البته زیاد هم خودتونو درگیر این هیت پایپ ها نکنید بیشتر ظاهر قشنگی دارن
تو مادربورد من با اینکه هیت پایپ داره اما NB اینقدر داغه بعضی وقتا که ممکنه دستت بسوزه اما سینک های روی PWM سرده سرده!
Printable View
البته زیاد هم خودتونو درگیر این هیت پایپ ها نکنید بیشتر ظاهر قشنگی دارن
تو مادربورد من با اینکه هیت پایپ داره اما NB اینقدر داغه بعضی وقتا که ممکنه دستت بسوزه اما سینک های روی PWM سرده سرده!
نقل قول:داستان PWM و Heat Pipe ها
چند سال پیش زمانی بود که شرکت ها مادربرد ساز وقتی مادربرد با چیپ اینتل وانویدیا تولید می کردند ، چیپ اصلی چیپ پل شمالی مادربرد ها اینتل تا48 گاهی اوقات 55 درجه دما داشت چیپ انودیا که بدتر تا 70 درجه در حالت Load دما تولید می کردند(اون موقع دم از گرمای تولیدیه این PWM ها نمی زدن هیچ هیت سینکی روش نمی گذاشتن)برای چیپ اصلی هی اومدن هیت سینک های جورواجور گذاشتن دیدن فایده نداره خلاصه تا 2 سال پیش اومدن فن گذاشتن رو چیپ اصلی بازم فایده نکرد آخر اومدن این HEAT PIPE لوله های ناقل حرارت رو مد کردن تو بازار این مدل جواب داد چرا این مدل لوله های ناقل جواب داد چه کلکی تو کار بود :
داخل این لوله های Heat Pipe چیه؟ بررسی و تحلیل کارایی این لوله ها
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
الان هر مادربردی رو نگاه می کنی حداقل یدونه از این لوله های ناقل حرارت داره این لوله های فلزی تو خالی که اکثرا باید مس یا آلمنیوم باشند با قابلیت رسانایی بالا که ابتدا وانتهای آن بسته است .درصدی از فضای درون لوله ،بااستفاده از یک مایع مثل اتانول، استون ،سدیم وجیوه (براساس نوع کاربرد اون محل ) پرشده است.
فشار داخل لوله کمتر یا نزدیک به فشار بخار مایع مورد استفاده است
که در نتیجه برای بخار شدن این مایع به دمای کمتری نیاز است که به صورت دو فاز مایع و بخار هر لحظه در حال حرکت است . که برای این تبدیل در دیواره این لوله از یک پودر متخلخل یا شیار های ایجاد شده در دیواره سرد این لوله ها ایجاد شده که در اثر قانون فشارمو یینگی درگیر شده واین ماده هر لحظه در حال جابه جایی بین مایع وگاز است که در صورتی که به صورت عمودی در کیس قرار گرفته دیگر لازم به دیواره شیار دارو پودرمتخلخل نیست که جاذبه زمین این کار رو در کیس انجام می دهد.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
(دوستان من مدتی پیش این پست رو داده بودم گفتم اینجا هم الان بحثش شدهدوباره مطرح کنم)
باتشکر :give_rose:
بررسی و تحلیل مجید
سلام :
مجيد جان ترکوندي ! من هميشه تو کفه اين بودم که آيا واقعا چيز توي اين لوله ها هست ؟
از هر کي هم مي پرسيدم مي گفت توش روغنه !:1. (26):
اين تصوير از سيستم ما که براي رکورد زدن گذاشته بوديم بيرون کيس :
راستي اين دماي CPU من فقط در اين برنامه نمايش داده مي شود :
ايا صحيح هست ؟
من الان تماس مي گيرم و قيمت اين بلاک رو در ميارم :
CPUبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
Chip
GPU
خواهش می کنم کاری نکردم!:wink:
من فقط دمای پردازنده رو دیدم که 30 بود خوبه! فقط رو چه فرکانسیه ؟
بعدشم در حالت عادی و اورکلاک با برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]تست دما بگیر در فشار کاری بالا ببینم اوضاع چه جوری یاس!
قربانت مجید :give_rose:
سلام :نقل قول:
مجيد جان .
دماي CPU روي فرکانس 4.0 گيگاهرتز هست ( من اين فرکانس رو اور هميشگي کردم )
در حالت لود هم نهايت 5 تا 8 درجه دما بالاتر مي ره .
در ضمن 2 عدد فني که روي زد 600 بستم آمپر پايين هست . 2 عدد فن ديگر هم دارم که هر کدام 480 ميلي
آمپر مي باشد ولي صداي بسيار زيادي توليد مي کنند و نمي شه تو کيس از شون استفاده کرد .
با اون فن ها دما 5 درجه پايين تر مياد !
مجید جان نیروی مویینگی بود منظورتون دیگه؟!نقل قول:
قانون فشارمو یرگی
جدا از بحث تئوری این لوله ها اونقدر که روش مانور داده میشه کارایی نداره (نمی گم کارایی نداره ولی آنچنان هم که به نظر میرسه کارایی نداره)
بله قانون "فشار مو یینگی " ببخشید
ممنون از اینکه تذکر دادید ادیتش کردم :give_rose:
منم با شما هم عقیده هستم و بر این شدم این توضیح کوتاه رو در مورد Heat pipe ها وجنبه تبلیغاتی شون بنویسم
باتشکر مجید :11():
ای بابا اینجا کلاس آموزشی heat pipe راه افتاده که...
اگه کلاستون تموم شده لطف کنید به درد من هم رسیدگی کنید!
اگه یادتون باشه من گفتم رم رو از حالت Default که روی 800Mhz و 18-6-6-6 و 2.1V بود روی 960Mhz و 15-5-5-5 و 2.16V گذاشتم و تصویر گرفتم و ویندوز هم بالا اومد ولی وقتی توی بازی تست کردم بعد یک ربع تا 20 دقیقه از بازی میپرید بیرون...بعدش گذاشتم روی 1001Mhz و 18-6-6-6 و 2.22V این بار هم تصویر گرفتم ولی ویندوز بالا نیومد و پیغام داد فایل windows/system32/system config مشکل داره و ویندوز باید reapaire بشه...روی 1200Mhz و با هر تایمینگی و هر ولتاژی اصلا تصویر نداد!
حالا به نظر شما مشکل من از کجاست؟؟؟
(مشخصات کامل سیستم هم در پروفایلم موجوده----OS XP 2008 SP2)
خب عزیزان من مشکلی که پیدا کردم تو نرم افزار wprime هست با اینکه فرکانس پردازنده روی 3.4 هست ولی این نرم افزار 3.240 میشناسه و جالب اینجاست تو بنچمارک هم 1 هسته رو میشناسه
فکر کنم cpu پرید:lol:
احتمالا شما از نسخه 1.55 استفاده میکنیدنقل قول:
اگر فرکانس رو درست نشون نمیده مسله ای نیست و برای اون یکی مشکل شما باید عدد 2 رو بصورت درستی وارد کنید :great:
موفق باشید :give_rose: