AhriMAN_7211 (15-11-16)
خوب این می تونه مربوط به بچ نامبر یا آگاهی شما نسبت به دیگر قسمت های بایوس و ولتاژها باشه!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدفقط نمیدونم چرا باید اندازه یک Step C0 بهش ولتاژ بدم تا روی 4.2 پایدار بشه.
شما که بهتر می دونید جای این سوال ها تو این تاپیک نیست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AhriMAN_7211 (15-11-16)
سایت اطلاع رسانی و فروشگاه سخت افزار WWW.P30HARDWARE.NET
ارتباط با من 09370309268 - nasiban@yahoo.com - nasiban@gmail.com
یه امتحن دیگه مونده اونم روز سه شنبه هستش. امروز دقیقا بعد از ماتحانم رفتم دمبال وسایل و خنک کننده جدیدم رو راه انداختم و این هم شد نتیجه کار! :ایکس
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدValid
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
یه امتحن دیگه مونده اونم روز سه شنبه هستش. امروز دقیقا بعد از ماتحانم رفتم دمبال وسایل و خنک کننده جدیدم رو راه انداختم و این هم شد نتیجه کار! :ایکس
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدValid
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
سینوهه
محمد علی عزیز حواست باشه برادر سی پی یو رو نسوزنی اورکلاک 32 نانو متری ها رو AIR خیلی خطرناک هستند!! مخصوصا با این Vcore ها خطری هستا رو ایر حواست باشه برادر
سوالی داشتی بگو در خدمتم
AhriMAN_7211 (15-11-16), Jagvar (27-06-10), PUMAOC (02-07-10)
|
می دونم دفه دیگه تکرار نمیشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط BaRaN برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته دما از 10 درجه بالا تر نمیره :دی
شب یه سری به این تاپیک بزن با هم می صحبتیم - قربونت
http://www.pcnetwork.ir/showthread.p...773#post203773
سینوهه
AhriMAN_7211 (15-11-16), Moein (27-06-10)
اینم از Setting ما برای 24/7
ولتاژ برای این فرکانس واقعا بالاست! Vtt هم 1.24 بوده و Vdimm هم همون 1.65.
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
عماد جان سلام
یک سوال
مولتی این سی پی یو اگر اشتباه نکنم 22 هست ایا شما به صورت دستی 21 ست کردید یا در لحظه save کردن فایل به صورت 21 شده؟
New Season
AhriMAN_7211 (15-11-16)
سلام
نه برادر 21 هست! (کلا به خاطر اینکه گیر C0های 920 نیوفتم سراغ 930 رفتم!)
اما کلا Bios این مادربرد خیلی مشکل داره. حتی مجبور شدم به G40 آپدیت کنم اما هنوز در بعضی موارد اذیت میکنه مثلا وقتی XMP را فعال میکنی Vdimm را 1.7 ست میکنه.
جالا 1.7 که خوبه وقتی p03 بود روی 1.85 سیر میکرد.
AhriMAN_7211 (15-11-16), Mahdi8063 (29-06-10), Moein (29-06-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks