نه دوست عزيز اگه بود الان من خريده بودم من خودم water cooling درست كردم شايد phase change هم درست كردم در ضمن من قيمت جهانيشو گرفتم در حدود 1000$ fبود كه خيلي بالاست ايران بياد مي شه 1300$....:دي
Printable View
نه دوست عزيز اگه بود الان من خريده بودم من خودم water cooling درست كردم شايد phase change هم درست كردم در ضمن من قيمت جهانيشو گرفتم در حدود 1000$ fبود كه خيلي بالاست ايران بياد مي شه 1300$....:دي
نمیشه ساخت؟نقل قول:
واتركولينگ ساختش زياد سخت نيست . فقط مايع coolandt بسيار گرونه . من aircooling زو ترجيح ميدم . درديرش كمتر و سرويسش بي دردسرتر
حوب تا حالا به این نتیجه رسیدم که Tx 212 از کولر مستر به درد من میخوره کس دیگه ای نظری نداره؟!
با تشکر.
نقل قول:
سلام دوست عزیز .... دلیل انتخواب اتون رو میگید؟
چون هم نیروانا و هم تونیک کارایی بهتری دارند...بررسی کردم در مورد این کولرمستر وزن خیلی مناسب و قیمت بهتر میتونه دلیل انتخواب ات باشه... دلیل دیگه هم هست؟!
اگر منظورتون nv120 هست که در اینجا میتونید نتایج مقایسه ی این خنک کننده را با tx2 ببینید:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
در مورد tuniq باید بگم طبق اطلاعاتی که دوستان دادن این دو خنک کننده در یک رده هستند (البته کولر مستر کوچیکتره یکم!) البته با کیس tuniq3 مشکلی برای نصب ندارم اما خب...... این دیگه خیلی کولر بزرگیه!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اگر شما دلایل دیگه ای دارین خوشحال میشم همینجا مطرح کنین تا به نتیجه بهتری برسیم.:give_rose:
با تشکر از توجهتون.
چرا هی میخواین این تونیک رو بزرگ کنید ؟ تونیک وزنش مین های پنجلایه رو خم میکنه چه برسه ... ( خداوکیلی وقتی میگیری دستت احساس میکنی پاره آجر گرفتی دستت :1. (38): )
نیروانا حدود 80 هست و با 1 درجه و نیم کمتر از Hyper 212 که اصلا به چشم نمیاد یکم گرونه :great:
البته یک رقیب بزرگ اینجا هست که گمون نمیکنم بشه نادیداش گرفت اونم واتر ک.لینک کولرمستره که فقط با اختلاف 7 - 8 دلار با نیروانا به نظر منطقی تر میاد :yes:
بازم نظر خودتونه به قول عماد صلاح مملکت خویش را خسروان دانند :wink:
واتر ک.لینک کولرمستره?
چرا كسي جواب ما رو نداد؟!؟!؟!؟
نقل قول:
آقا يه سوال فنيبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اين كه كولينگ رو براي cpu amd يا cpu intel ميگيري فرق مي كنه؟ يا نه هيچ فرقي نمي كنه؟
و اگه كولينگ cpu هاي amd با كولينگ cpu هاي intel فرق مي كنه تو خودشون كه ديگه فرقي چيزي نداره؟
مثلا يه كولينگ واسه يه cpu intel pentium 4 بگيري بعد به cpu intel دو هسته اي نخوره.
ميشه يه توضيحي بديد.
اون بالا منظورم واتر کولینگ ساخت کولر مستر بود :great:
و در جواب AK :
ببین در کل کولینگ ها طبق سوکت ساخته میشوند مثل اینتل های جدید 775 هستند و AMD دو سوکت AMD و AMD2
اکثر برنده های کولینگ در بسته کولینگ خودشون قاب برای هر دو چردازنده رو میگدارند وگر نه زیاد فرقی با هم ندارند فقط به طور مثال برای اینتل 4 بست به شکل مربع هست ولی برای AMD جور دیگه ای
بعد شما باید بگید P4 شما برای چه سوکتی هست :love:
یا علی
با تشکر فراوان امیر