پاسخ: یک کولینگ مناسب برای cpu
نقل قول:
بچه ها من كولر ocz ديدم تو بازار.چطورن؟
قيمت ها كه خوب ارزون نيست.ولي ميخوام ببينم كاراييشون چطوره؟
فكر ميكنم بيشتر از زالمن يا زروترم پيدا بشه تو بازار.
اين دو مارك رو كه هر هركيه.(البته ميشه بسط داد به همه ي مارك ها!!!!)
هر كي هرچقدر دوست داشت قيمت ميده!:127fs3556139:
واقعا همین طوره دوست عزیز... بازار ایران از هیچ قائده و قانون خاصی پیروی نمی کنه...:whistle:
کولر چیز لوکسی نیست لازمه ی سیستم به شمار میاد...:1. (8):
بهر حال همین طوره که شما گفتین از موجودهای بازار می تونین انخاب های مناسبی داشته باشین...
کولر مستر هم مدل های زیادی داره که با قیمت خوب می تونین پیدا کنین...
ocz هم کولرهای خوبی داره حالا من نمی دونم دقیقا کدوم یکی مد نظر شماست...؟؟؟ ولی به مدل دقیق اشاره کنید دوستان بهتر می تونن راهنمایی کنن...
اینم یکی از کولر های Ocz با نام Vendetta که اتفاقی یه عکس جالب پیدا کردم...
به نظرم کولر با فن 12 سانت بهتر می تونه جواب بده صدای کمتری هم داره به نسبت 8 سانت...
برو سراغ سری هایپر از کولر مستر... :cool:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
واقعا همین طوره دوست عزیز... بازار ایران از هیچ قائده و قانون خاصی پیروی نمی کنه...:whistle:
کولر چیز لوکسی نیست لازمه ی سیستم به شمار میاد...:1. (8):
بهر حال همین طوره که شما گفتین از موجودهای بازار می تونین انخاب های مناسبی داشته باشین...
کولر مستر هم مدل های زیادی داره که با قیمت خوب می تونین پیدا کنین...
ocz هم کولرهای خوبی داره حالا من نمی دونم دقیقا کدوم یکی مد نظر شماست...؟؟؟ ولی به مدل دقیق اشاره کنید دوستان بهتر می تونن راهنمایی کنن...
اینم یکی از کولر های Ocz با نام Vendetta که اتفاقی یه عکس جالب پیدا کردم...
به نظرم کولر با فن 12 سانت بهتر می تونه جواب بده صدای کمتری هم داره به نسبت 8 سانت...
برو سراغ سری هایپر از کولر مستر... :cool:
من مدل خاصي مد نظرم نيست.كلا گفتم OCZ چطوره؟ميشه روش حساب كرد.در مقايسه با سه مارك ديگه.(Zerotherm--Zalman--coloermaster)
نقل قول:
من مدل خاصي مد نظرم نيست.كلا گفتم OCZ چطوره؟ميشه روش حساب كرد.در مقايسه با سه مارك ديگه.(Zerotherm--Zalman--coloermaster)
دوست عزیز در این مورد اگه کلی نظر بدیم zalman & zerotherm & TT جزوء 3 کولر ساز مطرح هستند...
ولی نمی شه گفت کولر مستر برند خوبی نیست کیفیت خوبی داره ولی محصولات High end کمتری داره... آخرین محصولش خیلی خفنه... !!! cooler master v8
Ocz با پاور و رم شناخته می شه که تعداد محدودی کولر هم تولید می کنه... کیفیتش نمی تونه بد باشه ولی در مقایسه با برند های دیگه که کارشون تولید کولر به طور حرفه ای هست عقب می مونه...
کلا همه چیز بستگی داره به اینکه چقدر می خوای هزینه کنی...؟؟؟ و چه ملاک هایی واست مهمه...؟!
اینم یه بنچمارک کلی و تقریبا کامل...
نقل قول:
دوست عزیز در این مورد اگه کلی نظر بدیم zalman & zerotherm & TT جزوء 3 کولر ساز مطرح هستند...
ولی نمی شه گفت کولر مستر برند خوبی نیست کیفیت خوبی داره ولی محصولات High end کمتری داره... آخرین محصولش خیلی خفنه... !!! cooler master v8
Ocz با پاور و رم شناخته می شه که تعداد محدودی کولر هم تولید می کنه... کیفیتش نمی تونه بد باشه ولی در مقایسه با برند های دیگه که کارشون تولید کولر به طور حرفه ای هست عقب می مونه...
کلا همه چیز بستگی داره به اینکه چقدر می خوای هزینه کنی...؟؟؟ و چه ملاک هایی واست مهمه...؟!
اینم یه بنچمارک کلی و تقریبا کامل...
دوست عزیز یه نگاه به v12 بکنی v8 رو بیخیال میشی که چیزی نیست
اخرین محصول Cooler Master V12
نقل قول:
دوست عزیز یه نگاه به v12 بکنی v8 رو بیخیال میشی که چیزی نیست
اخرین محصول Cooler Master V12
درسته دوست عزیز v10 & v12 are very great ولی صحبت ما سر کولینگ هایی بود که عمدتا در حد ما بین تمام حرفه ای و آماتوری قرار می گیرند... می شه گفت مصارف گیم و اورکلاک Safe....
این کولر ها رو فکر می کنی میشه افقی کرد؟؟؟ v8 حدودا 850 گرم بود یعنی حتی سنگین تر از تونیک... حالا v10 & v12 رو خدا می دونه...؟؟؟؟؟؟!!!:1. (27):
این ها بیشتر برای اورکلاک شدید که سیستم روی میز اسمبل می شه ساخته می شه... دقیقا مثل سیستم خنک کننده نیتروژنی که نمی شه تو کیس جا داد...!!!
(هرچند از نظر نوع فرق می کنن بهر حال کولر های بزرگ رو عمدتا در سیستم های free air نصب می کنن...!!!)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
دوستان با عرض فوضلی
تممی عکس هایی که در بالا قرار گرفته از کولر مستر fake هست چ.ن هیچ جایی بغیر از چند تا سایت بی خودی ثبت نکرده و در سایت کولر مستر اخرین مدل v8 هست
نقل قول:
دوستان با عرض فوضلی
تممی عکس هایی که در بالا قرار گرفته از کولر مستر fake هست چ.ن هیچ جایی بغیر از چند تا سایت بی خودی ثبت نکرده و در سایت کولر مستر اخرین مدل v8 هست
خواهش
عزیز این رو همه میدونن
ولی این ها رو به صورت نمونه در نمایشگاه 2008 به معرض دید گذاشتن
تا تولید انبوه و قیمت گذاری طول خواهد کشید:yes:
دوستان Hyper TX212 رو از دریا کامپیوتر 40 هزار و پانصد قیمت گرفتم
به نظرتون این رو بگیرم یا Tuniq یا Nirvana?
قیمت نیروانا و تونیک رو هم اگر کسی داره بگه ممنون میشم. بعدش درسته که نیروانا فنش قابل تعویض نیست؟
////////////
مدیران محترم فکر کنم خوب باشه که این تاپیک استیکی بشه!
راستی v8 چنده؟!
فکر کنم هر کدوم که خمیر همراهش بیشتر و بهتر باشه رو بگیرم. از این حهت کسی میتونه اطلاعاتی در اختیارم بزاره؟!