كاري به مطمعن بودنش ندارم.ميگم اين دما ها در حالت عادي حاصل نميشن.اصلا Stream جان شما كه تونيك تاور داشتي بگو دماهات مثل جدول بالا بوده؟
Printable View
كاري به مطمعن بودنش ندارم.ميگم اين دما ها در حالت عادي حاصل نميشن.اصلا Stream جان شما كه تونيك تاور داشتي بگو دماهات مثل جدول بالا بوده؟
سلام به همه دوستان...
من هنوز نتونستم یه کولینگ خوب پیدا کنم... در آخرین تلاش ها زالمن یافت نشد...:1. (28):
امشب این تاپیک رو کلا از اول نگاه کردم تا شاید یه گزینه دیگه پیدا کنم ولی هیچی...
دوستان از تونیک تاور زیاد راضی نبودند... دلیل روشنی هم بیان نشده جزء سنگینی...؟؟ فقط همین؟؟؟؟؟
در حالی که این کولر رتبه اول رو در کاهش دما داره...
در مورد هایپر 212 هم دماهای مختلفی بیان شده که من به شخصه نتونستم کارایی این کولر رو به طور واضح درک کنم...!!
نیروانا هم فکر می کنم بی عیب و نقص باید باشه...؟؟؟ وزن مناسب کارایی بالا و طراحی مناسب...
( V1 هم عالی... ولی با قیمت بالا...)
بهر حال با مد نظر قرار دادن چند نکته واسه جمع بندی صحبت های قبلی و رسیدن به یه نتیجه گیری دوستان کدوم کولینگ رو پیشنهاد می دین...؟؟
1-فکر می کنم اولین نکته کارایی بالا با نویز پایین باید باشه...
2-پشتیبانی مناسب قطعات...(اگه پیچ و مهره ای یا قسمتی از کولر دچار مشکل شد بشه قطعه یدکی جایگزین کرد) این یه نمونه!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
3-باز کردن و سوار کردن راحت...(باز کردن تونیک احتیاج به باز کردن مین داره؟؟؟(سوالی بود آخه خودمم نمی دونم!!!))
4-وزن کمتر... (احتمال ترک برداشتن مین با کولر سنگین در جابجایی وجود داره... این طور نیست؟؟)
5-قیمت حداکثر 60 تومن...
اگه چیزی رو از قلم انداختم دوستان راهنمایی کنند... واسه من که نویز پایین و پشتیبانی خیلی مهمه...!!!
بهر حال اینجا 3 پیشنهاد وجود داره که رقیب های اصلی Tuniq & Zerotherm nirvana هستند
به همراه Cooler Master Hyper 212
مشکل اصلی نیروانا تا اونجا که من می دونم تنها نبود قطعات یدکی(به دلیل نبود گارانتی) و تونیک به غیر از ظاهر زمخت وزن زیادش...
در مورد هایپر 212 هم اطلاع زیادی ندارم اگه دوستان راهنمایی کنن ممنون می شم و اینکه در ولتاژ 1.4 پردازنده E6550 این کولر به چه دمای نرمال و لودی می تونه برسه...
در آخر اینکه به چه مین هایی 6 لایه گفته می شه؟؟ (آیا p5k-e جزء این دسته هست؟؟ و می تونه وزن تونیک رو تحمل کنه)
فقط دوستان توجه داشته باشین که غیر از راهنمایی بنده قصد داریم بهترین کولینگ تا مرز 60 تومن رو انتخاب کنیم با حداکثر کارایی و حتی الامکان(تا اونجا که مقدوره!!!:1. (38):) ظاهری قابل قبول... هرچند می شه در مقابل کارایی از زیبایی چشم پوشید...
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم...:1. (21):
با تشکر...
دوستمون آرمان جان با همين tuniqtower ركورد پنجم رو تو howbot دارد . از نظر كارائي روي اين كولينگ شكي نيست . من بررسي رو نديدم كه نظر مثبتي رو دربارش نداشته باشه .
سلام آقا امید عزیز:11():نقل قول:
واقعا همین طوره...
منم تو این 3-2 روز زیاد گشتم هرچی سیستم خفن دیدم تونیک داشتن... انصافا هم کارایی بالایی داره...:great:
تنها مشکلش وزنشه...!!!
خودش 780 باید باشه یه جا دیدم با فن و پایه تا 900 می رسه...:1. (27):
راجع به تحمل p5k-e و اینکه 6 لایه هست یا نه... نظری ندارین؟؟؟ اینکه وزن تونیک رو می تونه تحمل کنه؟؟؟
اكثر كولينگ هاي حرفه اي وزن بالائي دارند . شركتي كه اين كولينگها رو طراحي ميكنن . وزن رو در محده در نظر ميگيرن كه مشكلي براي برد پيش نياد . نوع كيس و نحوه اسمبل سيستم واقعا روي اين مسئله تاثير گذار هست . معمولا بايد با صبر و حوصله اينكار رو انجام داد .
اگر یکم توی فرم گشته باشید هایپر 212 از من سرچشمه میگیره :1. (38): و حتی میتونید سبک های بستن این کولر رو هم توی پست های من ببینید :wink:
من خودم بشخصه همین الانش هم هایپر 212 رو به بقیه کولر ها ترجیح میدم و روی مین من یعنی P5K-E کاملا خوب جواب میده
من با این کولر 2180 رو تا 3.6 بصورت کاملا پایدار اوردم ( بالاتر هم میاد مثلا 3.8 ولی پایداری 100 درصد نیست )
هایپر 212 رو میتونید هم عمودی ببندید و هم افقی در صورتی که بخواهید فاصله از پاور زیاد باشه باید حتما افقی ببندید که بازم نظریش رو من داده بودم :1. (38): و جواب هم داد فقط فراموش نکنید باید گرافیکتون خنک باشه :yes:
و جواب سوال بعدیتون : P5K-E شش لایه است :yes:
سوالی بود در خدمتم :1. (40):
به به آقا امیر... دوست گرامی بنده...!!
آره عزیز دیشب که داشتم فروم رو زیرو رو می کردم آثاره 212 رو کشف کردم که از کجا نشاءت گرفته...:1. (38):
من اطلاع چندانی ازش ندارم... می تونی یه بنچمارک مقابل نیروانا واسم پیدا کنی ؟؟؟
واقعیت اینه که از کاراییش اطلاع چندانی ندارم شنیدم خوبه ولی نمی دونم چقدر دما رو پایین میاره...؟؟
2180 باید توانش از 6550 کمتر باشه. درسته؟؟؟ پس نمی شه مقایسه کرد ولی می تونی بگی چقدر اختلاف داشتی با فن استوک تو یه فرکانس مشخص(نرمال و لود)؟؟
دیگه اینکه واسه باز کردن و بستن 212 که پیچ و مهره هست (مثلا واسه عوض کردن خمیر!) باید مین حتما باز شه؟؟؟
از لحاظ قطعات هم توضیح بدی ممنون می شم! عکسی که بالا گذاشتم رو دیدی؟؟؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
212 که قطعه یدکی پیدا می شه واسش؟؟؟ بالاخره گارانتی دریا داره؟؟؟
با سپاس...
راستی یه جا نیروانا رو هم تایید کردی می شه تو یه نظر بگی 212 یا نیروانا؟؟؟ همه این شرایطم در نظر بگیر...:1. (26):
2180 قدرتش شاید کمتر از 6550 باشه ولی دماش اصلا این طوری نیست 2180 خیلی داغ هست باور نداری از شایان بپرس ببین وقتی تا 3.9 اور بشه چطور دماش میره بالا
خو.ب درمورد قطعات یدکی هایپر 212 تنها یک چیزی میتونم بگم ( تنها چیز پلاستیکیش واشرهاش هست :1. (38): )
این رو هم بگم اگر سرعت فن زیاد بره بالا امکان داره لامپ های فن بسوزه :1. (38):
فرکانس 3.0 از سی پی یو خودم رو مثال میزنم من الان در حالت لود به دمای 72 میرسم ولی با هایپیر بالاتر از 52 نمیرفت و من از این بابت تاییدش میکنم
شما برای خودت روی دمای 49 تا 50 حساب کن
توی حالت بکار هم حدودا بیشتر مواقع دماش 42 درجه بود
درمورد باز کردن مین این رو فقط میگم که کولرهای سنگین و بزرگ باید از زیر مین پیچ بشن تا استقامت داشته باشند
قطعاتش هم که دریا کامپیوتر فقط فنش رو گارانتی میکنه ( یک سال )
من وقتی میخواستم هایپر رو بخرم مقایسه های زیادی رو خوندم و حتی با نیروانا مقایسه کردمش و تفاوت دما فقط در حالت لود بود که اونم گمون نمیکنم 2 درجه چیز زیادی باشه
اگر مسله مالی نداری از شهریار بپرس یادمه یک فن از ترمالتک معرفی کرده بود رفتم دیدم خوف ورم داشت بس که باحال بود :yes: اون تفاوت دماش با هایپر در حالت عادی 3 درجه و در حالت لود 6 درجه بود تازه جمع و جورتر هم بود
اونجایی که دیدی نیروانا رو تایید کردم بخاطر اینه که نیروانا الیاژ جالبی داره هرچند طبق معماری که من برای هاپیر بلدم حتی اون ترمال تک 5 درجه گرم تر از هایپر 212 درمیاد ولی چون الان هایپر ندارم تستهاش کامل نیست
بازم سوال داشتی بگو تا جواب بدم
واسه فرکانس 3 لود 52 درجه نمی تونه بد باشه ولی نرمال فکر کنم یه خورده زیاد باشه...؟؟؟ خصوصا اختلاف دما که 10 درجه بین دو حالت کم به نظر میاد...
به هر حال من با استوک (البته وقتی که سالم بود رو 3 دمای 34 داشتم ولی الان رو 2.3 رو 40 وایستاده...!!!)
منم چندتا تست از 212 دیدم حدودا 6 درجه از بقیه کولر ها عقب تره... ولی خوب سبکی خودش رو داره و یه خورده قیافه...!!!
این چندتا بنچ مارک رو یه نگاه می ندازی؟؟؟
منم حداکثر دورو بر 60 می خوام خرج کنم... نیروانا گرون نیست با خمیری که داره 60 درمیاد پس حدودا 50 می شه؟؟
اگه کمک کنی یکی شو انتخاب کنم ممنون می شم... خسته شدم از این وضعیت... :1. (28):
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
من 49 تا 50 رو توی لود گفتم نه حالت عادی :yes: تو یک عکس از کیست بگذار تا بگم بهت کدوم رو بخری:wink:
من بیشتر نظرم روی هایپر هست چیزی که باید گفت اینه که زیاد به تست های سایتها اعتبار نیست چون معلوم نیست توی چه شرایطی تست گرفته شده
مشکلی که کولر های بزرگ دارن اینه که امکان داره توی بعضی کیس ها درش بسته نشه مثلا برای من بسته نمیشد ولی برام فرقی نمی کرد بعضی ها میگن اگر در کیس باز باشه هوا خوب هدایت نمیشه که من این نظریه رو رد میکنم و میگم همیشه انجوری نیست خودم رو مثال میزنم
من اگر در کیس رو ببندم دمای هارد میره روی 48 درجه ولی وقتی باره در بدترین شرایط دما 38 درجه هست ( کیسم Shadow هست
هایپر با خمیر زیرو ترم میشه 50 تا 52 هزار
نیروانا گمونم 57 بود
بازم اگر سوالی داشتی بگو