پاسخ: CPU اورکلاک شده اعضای شهر سخت افزار ( آموزش Validation و قوانین در پست اول )
اینم ماله من
با فن معمولی
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
پاسخ: CPU اورکلاک شده اعضای شهر سخت افزار ( آموزش Validation و قوانین در پست اول )
با سلام خدمت تمام دوستان
امروز وقت شد و تونستم يكسري تست با دو مدل سي پي يو
Intel Core 2 Duo E8400
Intel Pentium 4 641
بزنم
سيستم تست اول :
m.b : asus rampage extreme
cpu: e8400
ram:ocz ( با تشكر از نيما جان)
psu: greann 1035(با تشكر از مهدنس عمراني عزيز)
كه بعد از 20 دقيقه تلاش تونستم به اين فركانس برسم
كه متاسفانه باز به مشكل برخوردم و مادربرد اذيت كرد و مجبور به تعويض با asus rampge formula شدم
سيستم تست دوم:
m.b: asus rampage formula
cpu:641
ram:corsair:1. (12):
psu: green 1035
كه اينجا لذت بوت كردن سيستم در دماي -170 درجه رو حس كردم
و بعد از 35 دقيقه تونستم به اين فركانس برسم
641
@
6987ghz
ولي فركانس 7 گبگاهرتز رو هم وليد گرفتم ولي
متاسفانه طبق معمول لينك وليد خراب بود
اگه RE اذيت نميكرد حتما" رسيدن به 7.5+ دور از دسترس نبود ايشالاه در تست هاي بعدي بتونم نتيجه بهتري بگيرم چون هر دو سي پي يو هنوز خيلي جا دارن
با تشكر
سياوش شجاعي :Love-ssa~! (1)::Love-PCN~!:
لينك hwbot دو تست:
سلام سیاوش جان ..
خیلی عالی بود ! تلاشت تحسین بر انگیزه
با این رکورد و در عمل , تلاش خودتان را ثابت کردید. به امید رکورد های بالاتر ( انشاا... )
ممنونم
با سلام خدمت تمامی دوستان گلم .
دیروز بعد از مدتی با بچه ها ( آرمان و سیاوش عزیز ) دور هم جمع شدیم تا یک مقداری PES2010 بزنیم :lol:
یک دفعه به سرمون زد تا یکم تست روی LN2 بزنیم ، که امروز تونستیم مقداری LN2 تهیه کنیم و رکوردهای خوبی هم به ثبت رسوندیم ولی متاسفانه مادربردی که داشتیم ( Rampage Extreme ) مقداری اذیت کرد و به ناچار روی P5B Premium که روز قبلش Vcore & Vdroop مد شده بود تست زدیم که به شدت PWM مارو اذیت میکرد :1~@$S (5):
مشخصات سیستم تست :
Mainboard : Asus P5B Premium - P965
Cpu's : P4 651 - P4 631
Ram : Crucial Ballistix - D9GMH
Power : Green GP1035W
یک سری عکس هم از محیط تست گرفتیم که اینجا قرار میدم .
تست های فوق العاده ای بود نیما جان . حقیقتا رکورد های بالای 7Ghz برای خودش یه دنیای دیگه ای رو می طلبه ! Lol
چند تا سوال برام پیش اومده :
1 - منظورت از این جمله دقیقا به کجا مربوطه میشه ؟
نقل قول:
به شدت PWM مارو اذیت میکرد
2 - اونطوری که من متوجه شدم شما برای پل شمالی ( NB ) هم از کانتینر نیتروژن استفاده کردید . حال با توجه به پایین بودن رنج فرکانس FSB در اورکلاک اینگونه پردازنده ها، وجود این کانتینر اضافی دلیل خاصی داره ؟
نقل قول:
نقل قول:
به شدت PWM مارو اذیت میکرد
من اینو جواب بدم:give_rose:
فکر کنم منظورش اینه که این مین با این PWM ش ولتاژرو بیشتر از یه مقداری ( حدود 1.6) نمی تونه بالا ببره و باید مود بشه.... درسته ؟:love:
معیین جان تکمیل می کنن.... :lol:من سوادم دیپلم هست :wink:
نقل قول:
با سلام خدمت تمامی دوستان گلم .
دیروز بعد از مدتی با بچه ها ( آرمان و سیاوش عزیز ) دور هم جمع شدیم تا یک مقداری PES2010 بزنیم :lol:
یک دفعه به سرمون زد تا یکم تست روی LN2 بزنیم ، که امروز تونستیم مقداری LN2 تهیه کنیم و رکوردهای خوبی هم به ثبت رسوندیم ولی متاسفانه مادربردی که داشتیم ( Rampage Extreme ) مقداری اذیت کرد و به ناچار روی P5B Premium که روز قبلش Vcore & Vdroop مد شده بود تست زدیم که به شدت PWM مارو اذیت میکرد :1~@$S (5):
مشخصات سیستم تست :
Mainboard : Asus P5B Premium - P965
Cpu's : P4 651 - P4 631
Ram : Crucial Ballistix - D9GMH
Power : Green GP1035W
یک سری عکس هم از محیط تست گرفتیم که اینجا قرار میدم .
