پاسخ: سي پي يو OverClock سيستم خود را در اين تاپيك بگذاريد شركت كنيد
نقل قول:
جناب نصیبان عزیز دمای سی پی یو بنده که صبح زود گذاشته بودم لب پنجره و پنجره رو باز کرده بودم به 5 درجه رسید!!!
خیلی جالب بود برام تازه انقدر سرد بود که لباس پوشیده بودم (شلوار و کاپشن و ...) بازم داشتم از سرما میلرزیدم با اینکه کنار شوفاژ بودم!!!
بله این مورد دور از عقل نیست این تستی که من گذاشتم با همون فن استوک و خمیر سیلیکون معمولی بود و در ضمن دمای پردازنده توی بایوس 9 درجه نمایش داده میشد که فکر میکنم به خاطر باگ مانیتورینگ مادربوردهای گیگابایت و فشار کمر رو پردازنده باشه ولی در حالت لود با همین شرایط دما از 35 درجه تجاوز نمیکرد و با اورکلاک 4450 هم دما زوی 54 درجه ثابت بود .
این هم یک رکورد جدید فکر میکنم به نوع خودش تک باشه چون رکورد AIR Cooling جهانی رو با فن استوک زدم . :Love-ssa~! (1)::Love-ssa~! (1)::Love-ssa~! (1):
CPU : Intel E5200 @ 4631.5 این نیم آخرش با زحمت به دست اومده :lol:
Cooler : Stock
Main : Gigabyte G31M-ES2L
Ram : 2*2GB OCZ Gold DDR2 800 @ 985.5 MhZ
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
این دمه آخری رم ها قاطی کرده بود امروز میرم یه رم توپ میگیرم شاید دوباره ارتقاء پیدا کردیم .
نقل قول:
این هم یک رکورد جدید فکر میکنم به نوع خودش تک باشه چون رکورد AIR Cooling جهانی رو با فن استوک زدم . :Love-ssa~! (1)::Love-ssa~! (1)::Love-ssa~! (1):
CPU : Intel E5200 @ 4631.5 این نیم آخرش با زحمت به دست اومده :lol:
Cooler : Stock
Main : Gigabyte G31M-ES2L
Ram : 2*2GB OCZ Gold DDR2 800 @ 985.5 MhZ
این دمه آخری رم ها قاطی کرده بود امروز میرم یه رم توپ میگیرم شاید دوباره ارتقاء پیدا کردیم .
سلام
رم apogee gt بگیر البته من میخش نشدم ولی تا 1140 5-5-5-15 رو ولتاژ auto کاملا استیبل بود :great:
هدفم آورکلاک رم نبود احتمالا با تایمینگ و ولتاژ خیلی بیشتر جا داره :give_rose:
نقل قول:
:gasp::gasp::gasp:
بابا یکم کلاس اموزشی بزارید بیاییم یه چیزی یاد بگیریم.
(بنده خودم رو از مقام god air به هیچ ایر تغیر میدم:whistle:) و شمارو به مقام god air hvjrhu ld nl.:yes:
:1. (35):
-------------------------\\
یه اکانت توی اچ دابلیو بسازید و شروع کنید به ثبت رکرد دیگه.:great:
از قدیم گفتن : ما منتظر چندمیش هستیم. :Love-ssa~! (1)::Love-PCN~!:
دوست عزیز من قبلاً گفتم بازم میگم ما کوچک تمام بچه های فروم هستیم هر چی هم یاد گرفتیم مدیون شما اساتید هستیم .
علت بیشتر شدن رکوردم استفاده از کارت گرافیک بود چون گرافیک آنبرد مین در فرکانس مرجع بالا دچار اختلال میشد و با افزایش ولتاژ FSB هم نتونستم کاریش کنم به همین دلیل با غیر فعال کردن گرافیک آنبرد مین ، رکورد رو بهبود دادم البته الان هم هیچ مشکل دیگه ای ندارم فقط رم ها کم میاره که ان شاءالله با یک رم خوب ارتقاء میدم .
ولی خداوکیلی این مین برد انگار کارش درسته ، فکر میکنم LN2 گیر بیارم بشه رکورد Rampage Extreme رو هم بزنیم .:whistle:
در ضمن تمام رکورد ها و نتایج اوکلاکم رو توی پروفایلم در گروه بزرگ شهر سخت افزار به ثبت رسوندم و فقط 0/2 پوینت ناقابل گرفتم که ظاهراً به 0/1 کاهش پیدا کرده وی بازم سعیمو میکنم به امید موفقیت و سربلندی ایران در مسابقات جهانی . :great:
با سلام خدمت دوستان آخرین فرکانسی که با e5200 تونستم بزنم 4287 بود و حتی 1 مگاهرتز نتونستم بالانر برم تغییر ولتاژ هم تغییر نداد. خنک کنندم hyper tx3 و استپینگ سی پی یو من r0 هستش. این هم لینکش:
دوستان به نظرتون میشه بالاتر رفت؟
e5200@4301.8
هرچی ولتاژ رو بالاتر بردم فرقی نکرد ولتاژ رو پائین اوردم این فرکانس رو با 1.6 هم نتونسته بودم بزنم
سلام دوست عزیز بنده از 5200 چیز خاصی سر در نمیارم ولی احتمالا شما دفعه قبلی ولتاژ زیادی دادی به سی پی یوت و احتمالا مشکل دما داشته و حالا هم به نظر بنده به این خاطر بالاتر نمیره که دمای cpu بالاس .
لطفا یه شات از دمای cpu بنداز
3 :تعداد فایل پیوست
4069 @ H2O با یک هسته فعال
تصاویری از سیستم :دی
مشکل دما که حل شد متوسط 55 و حد اکثر 82 والل هم که روی 430 هستشنمیدونم چرا نمیتونم به فرکانس های بالاتر برسم؟؟
تا 3905 هم با دو هسته بالا اوردم و ولید هم گرفتم اما مثکه خراب ولید شده و ثابمیت نمیشه.
نقل قول:
e5200@4301.8
هرچی ولتاژ رو بالاتر بردم فرقی نکرد ولتاژ رو پائین اوردم این فرکانس رو با 1.6 هم نتونسته بودم بزنم
شایان جان این پردازنده با 1.5 ولت در فرکانس 4300 استیبل میشه و نیاز نیست اینقدر بهش ولتاژ زیاد بدی چون فقط دمای پردازنده رو بالا میبری وباعث ناپایداری میشه . در ضمن فرکانس رمت خیلی پایینه فکر میکنم کمی ضریب رم رو بیشتر کنی و به رمها هم ولتاژ بدی بهتر نتیجه بگیری در ضمن در این فرکانس باید به FSB هم 0.1 ولت اضافه کنی . البته فراموش نکن در این فرکانس دمای پردازنده در حالت لود به 70 درجه هم میرسه و فکرن نمیکنم فنه خوبی هم داشته باشی . اگر میخوای رکورد بزنی از هوای سرد بیرون استفاده کن .
با تشکر از همه دوستان راستش جرات نمیکنم سی پی یو رو لودش کنم دماش میره بالای 70 درجه
تونستم 4315 با 1.4 ولت بزنم ولتاژ اف اس بی روی 1.3 هستش.
فکر کنم با setfsb بتونم بالاتر برم الان از برنامه بایو استار استفاده میکنم.