Olesius (27-11-08)
سلام :
مين با اون دک و پز که بر پايه اورکلاک ساخته شده نبايد با ولتاژ دادن به همين راحتي بسوزه !
پس نتيجه اخلاقي مي گيريم که همون مردني بايد بميره !!!
Olesius (27-11-08)
دوستان نظرتون راجب به نرم افزار Ai Booster مادربوردهای ایسوس چی هست که میشه ولتاژ پردازنده فرکانس رو و ولتاژ رم رو از داخل ویندوز بالا برد
من به خاطر اینکه بتونم اور کنم و مشکل دما رو رفع کنم این تنظیمات رو از داخل ویندوز اعمال میکنم و قبل اون سایر تنظیمات رو از بایوس انجام میدم
خوب بعضي از ولتاژ هاي واقعا مادربرد رو داغون ميكنه . گيگابايت رنجي مشخص شده اعلام نكرده . اينطوري باعث ميشه . اوركلاكر اگر ناشي باشه . يك ولتاژ زياد بده و برد رو داغون كنه . مخصوصا روي ولتاژهاي nb-sb بايد دقت كرد . بعضي از ولتاژ هاي بيشتر براي حالتي هست كه از خنك كننده هائي پيشرفته هست . مثل phase change cooling .
براي اور بايد مرز ناپايداري سيستم رو پيدا كرد بعد يواش يواش ولتاژ داد . ولتاژ زياد كار رو خراب ميكنه . چون درست از همون بايوس دماي سيستم شروع به بالا رفتن ميكنه .
مدل مادربردت دقيقا چيست /برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط shahab_blaster برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مادربورد asus m2n-e هست چیپشم nforce 570 ultra هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو بایوس ولتاژ 50mv برای هسته ها داره و فقط یه ولتاژ داره برا پردازنده و یه ولتاژ هم برای رم ولتاژ دیگه ای هم نداره
دوست عزیز منم مین ایسوس دارم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط shahab_blaster برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی این AI Booster و AI NOS بیشتر جنبه تبلیغاتی دارن...!! نه اینکه جواب ندن... جواب می دن ولی در حد خیلی کم... بیشتر واسه آماتورها ساخته شدن که راحت تر بتونن از مین استفاده کنن...
همین AI NOS اورکلاک در مواقع نیاز...!!! یه بار تنظیم کن تا 130% هم می تونی انتخاب کنی ولی خواهی دید که سرعت سیستم کم میشه!!! واسه اینکه سیستم باید محاسبه کنه ببینه لازم هست اور کنه یا نه! اگه لازم دونست تازه اور می کنه...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همین وقت زیادی می گیره... گاهی هم باعث می شه سیستم هنگ کنه...
دستی از بایوس انجام بدی خیلی بهتره...
حالا جسارته ببخشید!! ولی بایوس رو آپدیت کن... آخه نمی شه مین ایسوس از نظر بایوس ناقص باشه...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
نه عزیز جنبه تبلیغاتی نداره شما اگه نرم افزار رو درست نگاه کنی به بخشی بر میخوری که میتونی تنظیماتی که تو بایوس هست رو از تو ویندوز اعمال کنیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Olesius برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و اون قضیه بایوس فرق میکنه دیگه این مدل بایوس تنظیمات اضافه تر نداره یک دلیلش اینه که تو چیپ های nForce ما 1 چیپ داریم و در AMD یه سری قسمت ها کمتر از اینتل هست
در ضمن منظور من استفاده از Ai N.O.S نبود به صورت دستی تنظیماتی داره
من منظور شما رو فهمیدم... خودم یه سالی می شه که p5k-e دارم با AI suite هم زیاد کار کردم ولی من بایوس رو ترجیح می دم... از اونجا که amd کار نکردم در این مورد شاید حق با شما باشه...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط shahab_blaster برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AI NOS رو هم مثال زدم... خودم می دونم چه استفاده ای داره...
بچه ها میخواستم بپرسم کسی تا حالا رمهای OCZ سری Platinum رو اورکلاک کرده؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من از همین سری یه جفت 2GB DDR2 6400 با ولتاژ کاری 2.1 دارم ولی مثل اینکه واسه اور خیلی بد قلقه!!!...فرکانس رو از 1000 به بالا میذارم و یا تایمینگ رو روی 4-4-4-12 میذارم تصویر نمیده!!!...هر چقدر هم ولتاژ رو بالا پایین کردم درست نشد!!!
فقط تونستم تا فرکانس 960Mhz با تایمینگ 5-5-5-15 و رو ولتاژ 2.16 اورش کنم!
حالا میخواستم ببینم کسی میدونه برای فرکانسهای بالاتر مثلا 1200 ، تایمنیگ و ولتاژ رو چی باید تنظیم بشن؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مادربردم هم P5Q Deluxe هست...از توی بایوس هم اور می کنم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط N0m@d در تاریخ 27-11-08 انجام شده است
اين قابليت مثل cia2 گيابايت . بيشتر همانطور كه دوستمون گفتند بدرد كاربراني هستند كه از چگونگي اوركلاك بايوس اطلاع كمتري دارند . من كمتر اعتقادي به اين برنامه ها دارم . بايوس رو اپ ديت كن . احتمالا جزو بايوس هاي سري m2n هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط shahab_blaster برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Olesius (28-11-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks