پاسخ: CPU اورکلاک شده اعضای شهر سخت افزار ( آموزش Validation و قوانین در پست اول )
سلام دوستان.
چند شب پیش یک سری تست روی پردازنده Athlon II X3 440 زدم که منجر به رکورد دوم این پردازنده در کلاس CPU-Z شد.همچنین بعد از این رکورد موفق شدم رکورد دوم PC Mark2005 این پردازنده رو هم بزنم (که در حالت Global رکورد نهم پردازنده های سه هسته محسوب میشه).
بنا به تست های زده شده موفق شدم به فرکانس 6.45GHZ با استفاده از تغییر Base Clock که حدودا 430MHZ میشه به این رکورد برسم(البته همچین فرکانسی از طریق مادربرد های DDR3 امکان پذیر نیست و به همین دلیل از یک مادربرد DDR2 استفاده کردیم)
دمای پردازنده هم حدودا -192 در حالت عادی و در هنگام لعود به -188 تغییر میکرد همچنین Pot استفاده شده هم F1EE بود.
Athlon II X3 440 @ 6.45GHZ
430* 15
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
Valid Link
HTML Code:
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1453080
موفق باشید.:11():
پاسخ : CPU اورکلاک شده اعضای شهر سخت افزار ( آموزش Validation و قوانین در پست اول )
من amd 965 Be دارم تا 4000 تونستم پردازنده رو اورکلاک کنم ولی حتی یک مگا هرتز بعد از اون دیگه سیستم استیبل نیست ولتاژ بالا بردم نشد هایپر ترنسپورت پایین اوردم نشد نمیدونم چه کار کنم کمک کنید لطفا.
پاسخ: پاسخ : CPU اورکلاک شده اعضای شهر سخت افزار ( آموزش Validation و قوانین در پست اول )
نقل قول:
من amd 965 Be دارم تا 4000 تونستم پردازنده رو اورکلاک کنم ولی حتی یک مگا هرتز بعد از اون دیگه سیستم استیبل نیست ولتاژ بالا بردم نشد هایپر ترنسپورت پایین اوردم نشد نمیدونم چه کار کنم کمک کنید لطفا.
amd روی دما محدودیت داره و شما روی دمای معمولی نمیتونید پردازنده رو بیشتر از این آور کنید
برای اینکه بتونید به فرکانس بالاتر دست پیدا کنید باید دمای پردازنده رو ببرید زیر صفر
پاسخ: CPU اورکلاک شده اعضای شهر سخت افزار ( آموزش Validation و قوانین در پست اول )
سلام به دوستان گلم . :give_rose:
با تشکر از همه دوستان - نیما :11():
پاسخ : پاسخ: CPU اورکلاک شده اعضای شهر سخت افزار ( آموزش Validation و قوانین در پست اول )
نقل قول:
سلام به دوستان گلم . :give_rose:
با تشکر از همه دوستان - نیما :11():
رکورد 1090 رو نمیزارید؟
بدون شرح...!!!:1. (27):
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
Asus Rampage Formula
توانایی این مادربورد فکر نکنم بیشتر از این باشه
از دوستانی که مادربورد هایی در اختیار دارند که پتانسیل دارند و برای فروش برد حاظر هستند به من اطلاع بدهند با تشکر
با تشکر از بچه های شهر سخت افزار
موفق و پیروز باشید
SSA MEMBER
معین صامتی
معین جان من DFi رو با هیتر واست می فرستم. شاید فرجی شد.
معین جان اگر امکانش رو داری ، IHS رو جدا کن و کانتینر رو مستقیم روی هسته فیکس کن . فرکانس 8gHZ برای این چیپ دور از دسترس نیست .
AMD PhenomII X6 1090T BE @ 6.51GHZ on LN2
M.B:ASUS Crosshair
IV Formula
890FX
Valid Link
HTML Code:
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1507627
AMD PhenomII X6 1055T @
4.41GHZ on
Air Cooling
M.B:ASUS M4A79T-Deluxe 790FX
Valid Link
HTML Code:
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1515474
موفق باشید/آرمان :give_rose:
نقل قول:
معین جان اگر امکانش رو داری ، IHS رو جدا کن و کانتینر رو مستقیم روی هسته فیکس کن . فرکانس 8gHZ برای این چیپ دور از دسترس نیست .
مهدی جان قبل از این کار فکر کنم اول نیاز به یک مادربوردی هست که قدرت بیشتری داشته باشه. به نظر من Rampage Furmola مادربورد خوبی برای این تست نیست تنها نکته مثبتی که این مادربورد داره اینه که می تونه ولتاژ بالا ست کنه فرکانس 7900 هم دیدم اما متاسفانه نتونستم ولید بگیرم به خاطر همین می بایستی یک مادربورد خوب پیدا کنم و بعد روی اون مادربورد IHS سی پی رو - جدا کنم
نکته جالب پاس کردن Super Pi 1M در فرکانس 7316 بود