پاسخ: سي پي يو OverClock سيستم خود را در اين تاپيك بگذاريد شركت كنيد
Just 4 Fun
AMD Sempron 140 2.7GHZ (AM3/45nm) @
4.31GHZ
Air Cooling World Record
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
Valid Link:
HTML Code:
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1002048
4212MHZ 100% Stable
SSA Member
موفق باشید/آرمان......
دوستان من این چند مدته حسابی خودم رو کشتم! تا تونستم این زیون رو تا 4.86 اور کنم (جان خودم دخلم اومد تا فهمیدم قضیه چیه)
با سلام خدمت دوستان گلم .
یک روزی میشه که اومدم شمال و با اشکان عزیز و داداشه گلش تست میزنیم و جای همتون خالیه واقعا .
امروز اولین تستی که روی سی پی یو انجام دادیم منجر به WR شد .
واقعا سی پی یو خوبیه ولی مشکل وقت کم و دما داریم به خاطر خمیر سیلیکن کاملا نامرغوبی که استفاده میکنیم ( از این 1500 تومانیا :دی )
به همین دلیل نتونستیم تست های زیادی بزنیم .
:Love-ssa~! (1):
با سلام
این روز ها بازار اورکلاک خوب داغ شده ما هم از این عمل نیکو عقب نموندیم
دیروز بعد یک ماه با شهریار عزیز تست زدیم و با استفاده از تجریبات خوبش تونستیم یک سری تست های جالب رو انجام بدیم که یکی از این تست ها تست فرکانس سی پی یو بود که تونستیم
W3570 @ HT ON @ 5844.6
و خوب فرکانس 5940 هم ولید شد ولی فایل ولید شده به دلیل استیبل نبودن سیستم دچار مشکل شده و ولید نمی شه
و اما کار دیگر دوستانمون در TEHRAN SSA فوق العاده بوده و جا داشت به صورت جدا هم بشون تبریک بگم نیما عزیز گل کاشتی
با تشکر SSA MEMBER
خوب پس حالا که داغ شده منم خمیر رو بچسبونم
خنک کننده به اصطلاح واترچیلر در صورتی که دما در حالت IDLE برابر 20 درجه سانتیگراد بود و در حالت لود در تست Wprime روی رنج 100 درجه بود :دی
با سلام
امروز با چند لیتر نیتروژن مایع که مونده بود چند تا تست کوچیک زدم از جمله تست مورد علاقه من با سی پی یو 920
راستش چند وقت پیش مادربورد Bloodrage من به دلیل صدمه در اثر حمل و نقل به گارانتی رفت و از اونجایی هم که برد وحشتناک اورکلاک شده بود امید نمی رفت که گارانتی اعمال کنن اما خدا رو شکر شرکت دریا کامپیوتر ساپورت زیادی کرد برد رو تعویض کردن که اینجا جا داره ازشون تشکر ویژه ای داشته باشم
سلام دوستان.
به کمک معین عزیز، آموزش Validation و همچنین قوانین در برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] قرار داده شد.
+ حدود 100 پست تاپیک شامل پستهای اسپم و بی ارتباط با نوع تاپیک هم حذف شد و به نوعی تاپیک از ابتدا اصلاح شد.
+ عنوان تاپیک هم تغییر پیدا کرد.
برای این کار زحمات زیادی کشیده شده، بنابراین از دوستان تقاضا داریم با خواندن قوانین در پست اول ما رو همراهی کنند تا تاپیک به صورت سالم پیش بره.
(حتما عکسها رو با آپلود در برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] و استفاده از Clickable Forum Code در پست خودتون بذارید تا به صورت Thumbnail نمایش داده بشه و حجم صفحات زیاد نشه)
سپاس :11():
پاسخ: CPU اورکلاک شده اعضای شهر سخت افزار ( آموزش Validation و قوانین در پست اول )
سلام:give_rose:
اینم cpu من که متاسفانه مثل همیشه بچ خوبی نداره:lol:( نا شکری می کنم:1. (26):)
با ولتاژ 1.4850 و فرکانس 4.783 تو pi 1M پایداره و 03 رو هم پاس می کنه اما هر چی بیشتر ولت بده هی گرمتر می شه و فرکانس هم عین لاک پشت حرکت می کنه:lol:. یه مشکل دیکش هم اینه که اگه بخوام هسته ها رو غیر فعال کنم سیستم وستای بوت ریست می شه. ( این دیگه نوبره:lol:)
یه چیز دیگه : به برند رم ها هم توجه کنید:1. (26):
پاسخ: CPU اورکلاک شده اعضای شهر سخت افزار ( آموزش Validation و قوانین در پست اول )
واقعا مادربرد خوبیه با این قیمت مناسب فکر نمیکنم چیزی از ماربرد های هم رده خودش کم داشته باشه :11():
با سلام
این هم یک تست با ایر از سی پی یو های 32 نانو متری(یکم ایرش خاص بود :دی متاسفانه اخرین تستی هست که تونستم با مادربورد خدا بیامورز بگیرم حالا تقصیر کی بود والا دست من که نبود :دی
انشا ا.. دعا کنید مادربورد رو تعویض کنند. سی پی یو خریده شده از بازار(none handpick) بتونه به راحتی 7 رو بره
سی پی یو کولر IFX-14 & TEC
مادربورد P55A-UD6
سی پی یو Core i5 670