لطفا ضمن اینکه قوانین رو رعایت میکنین با هم دیگه هم درست برخورد کنین که باعث کدورت نشه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لطفا ضمن اینکه قوانین رو رعایت میکنین با هم دیگه هم درست برخورد کنین که باعث کدورت نشه
Mahdi_Moosavi (02-08-08), Majid OC (04-08-08), Overclocker (02-08-08)
عضو VIP شهرسختافزار
فکر کنم تا حدودی مناسب باشه .. ولی از نظر علمی هم بررسی کنیم اون فرکانس دیگه کم کم با 2.1v صددرصد پایدار میشه ... ساید تست های مختلف رو هم با همون 1.92v پاس کنه ولی ناپایداری تو اون فرکانس هر آن ممکنه رخ بده ! ( ناپایداری فقط شامل Restart کردن سیستم یا فریز کردن نیست ! ) . اگه رمهای با فرکانس 1066 و CL5 رو بررسی کنی ، می بینی که با همین رنج ولتاژ بایاس شدند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein_OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ضمنآ برای اینکه یه چیپ در فرکانس بالاتر فعالیت کننده کیفیت PCB مموری هم دخیل هست .
تا شما Max Temp در حالت Default رو به من ندی من نمیتونم یه فرکانس و ولتاژ کاملا Safe برای شما تعیین کنم .
پس بعد از خرید کولینگ بهتره بحث رو ادامه بدیم . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.
.
....
......
Overclocker (02-08-08)
کاربر شهرسختافزار
راستی یه سوال خفن دارم از شما آقای مهدی موسوی ! :
اگر من سیستمم را در این حالت اور کنم و همیشه در این حالت باشه یعنی هر موقعه که سیستم روشن میشه اینطور باشه حالا هر کاری انجام دادم در کل همیشه اینطور اور باشه :
CPU:Q6600@3200MHZ
RAM:DDR2 800@1066
VGA:9800GTX@Core 850 Mem 2500
مشکلی واسش بعدا پیش نمیاد مثلا بعد از چند هفته ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
بدون تست Max temp نمیشه نظر داد ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein_OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.
.
....
......
Majid OC (04-08-08), Overclocker (04-08-08)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi_Moosavi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چشم پس یکم طول میکشه ! چون هنوز کولر نرسیده به دستم ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
خوب این هم نتایج Max temp البته با فن استوک فعلا اینو ببین کارت را راه میاندازه ؟
راستی این تست با فرکانس 1066 رم و ولتاژ1.92 انجام شده !که گفتی با بلند ارتوس پایدار نیست حالا چی میگ مهدی جان ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Overclocker در تاریخ 09-08-08 انجام شده است
AMD>INTEL (09-08-08)
کاربر شهرسختافزار
مهدی جان اول اون پست بالا را نگاه کن که 1066 را با 1.92 پایدار کردم ! بعد نگو که پایدار نمیشه !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi_Moosavi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و مگه وقتی Q6600 روی ولتاز Auto باشه نهایتا چه ولتاژی میده ؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks