پاسخ: اورکلاک core i7 930
بازم سلام
منظورتون از پروفایل اینه چقد بخواهم اور کنم؟ تا 3.6 بسه؟ رم هم تا 1800 خوبه؟ گرافیک اور نمی کنم چون نه بدرد می خوره نه زیاد فریم میده و الکی گرم تر هم میشه
چرا c1 رو غیر فعال کنم ؟ من قبلا 775 اور کردم همیشه این فعال بود ، مگه کارش این نیست که وقتی سی پی یو زیاد کار نمی کنه قدرتش بیاد پایین و مصرف کمتری رو هم داشته باشه؟
ممنون
با سلام فعال بودن اون گزینه تاثیرش این هست که ضریب سی پی یو شما رو در مواقع بیکاری سیستم کاهش داده یعنی از 21 به 12 15 یا اعدادی بسته به نیاز سیستم تغییر می ده
اصولا من خودم به شخصه ترجیح می دم که این گزینه غیر فعال کنم چون در بعضی از مواقع باعث Unstable شدن سیستم میشه و باعث میشه سیستم هنگ کنه
خوب برای داشتن فرکانس 3600 باید BCLK 175 رو داشته باشیم سی پی یو شما ضریب 21 رو داره در نتیجه فرکانس 3675 رو خواهیم داشت طبق فرمول های که در تاپیک مربوطه وجود داشت
Memory clock speed = 10 x 175 = 1750
QPI clock speed = 175 x 18 = 3150
Uncore clock speed =175 x 20 = 3500
CPU clock speed = 175 x 21 = 3675
حال یک اسکرین در حالت دیفالت از CPU-z بگذارید ت تب اول تب مموری
ممنون
بالاتر از 3.6 هم برم؟کلا تا چند مشکلی ایجاد نمی کنه به هیچ عنوان؟ چون سیستم شبانه روز روشنه نمی خواهم به این زودی ها بسوزه
در ضمن ضریب رم 12 هست با تایمینگ 9 این که نوشتید 10 یعنی ضریب رو کم کنم؟ اون موقع میشه تایمینگ 7 که مشکلی نیست؟
این uncore حتما باید بره ابلا یا مثل رم میشه تغییر داد؟ مشکلی نداره؟ (با این چیزای 1366 کامل اشنا نیستم البته اون مطلبتون رو خوندم)
ممنون
نقل قول:
ممنون
بالاتر از 3.6 هم برم؟کلا تا چند مشکلی ایجاد نمی کنه به هیچ عنوان؟ چون سیستم شبانه روز روشنه نمی خواهم به این زودی ها بسوزه
در ضمن ضریب رم 12 هست با تایمینگ 9 این که نوشتید 10 یعنی ضریب رو کم کنم؟ اون موقع میشه تایمینگ 7 که مشکلی نیست؟
این uncore حتما باید بره ابلا یا مثل رم میشه تغییر داد؟ مشکلی نداره؟ (با این چیزای 1366 کامل اشنا نیستم البته اون مطلبتون رو خوندم)
ممنون
uncore هم طبق فرمول و اگر قاعده اش که دو برابر یا بیشتر از دو برابر ضریب رم باشه ایرادی نداره می تونید ببرید بالا در صورتی که ضریب رم 12 باشه یعنی 175 ضرب در 12 میشه 2100 در صورتی که رمتون می تونه در این فرکانس برای همیشه پایدار باشه مشکلی پیش نمیاد فرکانس رو افزایش دهید
من تا 155 اودم بالا
بعد داخل بایوس رفتم دمای سی پی یو رو زد 70 درجه قبلا در بایوس فک نکنم از 60 بالاتر میرفت
خب ضریب سی پی یو رو نمی خواد افزایش بدم چون bclock باس رم خیلی افزایش میده؟
ممنون
70 درجه زیاد هست شما باید دماتون با این فرکانس نهایتا در حالت لود 50 تا 55 درجه باشه یعنی در بایوس باید بین 40 تا 50 باشه
بعدش هم سی پی یو شما از سری سی پی یو های ضریب بسته هست و نهایت ضریب شما 21 هست که شما 20 ست می کنید و با Turbo ضریبتون میشه 21
خیر ضریب بازه یک جایی هست نوشته x21 که میشه 22 هم کرد بالاترینش همین 22 هست
من بدون اور هم دمای سی پی یوم در ویندوز 50-55 هست و در حالت لود با linx تا 80 میره دیگه قعط می کنم بیشتر نشه بسوزه
خب الان بالاخره ضریب رو ببرم یا bclock ؟
ولتاژ نیاز نیست؟
رمم تا چقد می تونه اور بشه با همین تایمینگ 9 ؟
ممنون
راستش دمای شما عجب بالا هست یا کولر خود رو درست نصب نکردید یا هم اینکه یک مشکلی در نرم افزاری که دما رو می گیره وجود داره دمای طبیعی برای سی پی یو شما بین 40 درجه و با فن استوک تا 50 درجه در حالت معمولی هست نه دیگه انقدر فضایی بالا باشه
مدل دقیق رم های شما چیه؟
در مورد دما در حالت عادی با باز بودن کیس 47-51 در صورت بسه بودن 50-53 با فن استوک
اینم مدل رم هام:
Patriot Viper II 6Gb 1600 CL9 3x2Gb
ممنون
خوب شما از یک خمیر سیلیکون خوب استفاده کن ببین تفاوت دمایی مشاهده می کنی یا خیر