پاسخ: CPU اورکلاک شده اعضای شهر سخت افزار ( آموزش Validation و قوانین در پست اول )
نقل قول:
فقط نمیدونم چرا باید اندازه یک Step C0 بهش ولتاژ بدم تا روی 4.2 پایدار بشه.
خوب این می تونه مربوط به بچ نامبر یا آگاهی شما نسبت به دیگر قسمت های بایوس و ولتاژها باشه!:cool:
شما که بهتر می دونید جای این سوال ها تو این تاپیک نیست.:great:
1 :تعداد فایل پیوست
پاسخ: CPU اورکلاک شده اعضای شهر سخت افزار ( آموزش Validation و قوانین در پست اول )
یه امتحن دیگه مونده اونم روز سه شنبه هستش. امروز دقیقا بعد از ماتحانم رفتم دمبال وسایل و خنک کننده جدیدم رو راه انداختم و این هم شد نتیجه کار! :ایکس
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
یه امتحن دیگه مونده اونم روز سه شنبه هستش. امروز دقیقا بعد از ماتحانم رفتم دمبال وسایل و خنک کننده جدیدم رو راه انداختم و این هم شد نتیجه کار! :ایکس
محمد علی عزیز حواست باشه برادر سی پی یو رو نسوزنی اورکلاک 32 نانو متری ها رو AIR خیلی خطرناک هستند!! مخصوصا با این Vcore ها خطری هستا رو ایر حواست باشه برادر
سوالی داشتی بگو در خدمتم
نقل قول:
محمد علی عزیز حواست باشه برادر سی پی یو رو نسوزنی اورکلاک 32 نانو متری ها رو AIR خیلی خطرناک هستند!! مخصوصا با این Vcore ها خطری هستا رو ایر حواست باشه برادر
سوالی داشتی بگو در خدمتم
می دونم دفه دیگه تکرار نمیشه
البته دما از 10 درجه بالا تر نمیره :دی
شب یه سری به این تاپیک بزن با هم می صحبتیم - قربونت
اینم از Setting ما برای 24/7
ولتاژ برای این فرکانس واقعا بالاست! Vtt هم 1.24 بوده و Vdimm هم همون 1.65.
عماد جان سلام
یک سوال
مولتی این سی پی یو اگر اشتباه نکنم 22 هست ایا شما به صورت دستی 21 ست کردید یا در لحظه save کردن فایل به صورت 21 شده؟
سلام
نه برادر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]هست! (کلا به خاطر اینکه گیر C0های 920 نیوفتم سراغ 930 رفتم!)
اما کلا Bios این مادربرد خیلی مشکل داره. حتی مجبور شدم به G40 آپدیت کنم اما هنوز در بعضی موارد اذیت میکنه مثلا وقتی XMP را فعال میکنی Vdimm را 1.7 ست میکنه.
جالا 1.7 که خوبه وقتی p03 بود روی 1.85 سیر میکرد.