پاسخ: اورکلاک core i7 930
سلام
میدونم
مین قبلیم رو هم همین طوری اور کردم 2 تا تایمینگ کم کردم و باس هم کمتر از چیزی بود که خود رم داشت
و چون تایمینگ رو پایین میزندم امتیازم در نرم افزار ها بهتر میشد از نظر سرعت
خب میتونم فک کنم با همون تایمینگ بالاتر 1900 رو ست کنم
اما خب تایمینگ بهتره یا باس؟ که همون طوری اقدام کنم
ممنون
فک کنم ما رم ها نیست
من ضریب رو گذاشتم روی 8 با تایمینگ 9 9 9 و جتی 10 10 10 هم نتوانست blck رو 191 بیاره بالا
ولتاژ سی پی یو رو 1.275 قبلا بود الان گذاشتم 1.300 اما بازم نشد
فک کنم کشل از یک چیز دیگس
در ضمن من همش ضریب سی پی یو رو میزارم 21 اما توی xpu-z همیشه میزنه 22 چرا؟ و با blck رو که میزارم 181 به جای 3.8 همش مینویسه 4 در مواقع بیکاری هم کم نمیشه البته c1 رو دیگه غیر فعال کردم
سپاس
فکر کنم Turbo فعال هست به همین دلیل ضریب رو 22 می کنه
شما کمی VTT رو افزایش بدید به طور مثال 1.32 کنید ببینید تفاوتی در کار حس می کنید
اره توربو فعاله
پس اونم غیر فعال می کنم
فک کنم غیر فعال بشه بتونم 191 بزارم چون اینطور معلومه رم مشکل نداشت
ممنون
توربو رو غیر فعال کردم دیگه 22 نمیشه
و vtt 1.32 گذاشتم
blck رو 191 گذاشتم
ضریب رو 1 بار با 10 و یک بار با 8 امتحان کردم اما بازم صفحه ی آبی میاد
مشکل چیه؟
ممنون
یک سوال ضریب Uncore رو کم کردید یا خیر؟
همون 20 هست من هر چی گفتید همون رو انجام دادم به چیزی دست نزدم هر چی هم دست زدم در پست های قبلی گفتم که فقط ولتاژ پردازنده بود و رم و دیگر هیج
والا باید بشینید و تک تک گزینه ها رو تست کنید ببینید مشکل از کجاست
پیشنهاد می کنم ضریب پردازنده رو روی 16 بگذارید و بعد BCLK رو روی 200 تنظیم کنید ببینید درون ویندوز میره یا خیر
و کلا در صورتی که ضریب پردازنده شما روی 21 هست یک بار 195 رو امتحان کنید ببینید می تونید وارد ویندوز شوید یا نه
نقل قول:
پیشنهاد می کنم ضریب پردازنده رو روی 16 بگذارید و بعد BCLK رو روی 200 تنظیم کنید ببینید درون ویندوز میره یا خیر
ضریب رم رو هم گذاشته بودم روی 8 اما نشد
نقل قول:
و کلا در صورتی که ضریب پردازنده شما روی 21 هست یک بار 195 رو امتحان کنید ببینید می تونید وارد ویندوز شوید یا نه
این هم ضریب رم روی 8 بود اما بازم نشد
اون uncore چی بود؟ باید کم کنم؟
ممنون
NB frequency هست والا بایوس رو اپ دیت کنید نمی دونم این مشکل اصولا مال رم هست یا مشکل فرکانس Uncore که با کمی ولتاژ یا اصولا کمی بالا و پایین کردن حل میشه
شما در کدوم شهر هستید؟