سلام امید جان ، عضویتتون را در انجمن های پی سی نتورک تبریک میگم . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط deopen برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببینید به نظر من نمیشه یک رابطه خاص به ولتاژ و فرکانس رم اختصاص داد چرا که این قضیه بیشتر به نوع چیپ بستگی داره . کمااینکه رنج ولتاژ برای اورکلاک در چیپ های D9 کاملاً با ولتاژ های چیپ های Elpida و ... متفاوت هست . حتی در چیپ های مشابه هم این قضیه را میبینیم . در کل قانون دادن توی این قضیه اشتباهه .
افزایش ولتاژ شما هم برای رم باز هم نمیشه قاعده خاص براش تعیین کرد چراکه به تایمینگ شما بستگی داره . برای مثال در صورتی که بخوایند در یک فرکانس ثابت تنها tRD یا همون PL را کاهش بدید مجبور میشید که ولتاژ NB را هم افزایش بدید . که این قضیه هم باز بر میگرده به اینکه چه تایمینگی را دارید تغییر میدید .
ببینید برای رم یک tCase تعریف شده ولی معمولاً در صورت دمای بالای چیپ ، مشکلاتی از قبیل هنگ کردن ، صفحه آبی و ... را مشاهده میکنید .
یک نکته خیلی مهم ! رم های شما DDR2 هستند و ولتاژی که شما اعمال کردید خیلی خیلی نجومی هست برای اون فرکانس و میتونه داغون کنه ماژول هاتونو . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید خیلی سریع بیاریدش پایین . نوع کولینگتون و مشخصات رمتون را هم بگید لطفا .
در مورد تایمینگ های اصلی به نظر من این مقاله که پیام جان نوشتند را اول بخونید البته اگه دوست دارید علمی یاد بگیرید تا حدودی با قضیه آشنا میشید .
Timing چیست ؟
توی تایمینگ های شما دیدم که شما tRP را کم کرده بودید و روی 3 گذاشته بودید . ببینید اول از همه شما باید مشخص کنید که هدفتون پیدا کردن یک پروفایل 24/7 هست یا یک رکورد که البته برای هر دو من این مقدار را پیشنهاد نمیکنم مگر برای موارد خاص . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید البته طبیعی هست که tRP تاثیر به سزایی توی کارایی داره .
در کل تا مدل رم و ... مشخص نشه و هدف شما از اورکلاکینگ این ماژول ها هم مشخص نشه به نظرم نمیشه پروفایل یا چیزی را پیشنهاد داد . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks