برای من فن چسبیده به لبه کیس شاید برای تو بشه یک عکس از در کیس بگیر ببینم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من دمای عادی رو گفتم 40 نسبتا زیاده...؟؟!!
نکته خوبی گفتی اینکه رو تونیک نظر خوبی ندارم همینه...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فکر نکنم مشکلی از نظر جا شدن داشته باشه... من trio دارم عرضش 20 سانته... فن پشتی هم 12 سانته 3-2 سانت هم جا می مونه...(دوتا عکس بیشتر نداشتم شرمنده...)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط یه مشکلی هست... فن کنار کیس...!!!!
اندازه 3-2 سانت بیرون زدگی داره از داخل...
مساله پیچیده شد...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای من فن چسبیده به لبه کیس شاید برای تو بشه یک عکس از در کیس بگیر ببینم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عزیز بهترینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Olesius برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Thermalright Ultra 120 Extreme
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه پیدا کنی
tt120
کولر مستر هم با دو فن قوی که من عوض کردم بد نیست
دمای مجاز حداکثر 74 برای 8400
آخرین ویرایش توسط CROSSHAIR در تاریخ 18-11-08 انجام شده است
EVGA Classified E760
Intel core i7 920 D0
DOMINATOR GT 2000 C8
VGA:2X MSI HD 5970 QuadFire
X-FI Titanium Fatal1ty Champ1on
CM HAF 932 BLACK RED MOD
ENERMAX REVOLUTION 1250W
منظورتو دقیق نفهمیدم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Destiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فن پشتی 12 سانتی با لبه کیس 3-2 سانت فاصله داره... در کناری کیس رو که می خوام جا بزنم فن کناری یه خورده گیر می کنه بهش ولی رد می شه...
می شه گفت فن کناری دقیقا همین شکلیه با این تفاوت که فن trio یه خورده از اون ور زده بیرون...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کفایته یا عکس بگیرم...؟؟
آخرین ویرایش توسط Olesius در تاریخ 18-11-08 انجام شده است
سلام آقا بهرنگ عزیز... درست گفتم؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط CROSSHAIR برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حق داری دوست عزیز خیلی خفن هستن ولی یه جوری تنها عیبشون وزن زیادشونه...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بهر حال دور از دسترس هستن... همون طور که زالمن می خواستم ولی پیدا نشد...
حالا بین گزینه های موجود می خوام انتخاب کنم... واقعا لازم دارم دیگه فن استوکم کار نمی کنه...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط دوست عزیز امکان داره 3 تا عکس آخرو لینک بذاری؟؟(خصوصا دسکتاپ رو!!) صفحه خفن سنگین شد!! هوای ما رو هم داشته باش... 128 کم آورد...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی فکر کنم 2-1 صفحه ای از موضوع دور شدیم(202#)... http://pcnetwork.ir/showthread.php?t=12267&page=21
دوستانی که تازه به بحث ما وارد شدند می تونن نظرشونو راجع به بهترین کولینگ از بین تونیک & زرو ترم نیروانا & هایپر 212 مطرح کنند ...
هدف: نتیجه گیری و انتخاب بهترین کولینگ با کارایی بالا & نویز پایین & وزن مناسب و (یه کم زیبایی!!) در این محدوده از قیمت...
با سپاس...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
اینم چندتا عکس...
فکر می کنم همه چیز داره به نفع نیروانا تموم می شه...؟؟؟
و یک تست فنی که روی E6400 انجام شده...
(البته به روزنامه بریده بیشتر شبیهه!!!)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید از صفحه مانیتور و وبی که باز بود عکس انداختم و کوچیک کردم!!
تفاوتش رو با فن استوک به خوبی می شه دید...
تنها نقطه ضعفی که تست اشاره کرده تفاوت اندک دما در دور فن بالا و پایین هست... (اینجاست که تفاوت زالمن با بقیه مشخص میشه!!!)
و نویز محسوسی که در دور بالا انجام ایجاد می شه...!!! البته با این عمل کرد فکر نمی کنم احتیاجی به دور بالای فن باشه...؟؟
سلام به همه ی دوستان خوبم...
در گرمای برگزاری الکامپ که تب IT بدجوری بالا گرفته... احتمالا تو این 2-1 روزه مزاحم پایتختی های عزیز می شیم به همراه خاله پسر...!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
غرض از مزاحمت خرید فن کولر واسه cpu که متاسفانه همه جا گیر نمیاد...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه آدرس مشخصی از نیروانا یا زالمن 9700 سراغ دارین لطف می کنین تا کمتر توی شهر غریب!! علاف بشیم...؟؟؟
می دونم که پیدا کردنشون آسون نیست چندتا آدرس سراغ گرفتم ولی اگه شما هم راهنمایی کنین ممنون می شم خصوصا واسه زالمن...!!!
خلاصه می خوام خونگرمی تهرونی ها رو تو این سرما!! (هوای ابری) پاییز حس کنم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مخلص همه...
یا علی...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سلام...
متاسفانه قیمت هایی که من دستم اومده با قیمت هایی که دوستان گفتن زمین تا اسمون فرق داره...!!
Zalman9700 بسیار نایاب 100 تومن...!!
Zerotherm nirvana 120 premium در حال حاضر کم شده تو بازار 80 تومن...!!!!!
و همین...
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks