استدلال جالبی بود! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط N0m@d برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی آپدیت کردن بایوس مادربردهای ASUS از نوشتن این استدلال هم ساده تر بود و هم کمتر وقت می گرفت!
چند آپدیت آخر بایوس P5Q Deluxe بیشتر روی Compatibility حافظه ها و مادربرد مانور داده شده. چون CPUZ هم Timing Table ات رو درست نشون نمیده میشه نتیجه گرفت آپدیت بایوس کاری بس نکو بیده!
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
با سلام خدمت دوستای گل
آقا ما این پردازنده amd5200+ x2 بنده خدارو مقدار کمی اور کردیم یعنی 20% و به همین مقدار رم هم اور شد با ولتاژ 1.4 برای پایدار نگه داشتنش دما هم با تکنیک هایی که زدیم بالا نرفت از 60برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از اینا بگذریم تست super pi و wprime رو راحت میزنه ولی در 3dmark06 سیستم در مرحله اول کرش میکنه و صفحه آبی و بعد رستارت چه کنم این مشکل حل شه؟
در ضمن با 2 حالت مختلف هم امتحان کردم برای رم یکبار رم رسید به 950 و یکبار هم به 750 ولی بازم همون آشو کاسست
ولتاژ رو هم بسی بالا بردیم ولی دردی دوا نکرد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از اساتید بزرگوار درخواست کمک دارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با Orthos یه تست اول از CPU و بعد از Ram بگیر ببین تو کدوم تست Error میده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط shahab_blaster برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تست های OCCT هم بسیار عالی و البته سنگین هست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو همین حالتی که میگی نیمه STABLE هست ، بوت کن و یه شات از تب های Memory , SPD , Mainboard و CPU نرم افزار CPU-Z بگیر .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط shahab_blaster برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.
.
....
......
|
در اور سیستم با کوچکترین ناپایداری این طور میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط shahab_blaster برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نباید به اشتباه بیفتی
اگه تست ها رو جواب داده
یک نگاهی به کارت گرافیک و درایور و اور کارت بکن
چون ناپایداری کوچکی از کارت سیستم رو از استیل خارج میکنه
که در حالت بدون اور ممکنه این کارو نکنه
و یا تعدادش کمتر باشه
خصوصا تستت هم گرافیکیه
روی پردازنده هم فشار زیادی میاره
بس فرکانس مسیر کارت رو هم از اتوماتیک خارج کن .
آخرین ویرایش توسط CROSSHAIR در تاریخ 30-11-08 انجام شده است
EVGA Classified E760
Intel core i7 920 D0
DOMINATOR GT 2000 C8
VGA:2X MSI HD 5970 QuadFire
X-FI Titanium Fatal1ty Champ1on
CM HAF 932 BLACK RED MOD
ENERMAX REVOLUTION 1250W
اینم استاد عکسی که خواسته بودین
جالب اینجاست قبلا چیپ مادربوردم ultra بود و الان sli برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما رم ها رو به صورت Single Chanel بچین ، دوباره تست کن . ضمنا رم ها رو وقتی با فرکانس کمتر از فرکانس نامی هم بایاس می کنی در صورتی که تایمینگ خیلی بالا باشه ، باز هم ممکنه باعث ناپایداری بشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط shahab_blaster برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
vcore تو این تصویری هم که گذاشتی خیلی کمه ، VID 1.475V رو برو تو کارش . اگه مشکل حرارتی محدودت میکنه که اون دیگه بحث جداگانه داره .
.
.
....
......
Labyrinth (30-11-08)
درسته m2n-e توانایی این رو داره که شما بتونی با عوض کردن اسلت پی سی ای 1 و تبدیل به 16 می تونی به صورت اس ال ای استفاده کنیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط shahab_blaster برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
New Season
سلام :
ادامه تايپيک نيمه منحرف شده : http://pcnetwork.ir/showthread.php?p=116100#post116100
دما در حدي است که دست روش بزاري قشنگ دستت مي سوزه و اوف ميشه !
گفته مجيد رو قبول دارم بايد يک بار با اين CPU يک رکورد باLN2 ثبت کنم و ببوسم بزارمش کنار !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امير تو کيس من جاي سوزن انداختن نيست ، بعد يک فن بزام روي اون مدار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سيستم رو بيرون کيس تست کردم و باز هم انقدر داغ بودند که يک فن 12 سانتي 480 ميلي آمپر از
پسشون بر نيومد !!!
فکر می کنم بهر حال بیرون از کیس بهتر باشه... اگه 1 فن هم جواب نداد سعی کن از 2-3 تا فن با دور بالا استفاده کنی که هوارو بهتر برسونن...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط N@VID برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما یه نکته البته جسارته عفو کنید...!
مین هایی که سینک های جدا دارن بیشتر داغ می کنن... خصوصا بین پل شمالی و Pvm
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مین هایی که از Heat pipe استفاده می کنن دفع گرمایی بهتری دارن...
و این شکل از مین ها واسه ترکوندن (هر نوعی از پردازنده ها) کاربرد فراوان دارند...!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فکر می کنم این آخری کارتو راه بندازه...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پاورقی...!!!!!
البته دوستان چون عکس های Asus در دسترس نبود از این عکس ها استفاده شد وگرنه شما می تونید p5k-e و p5k-e Wi Fi رو تجسم کنید با قابلیت های خیلی بیشتر...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks