پاسخ: سي پي يو OverClock سيستم خود را در اين تاپيك بگذاريد شركت كنيد
خوب اينم شاه كار ما هر كا كردم از اين بيشتر نرفت ئما هم چيز رو هم مهار كردم با استفاده از هوا سرد بالكن :1. (29):
فكر مي كنم به بمبست تاكتيكي خوردم از دوستان اجزان تقاضا دارم در تا پيك رفع اشكال amd به كمك بنده بيان
اينم واليد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اينم عكس
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
:Love-PCN~!:
این هم از اورکلاک E5200 @ 4450 MHZ با یک مادربورد ذغالی و فن استوک. البته محدودیت فرکانس رم و خنک کننده دارم میشه بالاتر هم رفت فقط یک کولینک و یه جفت رم 1066-CL4 خوب میخوام :1. (27):
نقل قول:
خوب اينم شاه كار ما هر كا كردم از اين بيشتر نرفت ئما هم چيز رو هم مهار كردم با استفاده از هوا سرد بالكن :1. (29):
فكر مي كنم به بمبست تاكتيكي خوردم از دوستان اجزان تقاضا دارم در تا پيك رفع اشكال amd به كمك بنده بيان
اينم واليد
نقل قول:
:Love-PCN~!:
این هم از اورکلاک E5200 @ 4450 MHZ با یک مادربورد ذغالی و فن استوک. البته محدودیت فرکانس رم و خنک کننده دارم میشه بالاتر هم رفت فقط یک کولینک و یه جفت رم 1066-CL4 خوب میخوام :1. (27):
من توی این مدت کوتاه یه چیزی کشف کردم!!!:1. (35):
اونم اینه که با اومدن زمستون به کشورمون اور کلاکر ها شروع کردن به اورکلاک ونشون دادن استعدادهاشون.:1. (10):
جان من خوبه ایرانی ها امکانات وافی رو ندارن وگر نه جناب گینگ پین و هیپرو فایو و اندره یانگ باید جلو اورکلاکر های ایرانی لنگ بالا می نداختن. :yes: (والا به خدا) می خوایید مثال بزنم: اولیش که امیر علی با ایر اومده 920 رو تا نزدیک های رکرد جهانی(5.4) بالا برده. دومی هم که این عزیزان هستن که یکی اومده با مین g31 و سی پی یو 5200 رو تا 4.5 اور کرده(تازه با فن استوک):gasp:
سومی هم که با مین GA-M56S-S3 سی پی یو 250 ای ام دی رو تا 3.4 بورده بالا اونم با تایمینگ 5-4-4-11 :gasp:
وژدانا من که هیچی، کینگ پین این چیزارو ببینه سکته می کنه میره.:whistle:
------------------------
اساتید عزیز بنده خیلی خیلی چاکرم.:1. (35):
نقل قول:
من توی این مدت کوتاه یه چیزی کشف کردم!!!:1. (35):
اونم اینه که با اومدن زمستون به کشورمون اور کلاکر ها شروع کردن به اورکلاک ونشون دادن استعدادهاشون.:1. (10):
جان من خوبه ایرانی ها امکانات وافی رو ندارن وگر نه جناب گینگ پین و هیپرو فایو و اندره یانگ باید جلو اورکلاکر های ایرانی لنگ بالا می نداختن. :yes: (والا به خدا) می خوایید مثال بزنم: اولیش که امیر علی با ایر اومده 920 رو تا نزدیک های رکرد جهانی(5.4) بالا برده. دومی هم که این عزیزان هستن که یکی اومده با مین g31 و سی پی یو 5200 رو تا 4.5 اور کرده(تازه با فن استوک):gasp:
سومی هم که با مین GA-M56S-S3 سی پی یو 250 ای ام دی رو تا 3.4 بورده بالا اونم با تایمینگ 5-4-4-11 :gasp:
وژدانا من که هیچی، کینگ پین این چیزارو ببینه سکته می کنه میره.:whistle:
------------------------
اساتید عزیز بنده خیلی خیلی چاکرم.:1. (35):
دوست عزیز ما هر چی یاد گرفتیم مدیون بچه های این فروم هستیم . ان شاءالله دیدن اسم ایران در مقام اول رده بندی HWBOT . این دوره بد نبود و لی باید درآینده در تمام رده ها مقام های قابل توجهی کسب کنیم .
با سلام
حالا که تاپیک داره پیش میره این هم یک ولید
رکورد Core I7 ایران که توسط بچه های شهر سخت افزار زده شده
Xeon w3540 @5552
سلام. اینم مال من بدون مین و بدون کولر برای cpu !!!:1. (26):(شوخی کردم)!
main:p31-A7
cpu:5200 4427Mhz steping R0
batch:Q904A155
آشغال ترین بچ!:cry:
اسکرین شات:
ولید: برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اسکرین شات ولید:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
بچه ها پیشنهاد میکنم از هوای زمستانی نهایت استفاده رو بکنید . من با قرار دادن کیس در ایوان این نتیجه رو گرفتم دمای مادربورد توی خونه در حالت پایدار 35 درجه بود ولی بیرون تا 4 درجه هم رسید . همچنین دمای پردازنده از 45 درجه به 24 درجه رسید چیزی حدود 20 درجه اختلاف که در اورکلاک خیلی کمک میکنه .
این دما ها در حالت ایده آل و بدون فشار روی سیستم پایدار بود .
جناب نصیبان عزیز دمای سی پی یو بنده که صبح زود گذاشته بودم لب پنجره و پنجره رو باز کرده بودم به 5 درجه رسید!!!
خیلی جالب بود برام تازه انقدر سرد بود که لباس پوشیده بودم (شلوار و کاپشن و ...) بازم داشتم از سرما میلرزیدم با اینکه کنار شوفاژ بودم!!!