من یک زالمان 9700 دارم اما سیستم فعلاً ندارم
قصد فروش داشتم اما حالا منصرف شدم ایشالله که بتونی پیدا کنی من 80 خریده بودم اگر دوباره قصد فروش داشتم خبر میدم بهت
عضو VIP شهرسختافزار
من یک زالمان 9700 دارم اما سیستم فعلاً ندارم
قصد فروش داشتم اما حالا منصرف شدم ایشالله که بتونی پیدا کنی من 80 خریده بودم اگر دوباره قصد فروش داشتم خبر میدم بهت
Going To Change New HardWare Soon
Olesius (22-11-08)
|
|
یکجا سراغ دارم البته اگر تا الان نفروخته باشه این کولر
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Olesius (22-11-08)
کاربر شهرسختافزار
دوستان عزیز اگه یکم دقیق نگاه کنیمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Destiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این کولر ها چند عدد اول با هم زیاد فرق نمیکنند
دمای محیط بیشتر می تونه تاثیر گذارتر باشه
زالمان کولینگ های خوبی داره
ولی هم گرونه و هم یک اشکال بزرگ داره خصوصا برای ما ایرانی ها
فن بعد از از کار افتادن دیگه پیدا نمیشه .
فن کولر مستر من از کار افتاد نه کامل ولی دورش از حدود 2100 به 1550 کم شد .
چاره ای جز تعویض نبود
و با یک فن 12 سانتی دیگه عوضش کردم بهتر وقوی ترش 5 وات
ولی اگه نیروانا و زالمان دورشون بعد از مدتی کمتر شد که قول میدم حتما میشه با گرم شدن
بعد از 1 سال چی میکنید.
شما که این قدر به فکر با صرفه بودن و خوش قیمت بودن هستید یک کولری باید انتخاب کنید که فن براحتی تعویص بشه.
مثل سلطان ترمالرایت اولترا 120 اکستریم
یا اگه پیدا نشد کولر خوب دوم tt120
و هر کولر دیگه که فن استاندارد 12 سانتی بخوره
و تا مدتها قابل استفاده باشه
EVGA Classified E760
Intel core i7 920 D0
DOMINATOR GT 2000 C8
VGA:2X MSI HD 5970 QuadFire
X-FI Titanium Fatal1ty Champ1on
CM HAF 932 BLACK RED MOD
ENERMAX REVOLUTION 1250W
HWBOT Crew
دوست عزیز حرف شما رو منم قبول دارم منم اول همین قصد رو داشتم که از کولر های موجود استفاده کنم... خصوصا تونیک ولی منصرف شدم به خاطر دلایل زیادی و البته وزن زیادش....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط CROSSHAIR برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هایپر 212 باز به نسبت بهتر بود ولی مساله ای که مشکل ایجاد کرد فن 25 سانتی کناری کیس بود...
بهر حال چیزی که باعث شد نیروانا رو انتخاب کنم وزن مناسب & کارایی بالا(حتی در دور پایین) & نویز پایین(خیلی واسم مهم بود) و یه خورده ظاهرش!! چیزی که من روش زیاد حساسم...
اما در مورد فن...
فکر می کنم یه فرقی رو باید قائل بشیم بین فنی که زالمان یا زرو ترم تولید می کنه و فن های 12 سانت عادی...؟؟
بهرحال کیفیت عمر و دوام بیشتری رو باعث می شه... در مورد زالمن می تونم بگم که توان کاری 5000 یا 50000 ساعت (دقیق یادم نمونده!) رو واسه فن تضمین کرده... پس می شه انتظار داشت که حداقل 4-3 سال بدون نگرانی کار کنه...
تو این رنج کارایی سبک ترین ها اینها بودن... من زیاد با کولر سنگین موافق نیستم... کولر سنگین لنگر به مراتب بیشتری ایجاد می کنه خصوصا اگه ارتفاع زیادی داشته باشه تو جابجایی ها امکان آسیب دیدن بورد وجود داره...
به هر حال ارزش تست داره...!!
با سپاس... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
HWBOT Crew
ممنون از لطفت...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViViD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی از من می شنوی 2دستی بچسب ولش نکن... چون خداییش نمی تونی بهتر از این کولر چیزی پیدا کنی...
راستش نمی دونم چه سیستمی داری ولی ایشالا... سیستم توپ که گرفتی واقعا دستت میاد چقدر کارایی داره...
خصوصا واسه 4هسته ای ها کم نمیاره...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بچه ها من كولر ocz ديدم تو بازار.چطورن؟
قيمت ها كه خوب ارزون نيست.ولي ميخوام ببينم كاراييشون چطوره؟
فكر ميكنم بيشتر از زالمن يا زروترم پيدا بشه تو بازار.
اين دو مارك رو كه هر هركيه.(البته ميشه بسط داد به همه ي مارك ها!!!!)
هر كي هرچقدر دوست داشت قيمت ميده!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
HWBOT Crew
واقعا همین طوره دوست عزیز... بازار ایران از هیچ قائده و قانون خاصی پیروی نمی کنه...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hamid65 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کولر چیز لوکسی نیست لازمه ی سیستم به شمار میاد...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بهر حال همین طوره که شما گفتین از موجودهای بازار می تونین انخاب های مناسبی داشته باشین...
کولر مستر هم مدل های زیادی داره که با قیمت خوب می تونین پیدا کنین...
ocz هم کولرهای خوبی داره حالا من نمی دونم دقیقا کدوم یکی مد نظر شماست...؟؟؟ ولی به مدل دقیق اشاره کنید دوستان بهتر می تونن راهنمایی کنن...
اینم یکی از کولر های Ocz با نام Vendetta که اتفاقی یه عکس جالب پیدا کردم...
به نظرم کولر با فن 12 سانت بهتر می تونه جواب بده صدای کمتری هم داره به نسبت 8 سانت...
برو سراغ سری هایپر از کولر مستر... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Hamid65 (23-11-08)
من مدل خاصي مد نظرم نيست.كلا گفتم OCZ چطوره؟ميشه روش حساب كرد.در مقايسه با سه مارك ديگه.(Zerotherm--Zalman--coloermaster)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Olesius برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
HWBOT Crew
دوست عزیز در این مورد اگه کلی نظر بدیم zalman & zerotherm & TT جزوء 3 کولر ساز مطرح هستند...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hamid65 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی نمی شه گفت کولر مستر برند خوبی نیست کیفیت خوبی داره ولی محصولات High end کمتری داره... آخرین محصولش خیلی خفنه... !!! cooler master v8
Ocz با پاور و رم شناخته می شه که تعداد محدودی کولر هم تولید می کنه... کیفیتش نمی تونه بد باشه ولی در مقایسه با برند های دیگه که کارشون تولید کولر به طور حرفه ای هست عقب می مونه...
کلا همه چیز بستگی داره به اینکه چقدر می خوای هزینه کنی...؟؟؟ و چه ملاک هایی واست مهمه...؟!
اینم یه بنچمارک کلی و تقریبا کامل...
Hamid65 (23-11-08)
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز یه نگاه به v12 بکنی v8 رو بیخیال میشی که چیزی نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Olesius برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اخرین محصول Cooler Master V12
آخرین ویرایش توسط CROSSHAIR در تاریخ 23-11-08 انجام شده است
EVGA Classified E760
Intel core i7 920 D0
DOMINATOR GT 2000 C8
VGA:2X MSI HD 5970 QuadFire
X-FI Titanium Fatal1ty Champ1on
CM HAF 932 BLACK RED MOD
ENERMAX REVOLUTION 1250W
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks