حرف دلم و زدی دمت گر م مهدی جان :love::yes:
انقدر موضوع رو قشنگ تحلیل کرد که منم به حرف اومدم
راست میگه دیگه مثلا واتر کولینگ دست ساز ایمان هی چی ساخت و این تجربه ی به این مهمی و با ارزشی که به مستند تبدیل شده بود. . . .
بعدشم موضوعش رفت آخر و اصلا روی صفحه اصلی نمو ند
اگر بود تا الان همه دیده بودن و یه همچین تاپیکی اصلا ایجاد نمی شد (یک کولینگ مناسب برای cpu)
چون همه می رفتن خودشون یه دونه می ساختن نه اینکه بخرن و این اشکال سا یت ماست
که موضو عاتی که ارزشمندند و بار علمی بیشتری دارند و یک نفر فکر و ایده شو به کار انداخته (ایمان عز یز)
و داره از نمونه خارجی بهترو در ایران می سازه حما یت نمی کنیم و حتی تاپیکش و روی صفحه اصلی قفل
نمی کنیم کاش من مدیر بودم اونوقت یه انجمن خلاقیت نو آوری در زمینه خنک کننده کامپیوتر و هر چیزی مربوط به اون را می انداختم :yes:
:1. (21):(( به امید اون روز )):1. (21):
مجید جان ببخشید به نظر شما واقعا حرف دلتون اون بود مهدی زد ؟ ببخشیدا ما اینجا دوستیم برای همین میگم شما حتی حاضر نشدید برای حمایت از ما ( ایمان ، مهدی یا هر کس دیگه ای ) توی تیم شهر سخت افزار عضو بشید توی HWBOT بعد میگید حمایت ؟! :1. (27): در مورد اون پروژه در جریان نیستید ! بنده با ایمان جان چند روز پیش صحبت کردم که یک PDF کامل از روند کار و ... بسازه شما صبر کنید ببینید آیا اگه حمایتی از ما ندید بعد همچین صحبتی بکنید ... :1. (26): در مورد بخش خلاقیت و نوآوری ما الان در تیم مدیریت داریم روی یک موضوعی بحث میکنیم در مورد انجمن سخت افزار برای همین منتظریم اون بحث به نتیجه برسه بعد از تغییرات طرح های جدید را مطرح کنیم . خیالتون راحت از بابت بها دادن به خلاقیت کاربران :1. (23):نقل قول:
اگه بخوایم کاری کنیم واقعا که پیشرفت کنیم باید واقعا بخوایم و بعدش همه در جهتش کار کنند ، قبول دارید ؟
=====================
اما برای اینکه خیلی هم از بحث خارج نشیم . در مورد کولینگ این درست هست که میتونند بسازند اما توی همین تاپیک عماد عزیز گفت که چرا نمیخواد بسازه و یک دلیل دیگه هم اینکه یکسری دوست دارند راحت کولینگ را آماده بگیرند یا وقتشو ندارند یا امکاناتشو یا نمیخواند و ... :wink:
موفق باشید
شهریار :give_rose:
من این تاپیکو ایجاد کردم تا از دوستانم کمک بخوام:wink: و دوستان لطف کردن و کمکم کردن و تونستم به یک انتخاب خوب برسم:love: نتیجه این کمک را هم در همین تاپیک اعلام کردم:great:
هدفم از خرید کولینگ: استفاده از CPU در کلاکهای بالاتر >>>>> الان سیستم من (با E4500) داره در باس285 به صورت کاملا پایدار برام کار میکنه
در مورد ساخت کولینگ همون اول هم ایمان عزیز (که خیلی در این زمینه قبولش دارم) به من توصیه ساخت watercooling را کردن که من هم دلیل عدم انجام چنین کاری رو خدمتشون گفتم:great: (عدم وجود آدم وارد برای ساخت این وسیله در مشهد) ضمن ایینکه به عنوان یه آدم شاغل و دانشجو (همزمان) وقتی برای ساخت این وسیله را نداشتم.
اما یه نکته جالبه برای من :
چرا دوستان الان دارن میان و میگن چه کولینگی بهتره؟ چرا همون موقع که من کمک خواسته بودم نیومدن و بگن مثلا nirvana از 212 بهتره و دلیلشو ذکر نکردن؟ چرا الان دارن میان و این نکات رو متذکر میشن؟
اوناییکه دارن میان و الان ادعا میکنن چرا یک تاپیک آموزشی نمیزنن و علمشونو در اختیار دیگر دوستانشون قرار نمیدن؟ (مثل دوست خوبم مهدی موسوی که این کارو کرده و در چند تاپیک واقعا برای یادگیری دیگران وقت گذاشته)
من شخصا از وسیله ای که انتخاب کردم راضیم و اینو مدیون دوستانی هستم که در این تاپیک منو راهنمایی کردن.
:love:
به نظر من hyper 212 یک خنک کننده مناسب با قیمتی عالی هست البته همونطور که وحید جان هم گفتن بهتره که خمیر پردازنده جدا خریداری بشه:yes:
با تشکر.