سلام
فوق العاده بود و رکورد اول CPU-Z ایران محسوب میشه گل کاشتی نیما عزیز و همچنین سیاوش و ارمان گل به همتون تبریک می گم
مادربورد تا اونجایی که از ولتاژی که داده معلومه که مود شده و منظور از اینکه PWM دچار مشکل شده این هست که توانایی دادن تحمل ولتاژ 2 ولت رو برای سی پی یو نداشته البته اگر درست بنده برداشت کرده باشم
گل کاشتی نیما عزیز بت تبریک می گم
سلام بر دوستان عزیزم....
و اما ادامه داستان ::party:
بر اساس تست هایی که با نیما و سیاوش عزیز زدیم روی CPU جدید بنده نیز مقداری کار کردیم که به علت بلا بودن دمای پردازنده و مناسب نبودن کانتینر برای پردازنده های PhenomII Series به شدت مشکل دما داشتیم و حالتی بود که دمای پردازنده روی -135 -145 میچرخید که اصلا مناسب PhenomII نبود! و در پی تلاش هایی که داشتیم تونستم به فرکانس 6660MHZ برسم.
قطعات که استفاده کردیم :
MB:Gigabyte MA790FXT-UD5
CPU:PhenomII X4 965 RB-C3
Ram:G.SKILL 1x2GB Ripjaws Series 1600MHZ CL7-8-7-24 1T @ Single Channel
PSU:Green GP1035W
VGA:MSI Geforce 6600GT 512MB
AMD Phenom II X4 965 3.4GHZ @ 6.66GHZ @ LN2
Valid Link:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
و اما تعدادی تست هم با این پردازنده و با وضعیت بد دمای پردازنده گرفتیم که رو یک تست SuperPi 1M فقط با OC کردن Core0 روی فرکانس 6.42GHZ یک تست بگیرم::rules:
CPU:PhenomII 065 C3 @ 6.43GHZ
Ram:2x2GB G.SKILL Ripjaws @ 1452MHZ @ CL 8-7-8-20
NB Frq:3922MHZ @ 1.52V
Win:XP SP3 SSA Edition
تصاویری از محیط تست :
نکته جالبی که موقع این تست ها انجام دادیم استفاده کردن از LN2 برای North Brdige مادربر که کار رو نسبتا ساده تر کرده بود ولی موقع Cold Bug کردن واقعا اذیت میکرد(790FX روی -125 Cold Bug میکرد) :1. (26):
و اما بعد از پایان تست در یک عملیات انتهاری مادربرد رو زیر دوش حموم با مایع شوینده شستیم تا چربی های و خمیر های برد از بین ببرند (البته برد سالم هست و الان داره کار میکنه) :wink:
و اما انشالا در هفته آینده اگر Block که برای پردازنده های AMD در حال آماده سازی هست آماده بشه روی این PhenomII با دما های بسیار پایین تر (-185) تست میزنیم و احتمالا با این وضعیت به فرکانس 6.9GHZ برسیم........:1. (23):
به امید موفق / آرمان :11():
SSA Member
:Love-ssa~! (1): :Love-PCN~!:
nice
حقش تشكر ويژه كنم واقعا تيم hwbot په ركوردهاي اين چنيني نياز داره
ببينم ايا تست استرس مي گيرد زير نيتروژن ؟
اصلا تست مي گيريد ؟
نقل قول:
تست های فوق العاده ای بود نیما جان . حقیقتا رکورد های بالای 7Ghz برای خودش یه دنیای دیگه ای رو می طلبه ! Lol
چند تا سوال برام پیش اومده :
2 - اونطوری که من متوجه شدم شما برای پل شمالی ( NB ) هم از کانتینر نیتروژن استفاده کردید . حال با توجه به پایین بودن رنج فرکانس FSB در اورکلاک اینگونه پردازنده ها، وجود این کانتینر اضافی دلیل خاصی داره ؟
سلام مهدی جان .
منظور از اینکه مدار PWM مارو اذیت میکرد این بود که دیگه تحمل ولتاژ رو نداشت و دچار مشکل شد جوری که ما در دومین بوت 7.4 گیگا هرتز رو دیدیم ولی متاسفانه نمیدونم به چه دلیلی ولید ها از 7.3 که خراب شده بود به بالا اصلا گرفته نشده بود ، در بوت های بعدی در هنگام ولتاژ دادن با رسیستور ناگهان سیستم خاموش شد و دیگه بعد از بوت شدن نتونستیم به فرکانس بالای 7.1 برسیم .
خنک کننده روی NB هم بیشتر برای خنک کردن مدار PWM بود همانطور که تو عکسها میبینید هیت سینک PWM یخ زده :lol:
---------------------
در آخر هم تشکر میکنم از تمام دوستان به ویژه سیاوش ، آرمان و پیام عزیز که واقعا در این تست ها تاثیر به سزایی داشتن و از بچه های اصفحان هم به خاطر انرژی که به ما میدادن در هنگام تست ها از صمیم قلب تشکر میکنم .
واقعا اتحاد رو حس کردم و امیدوارم همیشه متحد در کنار هم بتونیم بهترین باشیم . :Love-ssa~! (1):
قربان همه شما - نیما :11():