پاسخ: اورکلاک core i7 930
در بازی مافیا و gta تست گرفتم:
در مافیا بدون اور 26 فریم میده در حالت اور 3.8 میشه 29
در جی تی آ بدون اور 23 فریم میده در حالت اور 3.8 میشه 25
یعنی نگرفتن فریم بیشتر به دلیل قدرت کم گرافیکه ؟ و سی پی یو به هیچ عنوان محدودیتی ایجاد نکرده و همین طور رم؟
گرافیکمم zotac gtx465 هست
بازی ها رو با بالاترین تنظیمات + رزولوشن 1920 اجرا کردم
ممنون از راهنماییهاتون
نقل قول:
سلام
ممنون
این پروفایلو وارد کردم دما در حالت عادی شده 45 اما با لود linx در یک دقیقه شد 75 که دمای هسته ی اولش 98 درجه شد
مشکل از چیه؟
دز ضمن ولتاژ 1.7 رو وقتی برای رم میزنم صورتی رنگه یعنی یکم زیاده این مشکلی نداره؟
ولتاژ چیو زیاد کردم که اینطوری شد؟
در ضمن من blck رو 180 زدم چون اول 190 زده بودم وقتی ویندوز اومد بالا صفخه ی آبی اومد کمش کردم با 180 تست کردم
سپاس
مشکل مال رم های شما هست که نمی تونه 1900 وارد ویندوز بشه این ولتاژ های بیشترین مقداری هست که برای این پروفایل میشه داد یعنی اینکه شما باید شروع کنید تک تک ولتاژ ها رو کم کنید تا ببینید سی پی یو شما رو چه ولتاژی می تونی پایدار وارد ویندوز بشه
دما برای هر هسته تا 70 هم بره مشکلی ایجاد نمی کنه و حالت طبیعی داره سعی کنید هنگامی که بازی می کنید دور فن سی پی یو تا ته باشه و TEC فن سی پی یوتون هم فعال باشه که دما رو پایین تر نگه داره
در مورد اینکه چرا فریم کمتری می گیرید مسلما اورکلاک گرافیک در این بین بی تاثیر نبوده و نخواهد بود پیشنهاد می کنم اگر گرافیک شما Vr دارد با دادن ولتاژ توسط نرم افزار به اون گرافیک هم ماکس اورکلاک کنید ببینید ایا می تونید انچه که در یک بازی انتظار دارید بر اورده می کند یا خیر
البته برای بازی کردن در 1920*1080 شما نیاز مند یک گرافیک قوی تر یا دستکاری ویندوز خود برای بالا بردن عملکرد هستید یا استفاده از درایور های دست کاری شده
موفق باشید
سلام
اگه باید دما برای هر هسته 70 باشه که خیلی کم میشه فک کنم بالای 3.5 نتونم اور کنم اما اگه دمای سی پی یو تا 70 فک کنم بتونم تا 3.8 روی همین دما نگهش دارم
در ضمن در بازی زیاد بالا نمیره چون زیاد کاری هم نمی کنه اما linx فقط 1 دقیقه کار کنه دما رو طوری بالا میبره که فک کنم دو تا بازی رو هم با هم بازی کنم اینقد نشه
گرافیکم گرمه و زیاد حال نمیده گرافیک اور کنم به همین دلیل بیخیالش شدم
tec فن نمی دونم چیه
گرافیکم در رزولوشن 1920 با بالاترین جزئیات تمام بازی ها رو خوب اجرا می کنه اما کلا گفتم که ببینم کدوم داره محدودیت ایجاد می کنه
دمای حالت معمولی 45 خوبه؟ (با فن خودش قبلا 55 بود)
در حالت لود خود سی پی یو 70 خوبه؟ ( که فک نکنم دمای هسته ها بالای 80 بره) البته قبلا دمای سی پی یو با هسته هاش فقط 3- درجه فرق می کرد اما الان اور کردم با این فن دمای سی پی یو با هسته هاش بیشتر شده
خب وقتی رم نمی تونه باید چیکار کنم؟ ضریب سی پی یو رو 22 بزارم؟ یا ضریب رمو کمتر کنم؟
ممنون
در صورتی که می تونید ضریب سی پی یو رو افزایش بدید به 22 مشکلی ایجاد نمی کنه ولتاژ های شما برای فرکانس 4.2 تا 4.4 به صورت پایدار کافی هست و جواب کار شما را میده
سلام
خب من همون 4 رو پس خوبه دیگه برم چون زیاد هم هست بالاتر برم و الکی فشار بیارم
خب من ضریب رو 22 گذاشتم و blck رو 182در cpu-z هم نوشت 4002 اما my computer میزنه 3.8 چرا؟ یعنی ویندوز خودش میگه این 3.8 هست که میشه همون 21
ویندوزمم قاط زد الان گزاشتم ضریب رو 21 حالا cpu-z میگه بازم 22 هست
در ضمن با اینکه c1 رو فعال نگه داشتم اما ضریب ر حالت معمولش کم نمیشه
خب پس همون ضریب 21 بهتره؟
blck هم 182 جواب میده یکم بالاتر هم همین طور اما 190 یا 191 که بشه 4 جواب نمیده و ریست می کنه وقتی ویندوز میاد بالا (صفحه ی آبی) که باس رم هم میشه 1900
یعنی نمیشه کاری کرد که 50-60 تا باس بیشتر جواب بده؟ ولتاژ رو تا 1.8 هم بردم نشد در صورتی که 1820 یا یکم بالاترش رو با 1.6 ولت راحت کار می کنه
الان ضریب سی پی یو 21 و blck هم 182 هست ولتاژ رو هم اوردم پایین الان 1.275 هست که خیلی دما رو اورد پاینن این ولتاژ
رم هم ولتاژش 1.6 هست
بقیه ی ولتاژ ها رو چون نمی دونستم چی هستن دست نزدم
حالا چطوری تا 4 بیارمش؟
ممنون
تایمینگ رم های شما چی هست الان؟
باید مشکل مال تایمینگ رم ها باشه دمای NB چطور هست؟
سلام
تامینگ رم هام در اصل 9 هست وقتی ضریب رو میزارم 10 و اور می کنم میشه 10 البه بعضی وقت ها هم دیدم که همون 9 می مونه
دمای nb رو من توی هیچ نرم افزاری ندیدم اگه منظورتون دمای مین هست که 57-58 هست با حالت معمولیش و اورکلاک نشده زیاد فرق نمی کنه
نه دمای North bridge یکی از موثر ترین دما ها در اورکلاک پایدار هست شما می تونید دمای اون رو در بایوس در همون صفحه اصلی که 5 گزینه داره مشاهده کنید یا به قسمت کنترل دما ها یا ولتاژ ها رفته و انجا دما رو چک کنید رم شما یکم برای اورکلاک مشکل ایجاد می کنه در صورتی که می خواهید یک اورکلاک خوب و یک پرفورمنس عالی داشته باشید بهتره به فکر یک رم با تایمینگ پایین تر و فرکانس بالا تر باشید
سلام
من همون اول این رمو با تایمینگ 8 می خواستم بگیرم اما گیر نیومد برام با تایمینگ 9 فرستادند
حالا چیکار کنم؟
خوب نگاه کنید در این صورت باید Divider رو شما روی 8 بگذارید یعنی 190در 8 ضرب میشه که مساوی میشه با 1520 و تایمینگ مثلا 8 ست کنید