با تشکر از دوست عزیز جگوار
ببین عزیز با یکی از موارد بالا مخالفمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اونم اینه که شما می فرمایید مقاله رو طوری بنویسه که طرف برای اور بره توی سایتهای دیگه در این مورد بخونه ولی شما فکرشو بکون توی چند سایت ایرانی و نمونش همین جا میشه مطالب بدرد بخور پیدا کرد ولی این کفایت نمیکنه و طرف مجبور میشه بره سمت سایتهای خارجی بنابراین اگه طرف انگلیسی خوب بلد نباشه مجبور میشه ترجمه کنه و خود این همه کارها وقت میبره حالا حساب کنید که با دیال آپ هم بخواد در این مورد تحقیق کنه ببخشید اینجور میگم ولی پدرش درمیاد و وقت زیادی میبره و امکان داره اصلا ازش زده بشه و دیگه دنبالش نره.
بنابراین به نظر من این دوستمون همین کارو کرده و تمام اطلاعاتی که حالا چه از سایتهای ایرانی و خارجی گرفته رو جمع کرده و یه مقاله ی در ست حسابی نوشته چون من خودم حدود یک ماه در اینباره تحقیق کردم هیچی به این کاملی آیدم نشد بنابراین من پیشنهاد میدم که این دوستمون همین مقاله رو ادامه بده.
با تشکر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید البته میگم این نظر شخصیه منه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks