پاسخ: اورکلاک core i7 930
خب توضیحات کارایی که کردم رو نوشتم بالا
حالا چند تا سوال دارم:(همون طور که گفتین من خودم تست ها رو گرفتم و فقط سوالایی که دارم رو میپرسم)
1-من تمام تست ها رو با linx گرفتم که دما رو فوق العاده افزایش میده طوری که دمای سی پی یو در 3 دقیقه به 75 و دمای هسته ها به 95 میرسه می خواستم اگه میشه بهترین نرم افزار تست از سی پی یو و رم رو بهم معرفی کنید ببینم آخرین حد دما چنده و کاملا پایدار هست یا نه
2-ولتاژ cpu pll برای چی هست؟
3-ولتاژ cpu pll دیفالتش چنده؟ چون خودش زده بود 1.800 اما شما گفتین بزارم 1.700 برای اور
4-ولتاژ ioh core برای چی هست؟
5-qpi مین من 6.4 هست یعنی سی پی یو 980 رو ساپورت می کنه اما پس چرا باید ولتاژ رو 0.02 بالا ببرم؟ مگه وقتی 980 ببندم روش خودش ولتاژ رو میبره بالا
6-گزینه ی perfomance enhance به چه درد می خوره؟
7- uncore رو 18 گذاشتم یعنی 2 تا کمتر کردم مشکلی پیش نمیاد؟ برای چی هست؟ ولتاژش کدومه که اینو بشه 20 گذاشت؟
8-من وقتی سیستم رو روشن می کنم (ریست نه) چند بار انگار خودش داره سیستم رو ریست می کنه بعد میاد بالا این مشکل چیه؟ چیکار کنم حل بشه؟به هارد ضربه میزنه؟
9-چطوری میشه توبو هم فعال کرد؟ الان فعال کنم ناپایداری ایجاد می کنه کدوم ولتاز رو باید زیاد یا کم کنم؟
ببخشید خیلی سوالام زیاد شدن لطفا هر کدومو که بلدین جواب بدین بعضی سوالام مثل 8 خیلی محتاج جوابشون هستم
بازم ممنون از اینکه همیشه راهنماییم کردید
با سلام شرمنده هستم این مدت کمتر به فروم سر زدم و تاپیک شما رو هم ندیدم
1
نقل قول:
-من تمام تست ها رو با linx گرفتم که دما رو فوق العاده افزایش میده طوری که دمای سی پی یو در 3 دقیقه به 75 و دمای هسته ها به 95 میرسه می خواستم اگه میشه بهترین نرم افزار تست از سی پی یو و رم رو بهم معرفی کنید ببینم آخرین حد دما چنده و کاملا پایدار هست یا نه
نگاه کن دوست عزیز شما هیچ نرم افزاری رو نمی تونید به این اسم ازش استفاده کنید که اگر پاس کرد سیستم شما پایدار هست ممکن هست شما 20 ساعت یک نرم افزار لود رو ران کنید اما به محض اینکه یک برنامه که اصلا لودی نداره رو باز کنید و سیستم ریستارت کنه
من به شما Prime 95 رو پیشنهاد می دم چون تقریبا نرم افزاری هست که سیستم رو با توجه به حال خودش کار می کنه
3-
نقل قول:
ولتاژ cpu pll دیفالتش چنده؟ چون خودش زده بود 1.800 اما شما گفتین بزارم 1.700 برای اور
این مقدار به صورت پایه 1.8 در نظر گرفته شده برای کنترل راحت تر دما این میزان رو در صورتی که شما کمتر کنید بهتر هست البته این به تجربه هست
4
نقل قول:
-ولتاژ ioh core برای چی هست؟
مربوط به ولتاژ NB هست یا همون NB Voltage نامیده می شود
5
نقل قول:
-qpi مین من 6.4 هست یعنی سی پی یو 980 رو ساپورت می کنه اما پس چرا باید ولتاژ رو 0.02 بالا ببرم؟ مگه وقتی 980 ببندم روش خودش ولتاژ رو میبره بالا
چه کسی گفته باید ولتاژ رو ببرید بالا؟ هر سی پی یو با توجه به مشخصات داخلی اون چیپ تنظیماتش معلوم می شه یعنی به صورت پیش فرض برای هر سی پی یو یک سری تنظیمات هست به همین دلیل هست که شما هنگامی که مادربورد رو Clear Cmos می کنید سیستم بالا میاد و از تنظیمات پیش فرض استفاده می کند
7
نقل قول:
- uncore رو 18 گذاشتم یعنی 2 تا کمتر کردم مشکلی پیش نمیاد؟ برای چی هست؟ ولتاژش کدومه که اینو بشه 20 گذاشت؟
Uncore به دو پارامتر بسته داره یکی Nb voltage هست و دیگری Vtt هست که شما با تنظیم این گزینه ها و بسته به سی پی یو تون می تونید این عدد رو افزایش یا کاهش بدید اما از قاعده دو برابر و بیشتر پیروی می کند
نقل قول:
8-من وقتی سیستم رو روشن می کنم (ریست نه) چند بار انگار خودش داره سیستم رو ریست می کنه بعد میاد بالا این مشکل چیه؟ چیکار کنم حل بشه؟به هارد ضربه میزنه؟
مادربورد چند بار سیستم رو بوت می کند تا در صورتی که ایرادی در سیستم داشته باشه Overclocking fail بشه و در صورتی که مشکل نداشته باشه بالا میاد این یک موضوع معمول در مادربورد های گیگا بایت هست و جز خوبی ها حساب می شود
نقل قول:
9-چطوری میشه توبو هم فعال کرد؟ الان فعال کنم ناپایداری ایجاد می کنه کدوم ولتاز رو باید زیاد یا کم کنم؟
منظور شما از Turbo ضریب 22 هست؟ در صورتی که شما می خواهید با ضریب 22 وارد ویندوز شوید کافی هست اون ضریب رو د ر multi قرار دهید و ولتاژ سی پی یو رو افزایش دهید البته در اورکلاک نکته مهم چیپی هست که شما دارید با اون کار می کنید باید چیپ توانایی اون کاری که شما می خواهید انجام بدید رو داشته باشه
امیدوارم سوالی رو جا ننداخته باشم توی مانیتور 10 اینچ فقط نشانه موس معلومه
در صورتی که سوالی رو فراموش کردم بگید تا مجددا پاسخ دهم
سلام
نقل قول:
با سلام شرمنده هستم این مدت کمتر به فروم سر زدم و تاپیک شما رو هم ندیدم
خواهش می کنم لطف میک نید که جواب میدید
نقل قول:
نگاه کن دوست عزیز شما هیچ نرم افزاری رو نمی تونید به این اسم ازش استفاده کنید که اگر پاس کرد سیستم شما پایدار هست ممکن هست شما 20 ساعت یک نرم افزار لود رو ران کنید اما به محض اینکه یک برنامه که اصلا لودی نداره رو باز کنید و سیستم ریستارت کنه
ولی linx واقعا فشارش زیاده ها نمی دونم شما امتجان کردید یا نه اگه نه جتما امتجانش کنید لینکشو هم خواستید بهتون بدم
نقل قول:
این مقدار به صورت پایه 1.8 در نظر گرفته شده برای کنترل راحت تر دما این میزان رو در صورتی که شما کمتر کنید بهتر هست البته این به تجربه هست
ولتاژ پایه وقتی 1.8 هست پس استادنداردش هم همینه دیگه پایین ترش ناپایداری ایجاد می کنه منظورم 1.7 هست
نقل قول:
مربوط به ولتاژ NB هست یا همون NB Voltage نامیده می شود
یعنی چیپ مین؟
نقل قول:
چه کسی گفته باید ولتاژ رو ببرید بالا؟ هر سی پی یو با توجه به مشخصات داخلی اون چیپ تنظیماتش معلوم می شه یعنی به صورت پیش فرض برای هر سی پی یو یک سری تنظیمات هست به همین دلیل هست که شما هنگامی که مادربورد رو Clear Cmos می کنید سیستم بالا میاد و از تنظیمات پیش فرض استفاده می کند
برای 980 کلی گفتم اما در مورد ولتاژش 1.220 هست که اصلش 1.200 هست یعنی زیاد گذاشتم ولتاژ ها رو؟
نقل قول:
Uncore به دو پارامتر بسته داره یکی Nb voltage هست و دیگری Vtt هست که شما با تنظیم این گزینه ها و بسته به سی پی یو تون می تونید این عدد رو افزایش یا کاهش بدید اما از قاعده دو برابر و بیشتر پیروی می کند
خب باید همون 20 باشه؟ کمترش سرعت رو هم کاهش می ده؟ زیاد باشه دما رو فزاریش میده؟
نقل قول:
مادربورد چند بار سیستم رو بوت می کند تا در صورتی که ایرادی در سیستم داشته باشه Overclocking fail بشه و در صورتی که مشکل نداشته باشه بالا میاد این یک موضوع معمول در مادربورد های گیگا بایت هست و جز خوبی ها حساب می شود
خب همیشه این کار رو می کنه مگه به هارد ضربه نمی زنه؟
نقل قول:
منظور شما از Turbo ضریب 22 هست؟ در صورتی که شما می خواهید با ضریب 22 وارد ویندوز شوید کافی هست اون ضریب رو د ر multi قرار دهید و ولتاژ سی پی یو رو افزایش دهید البته در اورکلاک نکته مهم چیپی هست که شما دارید با اون کار می کنید باید چیپ توانایی اون کاری که شما می خواهید انجام بدید رو داشته باشه
بله منظورم ضریب 22 هست یعنی مثل قبل می خواهم توربو روشن باشه
با ولتاژ سی پی یو حل نشد و بازم ناپایداره
نقل قول:
امیدوارم سوالی رو جا ننداخته باشم توی مانیتور 10 اینچ فقط نشانه موس معلومه
در صورتی که سوالی رو فراموش کردم بگید تا مجددا پاسخ دهم
ببخشید این فک کنم جا موند
نقل قول:
ممنون
سوالی که چا موند در صورت فعال بودنش باعث افزایش کارایی در حالت 2 بعدی می شود
من هیچ گاه اورکلاک برای پایداری انجام ندادم و برای سیستم خونه هم اورکلاک نمی کنم تنها سیستم هایی که مربوط به تست میشه رو اورکلاک می کنم پس استیبل شدنش با تست های که انجام می دم مهم هست نه با تست هایی مثل Linx
ولتاژ شما بسته به چیپی هست که استفاده می کنید واسه 2 تا چیپ با یک بچ نامبر هم متفاوت هست و باید تست بشه تا معلوم بشه
ممنون بازم جواب دادید اما یکی دوتا جا موند باز و یکی رو کامل نفهمیدم
نقل قول:
سوالی که چا موند در صورت فعال بودنش باعث افزایش کارایی در حالت 2 بعدی می شود
منظورتون در ویندوزه یا کارایی مثل فتوشاپ؟ کلا بزارمش روی turbo ؟ xterme چی؟
در مورد bn اینو جواب ندادید:
در مورد uncore این رو جواب ندادید:
نقل قول:
خب باید همون 20 باشه؟ کمترش سرعت رو هم کاهش می ده؟ زیاد باشه دما رو فزاریش میده؟
در مورد ریست شدن:
نقل قول:
خب همیشه این کار رو می کنه مگه به هارد ضربه نمی زنه؟
در ضمن نگفتید چطوری میشه توربو رو فعال کرد که پایدار باشه؟
در مورد ولتاژ ها خوب گذاشتم هیچ کدوم کم و زیاد نیست؟
ممنون
سلام
یک مشکل در مورد اور
من الان اورم 3.8 هست با توربو روشن وقتی فایل ویدوئویی تبدیل می کنم (با jetaudio) اگه مثلا بازی هم باهاش بکنم بعد فایل که تبدیل شد رو باز کنم میبینم صدا و تصویر از هم فاصله دارند و هماهنگ نیستند یعنی کلا وقتی فایل تبدیل میشه کار سنگینی نباید بکنم این به چه دلیل هست؟
سپاس
کلاً قضیه کانورت کردن و تبدیل فرمتها یا به اصطلاح رندرینگ میزان زیادی از حجم پردازنده هارد و رم رو اشغال میکنه بهمین خاطر سرعت انجام عملیات دیگر کاهش پیدا میکنه
سلام
ممنون جواب دادید ولی منظورم یک چیز دیگه بود
این سی پی یو وقتی تبدیل می کنه فقط 50 درصد کار می کنه و اگه همراهش بازی هم بکنم اینقدر قدرت داره که بتونه هر دو رو با هم اجرا کنه سرعت هم کم نمیشه فقط مشکل اینه که وقتی تبدیل میشه بعد که فایل رو باز می کنم میبینم درست تبدیل نشده صدا و تصویر با هم هماهنگ نیستند
ممنون میشم راهنمایی کنید
سپاس
نقل قول:
سلام
ممنون جواب دادید ولی منظورم یک چیز دیگه بود
این سی پی یو وقتی تبدیل می کنه فقط 50 درصد کار می کنه و اگه همراهش بازی هم بکنم اینقدر قدرت داره که بتونه هر دو رو با هم اجرا کنه سرعت هم کم نمیشه فقط مشکل اینه که وقتی تبدیل میشه بعد که فایل رو باز می کنم میبینم درست تبدیل نشده صدا و تصویر با هم هماهنگ نیستند
ممنون میشم راهنمایی کنید
سپاس
این اتفاق فقط در زمانی که شما بازی میکنید می افته ؟
فقط بازی نه کلا هر کاری که به سی پی یو فشار بیاره