خوب دوستان با پروفایلهای دیگه نیز شروع به اور کردم فعلاً پروفایلی که دوستمون بهم دادند رو تست کردم که بصورت زیر بود اما برای برد ایشون BiosTar Tpower بود استفاده شده بود باز هم برای FSB زیر 500 سیستم بالا میاد اما روی 500 و بالاتر بالا نمیاد ممکنه یکی راهنمایی کنه که تا چه میزان یک FSB Wall میتونه ادامه داشته باشه و دیگه راهی نداره با AirCooling به میزان بیشتری برسم؟
حتی با پایین آوردن ضریب پردازنده باز هم هیچ تفاوتی پیدا نمیشه کرد دقیقاً روی همان مقدار FSB حالت دیفالت همون گیرها رو میده
متشکرم
وحید جان...
دمای پل شمالی چقدر هست؟؟!!
تا جایی که می تونی دماشو بیار پایین... ولتاژ پل شمالی رو هم تا جایی که می تونی کم بده تا دماش بیخودی بالا نره...
واسه Cpu هم همین طور... Air cooling تا حد زیادی به دما وابسته هست!! تا جایی که بتونی دمارو پایین بیاری می تونی پیشرفت داشته باشی...!!

-----
Cpu Pll رو چقدر می دی؟؟
بدون تنظیم دستی GTL ها, سیستم ناپایدار می شه؟؟ بذار Auto و سعی کن محدوده ولتاژها رو کم کنی تا بتونی تشخیص بدی که کدوم گزینه محدودیت ایجاد می کنه!!

از من می شنوی دوباره از اول شروع کن!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تمام گزینه ها رو Auto بذار... با حداکثر FSB ممکن سیستم رو بوت کن!! بعد تک تک!! ولتاژهای بایوس رو تغییر بده!!
بعد از پایدار شدن کامل برو بالاتر (تست با Occt)...

قربانت...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید