سلام
خمیر خوب گیرم نیومد بهترینش 2500 تومنی هست که از همون استفاده کردم یکم تیره هست
اول اشتباه بسته بودم یعنی نبسته بودم فنو دما بالاتر بود گفتم بازش کنم تازه دیدم بسته شد فهمیدم اما اینبار دیگه درست بستم
خب حالا چیکار کنم؟
Printable View
سلام
خمیر خوب گیرم نیومد بهترینش 2500 تومنی هست که از همون استفاده کردم یکم تیره هست
اول اشتباه بسته بودم یعنی نبسته بودم فنو دما بالاتر بود گفتم بازش کنم تازه دیدم بسته شد فهمیدم اما اینبار دیگه درست بستم
خب حالا چیکار کنم؟
در ابتدا می بایستی خمیر خوب تهیه کنید سعی کنید از نمایندگی شرکت اینده سیما خمیر Tx3 رو تهیه کنید و از اون استفاده کنید الان دمای سیستمتون روی چند هست؟
ایا شما با گزینه های درون بایوس اصلا بازی کرده اید منظور این هست که شما یک ولتاژی با یک سری تنظیماتی رو ست کنید و در داخل ویندوز تست OCCTP بگیرید؟
تا فرکانس 3.6 در صورتی که چیپ خوبی داشته باشید نیازی به دادن ولتاژ ندارید اما در بهتر هست 5 درصد به ولتاژ های مورد نیاز افزایش دهید و Calibration رو هم Standard 2 قرار بدید
سلام
ببینید من کرمانم و این خمیر رو هم دنبالش بودم که گیرم نیومد
منظورتون دمای داخل کیس هست؟ حدود 34-35 هست فک کنم
خیر من با occt هیچ وقت تست نمی گیرم همش با linx کار می کنم که خیلی بهتره بدون اور با 1 دقیقه تست دما میاد روی 80 با اور که جرات نمی کنم
کدوم ولتاژ ها رو چقد افزایش بدم؟
ممنون
ولتاژ های که در اون تاپیک معرفی شدند ولتاژ های مورد نیاز برای سی پی یو هستند اون ها رو تغییر بدید و با افزایش کم مثلا qpi رو از 1.2 به 1.250 افزایش بدید
خب اینطوری که دما بیشتر میشه نه؟ اگه ولتاژ بدم)
خوب شما می خواهید اورکلاک کنید نمی خواهید که سیستمی داشته باشید که استیبل نباشه
نگاه کنید موضوع رو خیلی پیچیده اش کردید روز اول من به راحتی با یک پروفایل به شما می تونستم سیستمتون رو روی فرکانس 4 برای همیشه استیبل کنم اما موضوع این بود که هر چیزی رو ادم از پایه یاد بگیره شما هیچ کدوم از گزینه های بایوس خود رو هنوز نشناخته اید و تا زمانی که وقت برای این کار نگزارید نمیشه اون چیزی که مد نظر شماست رو برای خودتون انجام بدید
اگر می خواهید یک پروفایل اماده به شما بدم که در صورتی که وقت اضافه برای صرفه کردن برای تست رو ندارید
ممنون
باشه من یکم داخل بایوس میچرخم یکمم مقاله می خونم بعد شروع می کنم
ممنون تا اینجا راهنمایی کردید
سلام
من فن v10 گرفتم که خیالم از گرم بودن راحت بشه
قبلا دمای سی پی یو در حالت عادی حدود 50-55 بود و در حالت لود در 1 دقیقه linx میزد بالای 80 و سریع قعط میکردم
اما با این فن و خمیر خودش در حالت عادی 35 هست و در حالت لود با linx بالای 55 نمیره یعنی لود این = حالت عادی فن معمولی که اصلا هنوزم ...
در ضمن درب کیس بازه و 2 تا از رایتر هت قعط کردم چون جا نمیشد کابلاشونو وصل کنم اگرم بدم رایتر ها رو جلو زشت میشه
حالا منتظر فیوژنم که راحت باشه دیگه
خب یک چیزی
منخمیر زدم روی سی پی یو یکمم روی فن بعد جاش زدم مثل چسب چسبیده بود گفتم شاید پخش نشده باشه کندمش با زور و ددیدم نه درسته بعد گفتم شاید خمیر ها خراب شده باشه و حیفه این خمیر ها رو بکنم دوباره بزنم یکم فقط روی فن و سی پی یو دوباره ریختم به فن رو روی مین بستم
درسته دیگه؟
در ضمن من مینو باز کردم بعد بستم چون مهره ها پشت مین می خورد قیمت = 180
خب حالا تا چند برم خوبه؟ نمی خواهم زیادم بهش فشار بیارم اما با این فن هم خیلی کم نباشه
فن دوم این کولر برای رم هاست ؟ اگه اینطوره خب خیالم از رم هم یکم راحته کلا الان سیستمم خنکه چون یک جورایی میشه گفت این چیپ مین رو هم خنک می کنم از طرف فن اولش
ممنون
حال که به دمای پایدار تری رسیده اید می تونید از پروفایل های زیر استفاده کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سلام
ممنون
این پروفایلو وارد کردم دما در حالت عادی شده 45 اما با لود linx در یک دقیقه شد 75 که دمای هسته ی اولش 98 درجه شد
مشکل از چیه؟
دز ضمن ولتاژ 1.7 رو وقتی برای رم میزنم صورتی رنگه یعنی یکم زیاده این مشکلی نداره؟
ولتاژ چیو زیاد کردم که اینطوری شد؟
در ضمن من blck رو 180 زدم چون اول 190 زده بودم وقتی ویندوز اومد بالا صفخه ی آبی اومد کمش کردم با 180 تست کردم
سپاس