مجید جان نیروی مویینگی بود منظورتون دیگه؟!قانون فشارمو یرگی
جدا از بحث تئوری این لوله ها اونقدر که روش مانور داده میشه کارایی نداره (نمی گم کارایی نداره ولی آنچنان هم که به نظر میرسه کارایی نداره)
مجید جان نیروی مویینگی بود منظورتون دیگه؟!قانون فشارمو یرگی
جدا از بحث تئوری این لوله ها اونقدر که روش مانور داده میشه کارایی نداره (نمی گم کارایی نداره ولی آنچنان هم که به نظر میرسه کارایی نداره)
آخرین ویرایش توسط Dark Devil در تاریخ 02-12-08 انجام شده است
|
|
کاربر شهرسختافزار
بله قانون "فشار مو یینگی " ببخشید
ممنون از اینکه تذکر دادید ادیتش کردم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منم با شما هم عقیده هستم و بر این شدم این توضیح کوتاه رو در مورد Heat pipe ها وجنبه تبلیغاتی شون بنویسم
باتشکر مجید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ای بابا اینجا کلاس آموزشی heat pipe راه افتاده که...
اگه کلاستون تموم شده لطف کنید به درد من هم رسیدگی کنید!
اگه یادتون باشه من گفتم رم رو از حالت Default که روی 800Mhz و 18-6-6-6 و 2.1V بود روی 960Mhz و 15-5-5-5 و 2.16V گذاشتم و تصویر گرفتم و ویندوز هم بالا اومد ولی وقتی توی بازی تست کردم بعد یک ربع تا 20 دقیقه از بازی میپرید بیرون...بعدش گذاشتم روی 1001Mhz و 18-6-6-6 و 2.22V این بار هم تصویر گرفتم ولی ویندوز بالا نیومد و پیغام داد فایل windows/system32/system config مشکل داره و ویندوز باید reapaire بشه...روی 1200Mhz و با هر تایمینگی و هر ولتاژی اصلا تصویر نداد!
حالا به نظر شما مشکل من از کجاست؟؟؟
(مشخصات کامل سیستم هم در پروفایلم موجوده----OS XP 2008 SP2)
آخرین ویرایش توسط N0m@d در تاریخ 03-12-08 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks