سعید جان عضویتتون را در انجمن ها تبریک میگم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Revision پردازنده شما چیه ؟ R0 هست یا C0 ؟

در صورتی که مطمئن هستید مشکل دما دارید ولتاژ پردازنده را بیشتر کنید ( تا 1.7 ولت ) و ولتاژ پل شمالی هم برای 4500 به نظرم یکم کم هست و 1.4 را ست کنید . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

والا نوید جان بستگی به چیپ رم شما داره . کمااینکه ما رم های 533 یا 677 زیادی داریم رکورد های فوق العاده ای تونستند باهاشون ثبت کنند و از چیپ های مرغوب D9 GMH یا GKX درشون استفاده شده . در نتیجه اینکه بگیم با چه رمی میشه چه قدر اورکلاک کرد با توجه به فرکانس پایه اش حرف درستی نیست و قابلیت اورکلاک رم ها را فرکانس پایه اشون تشکیل نمیدند .

پروفایل رمتون برای رسیدن به فرکانس 900 چه قدر هست ؟ ( ولتاژ و تایمینگ های اصلی ) .

یک عکس از تب SPD هم در CPU-Z بگذارید . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید خیلی ممنون دیگه دارم خدمونی می شم آقا شهریار!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

منو بگو اصلا یادم رفته بود مشکلمو تو اینجا مطرح کردم. انقدر گرفتار ثبت نام دانشگاه بودم که .. به بزرگی خودت ببخش آقا شهریار .

R0 هستش . کارایی که گفتین انجام دادم اما بازم گیر داده به 4338 .ل کنم نیست بیشتر م نمیره!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

اصلا من ولتاژو رو تو 4.3 هم رو 1.7 یا 1.75 می زارما تو مانیتورینگ بایوس 1.6725 نشون می ده !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

یعنی ریورژنه خوبی نیست! یا پروفایل خوبی نیست!؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

می خوایین مینمو بفرستم واستون ببینید چسه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فک نکنم از دما باشه! خونمون یخچاله!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پل شمالی رو هم از 1.4 شما تا 1.62 تغییر دادم اما نشد.

یه چیز دیگه! من که مولتی رو از 12.5 رو مثلان 7 یا 6 میزارم که مثلا فرکانس مسیررو بیشتر کنم بیشترین مقدار با هر ولتاژی 349 یا 350 می تونم بش برسم! واسه چی ها؟ دقیقا رو همینfsb و مولتی 12.5 سیستم رو 4338 می مونه! این در حالی هستش که با E6600 که پر مصرف تر هم هست به 460 هم می رسم با ولتاژ پل شمالی 1.5!! کمک آقا شهریار گلبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید